Amenajarile interioare din sticla pentru Biblioteca Nationala a Romaniei

Noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei a fost realizat prin restructurarea si unei cladiri incepute inainte de Revolutie si abandonate vreme de 20 de ani.


Imobilul are sapte etaje, parter si subsol si patru intrari.

- cinci sali multifunctionale pentru expozitii, lansari de carte si proiectii

 • - 14 sali de lectura, insumand 12.000 mp
 • - depozite de carte de 30.000 mp
 • - o aula cu circa 400 de locuri
 • - doua cafenele si un restaurant
 • - 9000 mp de birouri


Proiectant: Carpati Proiect

Suprafata construita: 112.000 mp

Atriumul de 29 m inaltime este inconjurat de spatii ample circulare cu balustrade transparente din sticla, cu prindere in puncte. In acelasi sistem sunt prinse si placarile de pereti, cupolele de la intrare si balustradele scarilor interioare dintre etaje.

Amenajarile  interioare din sticla float clar securizata si laminata in structura 10.10.4 au fost livrate de firma Spectrum industries.

Biblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIESBiblioteca Nationala a Romaniei Bucuresti SPECTRUM INOVATIV & INDUSTRIES
Lucru în România