Amenajarea camerei copilului cu tapet MallDeco

MallDeco a realizat designul si a realizat amenajarea cu tapet a unei camere a copilului pentru o locuinta din Iasi. Fiind foarte accesibil, usor de montat si usor de inlocuit, tapetul este solutia ideala de amenajare pentru camera copiilor.

 

Tip tapet - fototapet dintr-o bucata, 280 g/m2. Fototapetul dintr-o singura bucata este imprimat pe material integru cu latime de pana la 3,2 m si lungime pana la 50 m. 

Fototapetul cu un design inspirat va reprezenta un decor senzational al oricarei incaperi. Fototapetul pe suport netesut este aplicat pe perete cu ajutorul adezivului. Poate fi montat in orice camera. Fototapetul de tip vinil este rezistent la umiditate și zgarieturi. Ascunde imperfectiunile minore ale peretelui. Creeaza un strat de izolatie termica, permite peretilor sa respire. 

Utilizam doar cerneala ecologica inodora!

 

MALLDECO - un brand tanar, care s-a impus pe piata interna de ambientare interioara, promovat de o echipa ambitioasa care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor nostri materiale de decorare din tapet competitive, de cea mai inalta clasa.

 

MALLDECO va ofera o gama larga de produse unice din care sa alegeti, care sa puna in valoare individualitatea gusturilor dvs., printr-un design deosebit in dormitor, living, bucatarie sau camera copiilor.

Folosim echipamente moderne si materiale ecologice de cea inalta calitate, pentru a va oferi produse cu un aspect elegant si usor de incadrat in orice decor. Va asiguram ca produsele noastre sunt durabile, resping umezeala si murdaria, iar culorile nu-si pierd din intensitate chiar daca sunt expuse la lumina soarelui.

Tapet pentru camera copilului - model cu diverse animale  Iasi TOP RESERVE BUSINESSFototapet aplicat in camera copilului - lucrare MALLDECO  Iasi TOP RESERVE BUSINESSCamera copilului amenajata cu tapet foto  Iasi TOP RESERVE BUSINESSAmenajarea camerei copilului cu tapet  Iasi TOP RESERVE BUSINESS