Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:


Deoarece fatadele cladirilor sunt expuse in permanenta efectelor cauzate de factorii din mediul inconjurator (ploaie, gheata, vant, radiatii UV, etc.), Azur a venit cu o solutie profesionala in combaterea acestor probleme prin lansarea unei vopsele emulsionate pentru exterior - Qtek Nanotek, sub brandul profesional Qtek. Acest produs aduce ca si noutate efectul de auto-curatare si de rezistenta superioara la murdarie. Suprafetele rugoase, ale peretilor exteriori, se pastreaza curate deoarece acest tip de vopsea lasa apa si murdaria sa se scurga. Toate depunerile, ca de exemplu: praf, noroi, gudroane, uleiuri, insecte, excremente de pasari, se indeparteaza foarte usor.

Vopseaua Qtek Nanotek se aplica pe orice suprafata exterioara pe baza minerala: tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de var si ipsos, placi de gips-carton, beton. Suprafata ce urmeaza sa fie vopsita trebuie sa fie curata, compacta, rezistenta si uscata. Nu se recomanda aplicarea pe huma. Se recomanda aplicarea unui strat de grund de amorsare seria 8633.

Beneficii:
- Efect de autocuratare

- Rezistenta mare UV
- Lavabilitate foarte ridicata
- Durabilitate sporita a fatadelor
- Rezistenta la actiunea fungiilor si mucegaiurilor si la actiunea factorilor
- Indepartarea usoara a impuritatilor
- Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa
- Putere foarte mare de acoperire
- Uscare rapida
- Aderenta la suport
- Se nuanteaza in culori din cartela Qtek
- Produs agrementat INCERC.


Aplicarea acestui produs se face cu pensula, bidineaua, rola, sau prin pulverizare, in 2 straturi nediluat sau diluat astfel: primul strat diluat cu max. 10% apa rece, curata, iar al doilea strat nediluat.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!