Produse folosite la lucrare
Produse folosite la lucrare
Produse folosite la lucrare

Confortul mobilierului Chairry la Hotelul ibis Styles Bucharest City Center

Cui nu-i place o atmosfera primitoare atunci cand intra pe usa unui hotel? Iar daca locatia apartine unui lant hotelier international, amprenta de inspiratie traditională este un plus, atat pentru oaspetii straini ce ii calca pragul, cat si pentru a crea sentimentul de acasa. De aceea, ne bucuram ca Chairry a facut parte din proiectul ibis Styles Bucharest City Center din Bucuresti, din zona Stirbei Voda, hotel in care veti profita din plin de tot confortul mobilierului Chairry.

 

Aceasta este a doua investitie a companiei Dentotal condusa de Bogdan Dogariu, iar proiectul a fost coordonat de Alina Vladulescu - Cluster Manager Mercure Bucharest City Center & ibis Styles Bucharest City.

 

Tema designului combina inspiratia traditionala cu tendintele moderne, sub semnatura arhitectului Bogdan Stoica (Arhi Grup). Mobilierul ales ofera pe de o parte accentele ideale pentru un ambient complet, iar pe de alta parte, asigura o experienta placuta vizitatorilor, precum si functionalitatile necesare angajatilor.

 

Receptia hotelului - ofera o impresie memorabila vizitatorului, inca de la inceput!

 

Receptia este o piesa de mobilier cu adevarat deosebita. Structura metalica sustine un blat de sticla pe care au fost imprimate motive inspirate de cusaturile iei, laitmotivul intregului concept de design. Aceleasi motive traditionale se regasesc si pe usile dulapurilor din spatele receptiei si te fac sa simti ca ai pasit intr-un univers familiar si plin de ospitalitate. Atmosfera primitoare din lobby-ul hotelului este intregita de fotolii confortabile si pline de culoare.

 

Chairry: mobilier premium și custom made pentru restaurant

 

Mobilierul ales pentru restaurant te imbie sa petreci timp de calitate si sa savurezi o masa buna. Drept inspiratie, iata doar cateva dintre modelele de scaune furnizate de Chairry pentru acest proiect.

 

La restaurant atmosfera este intregita de un mobilier custom made din lemn masiv de stejar, cu finisaj natural si structura de metal. Oferta a inclus bufetul pentru mic-dejun, barul, mesele, canapelele, dulapurile ospatarilor, masa internet corner, dar si tavanul cu structura metalica si plasa perforata montat deasupra zonei de bar.

 

Sala de conferinta: mobilier care se adapteaza oricarei situatii si este usor stivuibil


Nu intamplator, sala de evenimente a ibis Style din Bucuresti poarta denumirea de Hora - pentru ca in lumea satului era prilejul de reuniune si comunicare. Spatiul salii este valorificat printr-o varietate de aranjamente, astfel incat sa se muleze perfect pe necesitatile clientilor si natura evenimentului organizat. Astfel, din oferta variata de mobilier Chairry au fost alese scaunele cu spatar flexibil, mese cu picioare pliabile si pupitrul din polietilena, adica un mobilier extrem de adaptabil, care se va potrivi fiecarei situatii in parte, usor de transportat si depozitat.

 

In camerele de hotel, scaunele comode si confortabile, completeaza cu succes decorul fiecarei incaperi.

 

Oricand aveti nevoie de o solutie personalizata pentru mobilier, puteti lua cu usurinta legatura cu unul dintre consultantii nostri specializati.

Restaurantul Hotelului ibis Styles Bucharest - mobilier Chairry Bucuresti CHAIRRYProiect Chairry - ibis Styles Bucharest Bucuresti CHAIRRYMobilier Chairry - in loby hotel ibis Styles Bucharest Bucuresti CHAIRRYReceptie hotel ibis Styles Bucharest - mobilier cu motive traditionale Bucuresti CHAIRRYibis Styles Bucharest - receptia hotelului - decor cu motive traditionale Bucuresti CHAIRRYScaune Chairry pentru proiectul ibis Bucuresti CHAIRRYBufetul Hotelului ibis Bucuresti Bucuresti CHAIRRYProiect Chairry - ibis Hotel Bucuresti - bufet Bucuresti CHAIRRYDulap custom realizat de Chairry pentru ibis Hotel Bucuresti Bucuresti CHAIRRYColtul pentru internet - proiect Chairry ibis Hotel Bucuresti Bucuresti CHAIRRYZona barului - proiect Chairry - ibis Hotel Bucuresti Bucuresti CHAIRRYRestaurantul decorat cu motive traditionale - proiect Chairry Bucuresti CHAIRRYMobilier conferinta - proiect Chairry - ibis Hotel Bucuresti CHAIRRYProiect Chairry ibis hotel Bucuresti mobilier conferinta Bucuresti CHAIRRYProiect Chairry - mobilier conferinta Bucuresti CHAIRRYDetaliu mobilier conferinta - proiect Chairry Bucuresti CHAIRRYProiect Chairry- ibis Hotel Bucuresti - scaun camera hotel Bucuresti CHAIRRYSscaun camera hotel - proiect Chairry Bucuresti CHAIRRY