Ambientarea camerei copilului cu tapet foto MallDeco

Fototapetul este mai mult decat o imagine frumoasa - este stilul, dispozitia si armonia! MallDeco a realizat designul si amenajarea cu fototapet dintr-o sigura bucata, pentru camera copilului, intr-o locuinta din jud. Sibiu.

 

Tip tapet: fototapet dintr-o bucata, 280 g/m2

Toate imaginile sunt atent selectate si au o rezolutie ridicata, ceea ce ne permite sa realizam fototapet dintr-o bucata, cu dimensiuni de pana la 50 m!

 

Calitate inalta a imprimarii:
Calitate fotografica inalta(pana la 600 dpi), o gama larga de motive, suprafata semimata care permite curatarea cu o carpa umeda. Creeaza un strat de izolatie termica si le permite peretilor sa respire. 

 

Ecologic si sigur:
Folosim doar materiale sigure. Cerneala  folosita  pentru realizarea acestui fototapet este o cerneala ecologica pe baza de apa si nu dauneaza sanatatii dvs. si a copiilor dvs.
Acest tip de cerneala asigura durabilitate si obtinerea celor mai bune culori creand un fototapet de inalta calitate grafica, fiind  aprobata international  pentru utilizare in scoli, gradinite, crese, spitale, hoteluri, spatii de locuit.

 

Ambalaj sigur:
Fototapetul este rulat si ambalat intr-o cutie groasa de carton care asigura siguranta la transportare. Fiecare cutie de carton contine instructiunile de lipire.

 

Poate fi montat in orice camera. Fototapetul este rezistent la umiditate si zgarieturi. Ascunde imperfectiunile minore a peretelui. Creeaza un strat de izolatie termica, permite pereților sa respire. 

Utilizam doar cerneala ecologica inodora!

Fototapet harta lumii  Sadu, jud Sibiu TOP RESERVE BUSINESSHarta lumii - tapet in camera copilului  Sadu, jud Sibiu TOP RESERVE BUSINESSAmenajarea camerei copilului cu fototapet  Sadu, jud Sibiu TOP RESERVE BUSINESSCamera copilului cu fototapet - harta lumii  Sadu, jud Sibiu TOP RESERVE BUSINESS