Nivelarea acoperișului plan al unui bloc de lux cu granule de sticlă celulară

Granulele de sticla celulara Energocell® au fost utilizate pentru nivelarea acoperisului plan al unui bloc de 80 de apartamente de lux din Balatonberény (Ungaria).

 

Cladirea construita in 1970 este supusa in prezent unor renovari si modificari majore. Nici acoperisul plan nu face exceptie, deoarece pantele si sistemele vechi de evacuare a apei nu satisfac cerintele actuale. Initial evacuarea apelor pluviale s-a realizat printr-un sistem de evacuare intern cladirii, de aceea trebuia ca pantele vechi sa fie umplute.

 

Inaintea de inceperea lucrarilor s-au avut in vedere mai multe materiale, dar acestea ori n-au fost suficient de rezistente la solicitari, ori au fost prea grele pentru planseul vechi, si astfel s-a ajuns la granulele de sticla celulara Energocell®.

 

Pantele vechi de 10-20 cm au fost umplute cu granule de sticla celulara, peste care s-a executat un strat de suport din beton pentru hidroizolatie, in care s-au creat si pantele noi pentru drenajul punctual.

 

Sticla celulara Energocell® este un material izolant anorganic foarte usor, cu structura celulara inchisa, produsa din deseuri de sticla. Alte caracteristici ale sticlei celulare: este rezistenta la compresiune, actioneaza ca o bariera impotriva vaporilor, este rezistenta la foc, solventi organici, acizi, este termoizolantanu absoarbe umiditatea, fiind un produs rezistent la actiunea inghetului-dezghetului.

 

Supermateriale Distributie este cel mai nou membru al grupului de firme Ortogonal Construct, grup de firme cu peste 12 ani de experienta la punerea in opera a materialelor de constructii de calitate pentru constructiile eficiente energetic.

 

Consilierii nostri te pot ajuta sa alegi solutiile potrivite pentru tine si proiectul tau. Solutiile oferite de noi respecta normele europene de calitate, siguranta, estetica si durabilitate, furnizorii nostri fiind companii de renume din Europa.

Realizarea stratului de sticla celulara Energocell pe acoperisul blocului de locuinte  Balatonberény SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEStrat de sticla celulara Energocel pe acoperisul unui bloc de locuinte din Balatonberény  Balatonberény SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEStrat de sticla celulara pe acoperisul plan al blocului de locuinte din Balatonberény  Balatonberény SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE