Amenajarea unui dormitor din București cu fototapet

MallDeco a realizat amenajarea cu fototapet model cu pene pentru un dormitor din Bucuresti. Utilizarea fototapetului intr-o incapere aduce un accent elegant amenajarii si creeaza o atmosfera placuta, In plus, o asemenea imagine poate ajuta la ascunderea unor defecte minore ale peretelui.

Fototapetul cu un design inspirat din natura va reprezenta un decor senzational al oricarei incaperi.

 

Tip tapetului utilizat: - fototapet dintr-o bucata 280 g/m2

 

Fototapetul este mai mult decat o imagine frumoasa, reprezinta stilul, dispozitia si armonia! Selectam cu atentie toate imaginile, le imprimam la o rezolutie ridicata, ceea ce ne permite sa realizam fototapet dintr-o bucata cu dimensiuni de pana la 50 m!

 

Imaginile printate pe material integru cu latime de pana la 3,2 m si lungime pana la 50 m. Utilizam doar cerneala ecologica inodora! Comanda minima pentru fototapet este de 2 m2.

Fototapetul este rezistent la umiditate si zgarieturi. Creeaza un strat de izolatie termica si permite peretilor sa respire. 

 

Echipa MallDeco este mereu gata sa-ti ofere recomandari profesioniste in alegerea tapetului, in functie de spatiul pe care il amenajezi. Te asteptam cu cea mai mare gama de tapet din Romania!

Fototapet cu model pene - MallDeco  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSLucrare MallDeco - aplicarea fototapetului in dormitor  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSCamera dupa aplicarea fototapetului  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESSCamera cu fototapet - model pene  Bucuresti TOP RESERVE BUSINESS