Izolarea termica a pardoselii unei spalatorii de camioane din Alsónémedi cu sticla celulara

Sticla celulara Energocell® s-a folosit pentru izolarea la baza a pardoselii de 600 m² a unei spalatorii de camioane din Alsónémedi (Ungaria).

 

La pardoselile proiectate pentru solicitari mari - daca pardoseala industriala se executa cu fibra de otel sau de plastic - nu se pot utiliza materiale termoizolante de tip placa, dar cu Energocell® se poate asigura termoizolarea pardoselilor cu aproape orice grad de solicitare. Stratul de baza din agregat grosier de 15-20 cm, sau potrivit cerintelor, realizat pe stratul de sticla celulara poate indeplini mai multe functii.

 

Material utilizat:

- sticla celulara Energocell® 

 

Sticla celulara Energocell® este un material izolant anorganic foarte usor, cu structura celulara inchisa, produsa din deseuri de sticla. Datorita proprietatilor tehnice si energetice adecvate, granulele obtinute din acest material pot fi utilizate pe scara larga in industria constructiilor.


Pe solul intact s-a realizat un strat de umplutura compactat, din beton spart, peste care s-a executat termoizolarea din granule de sticla celulara. Pe suprafata stratului de baza astfel realizat s-a masurat o valoare de E2=65 Mpa.

 

Supermateriale Distributie este cel mai nou membru al grupului de firme Ortogonal Construct, grup de firme cu peste 12 ani de experienta la punerea in opera a materialelor de constructii de calitate pentru constructiile eficiente energetic.

Izolarea pardoselii unei spalatorii de camioane  Alsónémedi SUPERMATERIALE DISTRIBUTIETermoizolarea spalatoriei de camioane  Alsónémedi SUPERMATERIALE DISTRIBUTIEDetaliu sticla celulara folosita la izolarea unei spalatorii de camioane  Alsónémedi SUPERMATERIALE DISTRIBUTIE