Wintergardens din aluminiu și sticlă securizată EVOHouse

Wintergardens din aluminiu și sticlă securizată EVOHouse

Contactează furnizorul
EVOHouse
Produs de tipul
Se utilizează la :
Cuvinte cheie/taguri:
Când vine vorba de amenajarea spațiului în care locuiești, ai nevoie de soluții durabile, rentabile energetic, unde esteticul completează un mediu sănătos. Construiește-ți wintergarden-ul, grădina de iarnă, cu soluțiile inovatoare EVOHouse Construct.
 
- Wintergarden este o extindere a construcției, care mărește spațiul locativ;
- Este un simbol cultural și istoric care înfrumusețează clădirea;
- Îmbunătățește calitatea vieții locatarilor prin fluxul de lumină naturală versus lumină artificială;
- Proiectarea și execuția ține cont de imaginația individuală;
- Reduce costurile de întreținere prin eficiența termică ridicată;
- Sunt ușor și rapid de executat;
- Se montează pe acoperișuri cu înclinație de la 5° până la 45°.

Wintergarden din aluminiu și sticlă securizată: soluție tehnologică care îmbină materialele de construcție moderne cu multă lumină naturală

Casa ta este extraordinară. La fel trebuie să fie și wintergarden-ul, grădina ta de iarnă. Soluțiile EVOHouse Construct gestionează mediul construit într-un mod responsabil social-ecologic, eficient prin îmbinarea aluminiului cu sticla securizată, lemn și elemente termoizolante. Toate acestea, îmbinate cu personalitatea ta și opțiunile noastre de proiectare și execuție, creează o extindere a spațiului de locuit, sănătos și frumos.

WINTERGARDEN-UL IDEAL PENTRU TINE POATE FI:

TOPAZ Wintergarden

TOPAZ wintergarden by EVOHouse Construct se adaptează cerințelor spațiului și al nevoilor tale. Îmbinarea lemnului cu aluminiu și sticlă creează o atmosferă confortabilă, prin rezistența maximă la intemperii. Sistemul de acoperiș TOPAZ wintergarden este termoizolant.

JAD Wintergarden

Alegerea perfectă pentru un design unic este JAD wintergarden. Capriorii din aluminiu sunt perforați, oferind o cascadă de lumină în spațiul tău. La fel ca și la TOPAZ wintergardens, sistemul de acoperiș este termoizolant.

AZURIT Wintergarden

AZURIT wintergarden este expresia minimalismului. Vei putea să te bucuri de cerul albastru și de mediul înconjurător atât vara, cât și iarna. Are un design elegant și este perfect pentru acoperișurile plate. Îmbinarea elegantă dintre căpriorii din aluminiu și sticlă îți oferă iluzia unui tavan transparent plutitor.

RUBIN Wintergarden

Construcțiile mari permit wintergardens de mari dimensiuni, care exprimă eleganță și se impun în peisaj. RUBIN wintegardens sunt rezistente la intemperii, iar sistemul de acoperiș este termoizolant.
Închiderile de terase și verande cu soluțiile
EVOHouse Construct permit imaginației tale să controleze spațiul și să îți construiești echilibrul personal. Îți oferim avantajul consultanței, proiectării și execuției, a serviciilor rapide și expertiză internațională în industrie, dintr-o singură sursă: EVOHouse Construct.
Profilele din aluminiu, prin dimeniunile reduse și rezistență mare, asigură multă lumină naturală în wintergarden, iar împreună cu sistemele de umbrire și ventilație, îndeplinesc toate cerințele pentru eficiența energetică.
 
Echilibrul personal și profesional necesită spațiu și timp
Spațiul tău este o extindere fizică a filosofiei tale de viață. În wintergardens, grădinile de iarnă, trăiești efectiv în mijlocul naturii, unde sănătatea fizică și echilibrul emoțional fac parte din confortul tău, indiferent de sezon. Wintergarden EVOHouse Construct a creat soluții tehnologice care să îți permită să ai controlul complet a luminii naturale. Arhitecții și inginerii noștri îți vor arăta modul ideal în care se poate utiliza corpul expansiv al unei construcții pentru a oferi calitate înaltă stilului de viață.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Wintergardens din aluminiu și sticlă securizată EVOHouse
Contactează EVO HOUSE CONSTRUCT și cere prețuri pentru proiectul tau.