Fototapet cu un design inspirat din natură, pentru un apartament din București

MallDeco a realizat amenajarea unui apartament din Bucuresti cu fototapet. Fototapetul cu design inspirat din natura arata impresionant, fiind perfect pentru a adauga un accent modern intr-o incapere decorata in stil clasic. 

 

Flori, animale, mare, cascade, fructe si legume, munti si paduri - o astfel de varietate de imagini va aduce frumusetea lumii inconjurătoare in orice spatiu de locuit si va ajuta la crearea unei atmosfere placute.

Fototapetul este un material care ajuta la implementarea oricărei idei de decorare, iar daca e vorba de stilul ECO, de cele mai multe ori se alege imprimeu cu vegetatie, bambus, lemn, piatra sau peisaje.

 

Tip tapet utilizat - fototapet dintr-o bucata 280 g/m2, model NATURA, PADURE IN CEATA.

Fototapet dintr-o bucata. Este printat pe material integru cu latime de pana la 3,2 m si lungime pana la 50 m. Comanda minimă pentru fototapet este de 2 m2.

Toate imaginile sunt atent selectate si au o rezoluție ridicata, ceea ce ne permite sa realizam fototapet dintr-o bucata cu dimensiuni de pana la 50 m!

Fototapetul este rezistent la umiditate si zgarieturi. Ascunde imperfecțiunile minore a peretelui. Creeaza un strat de izolatie termica si permite peretilor sa respire. 

Utilizam doar cerneala ecologica inodora!

 

La MallDeco gasesti o gama variata de tapet si fototapet ecologic pentru ecodesign! Te asteptam cu drag!

Fototapet cu design inspirat din natura  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSCamera cu fototapet - Padure in ceata   Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSDetaliu fototapet - Padure in ceata  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSFototapet - Natura - vazut de aproape  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS