Vopsele pentru metal HAMMERITE

Vopsele pentru metal HAMMERITE

Contactează furnizorul
HAMMERITE

Email lucios pentru metal Hammerite

Acest email poate fi aplicat direct pe suprafete ruginite si datorita formulei speciale 3 in 1 nu este nevoie sa utilizati un grund sau un strat de fond - economisind timp pretios!


Uscat la atingere intr-o ora, Hammerite ofera protectie de lunga durata si este potrivit pentru aplicarea pe o gama larga de suprafete metalice exterioare, inclusiv porti, balustrade, tevi, jgheaburi si mobilier de gradina.


Caracteristicile emailului Hammerite:

- Se aplica direct pe rugina

- Protejeaza suprafetele pana la 5 ani

- Nu necesita grund sau strat de fond

- Pentru metal in interiorul si in afara casei

- Disponibil in ambalaje de 0,75 l si 2,5 l

Modele, variante ale acestui produs
Vopsea pentru metal Hammerite lucios - 0,75 l 3D Email lucios pentru metal Hammerite

Vopsea pentru metal Hammerite lucios - 0,75 l 3D

Vopsea pentru metal Hammerite cu efect de fier forjat - 0 75 l 3D Email lucios

Vopsea pentru metal Hammerite cu efect de fier forjat - 0,75 l 3D

Vopsea pentru metal Hammerite cu efect de lovitura de ciocan - 0 75 l 3D Email

Vopsea pentru metal Hammerite cu efect de lovitura de ciocan - 0,75 l 3D

Grund pentru metale neferoase - Hammerite Special Metals Primer

Grund special pe baza de apa cu continut de rasini sintetice si pigmenti anorganici.


Proprietati:

Recomandat pentru grunduirea suprafetelor metalice neferoase: otel galvanizat, otel inoxidabil, aluminiu, crom, alama, cupru etc. Confera aderenta suprafetelor ce vor fi finisate ulterior cu email Hammerite. 


Mod de aplicare: 

Suprafetele trebuie sa fie uscate si curate (fara pete de ulei, grasimi sau praf). Eventualele urme vechi de vopsea se vor curata folosind o perie de sarma sau o hartie abraziva. Pentru degresare se va folosi o solutie de apa cu detergent si apoi se va clati cu apa. Grundul se va aplica intr-un singur strat, cu pensula sau prin pulverizare.


Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de utilizare si pe tot parcursul acesteia. Nu se dilueaza! Temperatura mediului ambiant trebuie sa fie cuprinsa intre 5°C - 30°C. Umiditatea mediului ambiant nu trebuie sa depaseasca 65%.


Rapid si usor de folosit:

- Necesita o singura aplicare

- Stratul final poate fi aplicat in maximum 2 ore

- Disponibil in ambalaje de 250 ml, 500 ml si 2,5 l

Diluant pentru emailuri Hammerite

Diluant special pentru gama de emailuri pentru metal Hammerite. 


Recomandat pentru curatarea si intretinerea uneltelor folosite la aplicarea vopselelor Hammerite precum si pentru indepartarea de pe suprafetele metalice a petelor de grasime, de sare sau rugina, inainte de vopsirea cu email Hammerite.


Mod de utilizare:           

- pentru curatarea si intretinerea uneltelor: acestea se vor curata imediat dupa utilizare; se va indeparta in prealabil excesul de vopsea Hammerite; se vor introduce  apoi in cutia cu diluant sau se va folosi un alt recipient metalic in care s-a turnat in prealabil diluant; ulterior se vor clati intr-o solutie de apa si detergent. 

- pentru curatarea suprafetelor metalice; se va folosi o carpa sau o perie pe care s-a aplicat diluat si apoi se vor indeparta petele de grasime, de sare sau de rugina.


Email acrilic pentru calorifere - Hammerite Radiator

Email acrilic, pe baza de apa pentru protectia si decorarea caloriferelor si a tevilor adiacente.


Proprietati:

Vopseaua se usuca rapid si este rezistenta la temperaturi de pana la 120 °C. Emailul este rezistent la zgarieturi si lovituri, isi mentine culoarea timp indelungat si are un miros redus.


Culoare: alb


Mod de aplicare:

Suprafetele trebuie sa fie uscate, curate si degresate. Se vor indeparta bucatile de rugina desprinse folosind o perie. Se va curata vopseaua decojita (utilizand hartie abraziva), urmele de praf sau impuritatile; se va degresa cu apa si detergent si apoi se va clati cu apa curata. Produsul se omogenizeaza foarte bine inainte de aplicare si pe tot parcursul acesteia.


Vopseaua se va aplica doar atunci cand caloriferele si tevile sunt reci. Nu porniti caloriferele pe durata aplicarii vopselei! Se aplica cu pensula sau prin pulverizare, la temperaturi cuprinse între 10 ºC - 25 ºC. Vopseaua nu se dilueaza in cazul aplicarii cu pensula! Se recomanda utilizarea pensulelor cu peri sintetici, indicate pentru vopsea acrilica pe baza de apa. Pentru aplicarea prin pulverizare, vopseaua se poate dilua cu apa (10 - 15%).

6 Documentatii tehnice
Vezi toate

Diluant pentru email
Fisa tehnica
1 p | RO
Solutii pentru ideile tale
Catalog, brosura
39 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Vopsele pentru metal HAMMERITE
Contactează AKZO NOBEL COATINGS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România