Vitraje cu izolare termică SAINT GOBAIN

Vitraje cu izolare termică SAINT GOBAIN

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SAINT GOBAIN

Sticlă cu control solar și izolaţie termică SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION

Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te bucuri de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort vară–iarnă menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar ușoara reflexivitate asigură un nivel confortabil de intimitate.


Depunerile SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION se obţin prin sputerizare catodică în instalaţii speciale (magnetron), în condiţii de vid înaintat şi atmosferă controlată.

Aceste depuneri sunt caracterizate printr-o emisivitate redusă și au dublă proprietate: reflectă radiaţiile infraroşii, caracteristice căldurii provenită din încălzire şi, în acelaşi timp, reflectă o mare parte a energiei solare.


Performanţele sticlei SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION au fost îmbunătăţite, oferind o protecţie solară sporită și o estetică îmbunătăţită, prin scăderea nivelului de reflexii externe.


Confort sporit vara și izolare termică iarna

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION te transformă într-un martor pasiv al succesiunii anotimpurilor în interiorul casei tale, asigurându-ţi confortul termic ideal indiferent de schimbările vremii. Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION pierzi noţiunea timpului datorită mediului ambiental creat de temperatura optimă constantă și aportul de lumină ideal pe tot parcursul anului.


Vara. Temperatură ideală pentru casa ta - confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare.

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION permite o simbioză perfectă între infuzia de lumină naturală și un interior răcoros datorită gradului de reflexie a căldurii de până la 62%, chiar și în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni. Acest avantaj al sticlei SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie datorită ratei mici de utilizare a aerului condiţionat.

SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION setează noi standarde de design al ferestrelor în detrimentul jaluzelelor inestetice, asigurând în același timp aportul de lumină vital creșterii calităţii vieţii.

De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesând noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.


Iarna. SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION reprezintă o treaptă în plus pe scara evolutivă a produselor de confort ambiental, oferind o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obișnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura și confortul asigurat de aceasta. Cu sticla SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION se vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură, iar climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.


Primăvara. Vitrajele cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION diminuează efectele asteniei de primavară, asigurând tot confortul necesar indiferent de modificările climatice caracteristice anotimpului.


Toamna. Cu SGG PLANITHERM 4S EVOLUTION tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă, confortul și suprimarea costurilor reduse pentru încălzire fiind asigurate.

 

Sticlă pentru vitraje duble sau triple SGG PLANITHERM XN

SGG PLANITHERM XN este o sticlă perfect transparentă, ideală pentru ferestrele cu geam termopan în vitraj triplu, care vă aduce mai multă lumină naturală în locuințe și vă ajută să reduceți pierderile de căldură pe timp de iarnă, oferindu-vă un confort termic sporit.

 

Pe scurt: mai luminos, mai transparent, mai eficient!

 

Eficienţă energetică

Pentru orice tip de clădire, eficienţa energetică este un indicator extrem de important. SGG PLANITHERM XN este soluţia perfectă deoarece combină cel mai înalt nivel de eficienţă energetică cu transparenţa totală și cu o transmisie luminoasă mai bună. Odată cu reducerea consumului de energie pentru încălzirea pe timp de iarnă și răcirea pe timp de vară, deci implicit cu reducerea emisiilor de CO₂, SGG PLANITHERM XN eficientizează maxim lumina solară și creează un confort interior net superior.

 

Luminozitate maximă și transparenţă totală

SGG PLANITHERM XN redefinește standardul pentru iluminatul din timpul zilei, printr-un aport maxim de lumină naturală.

SGG PLANITHERM XN atinge cel mai înalt nivel de transmisie luminoasă intr-un triplu vitraj, cu valori de până la 74% sau până la 82% în cazul unui dublu vitraj.

 

Estetică

SGG PLANITHERM XN are cu adevărat un aspect neutru, acesta îmbunătăţind transmisia luminoasă, iar reflexia este mult mai mare.

 

Confort iarna

Valoarea foarte mică a indicatorului Ug de până la 0.5 W/m².K, în triplu vitraj, înseamnă o reducere maximă a pierderilor de căldură. Prin urmare, în timpul iernii, în încăpere, chiar şi aproape de fereastră, temperatura este întotdeauna confortabilă. SGG PLANITHERM XN este cel mai bun produs recomandat în construirea caselor pasive.

 

SGG PLANITHERM XN versus alte produse

SGG PLANITHERM XN este net superior altor produse similare datorită procentului de oxid de fier folosit în compoziţia sticlei suport, SGG PLANICLEAR. SGG PLANITHERM XN se obţine adăugând un coating sticlei SGG PLANICLEAR, sticlă cu transparenţă totală şi aspect neutru. Adăugarea coating-ului face ca acest tip de sticlă să fie eficient energetic în egală măsură cu transparenţa totală şi aspectul neutru.

 

Limitele există doar pentru a fi depăşite

A face ceva mai bun înseamnă a împinge limitele tot mai departe. SGG PLANITHERM XN menţine rezistanţa chimică şi mecanică a produsului SGG PLANITHERM XN, aducând un plus în ceea ce priveşte transparenţa, transmisia luminoasă și eficienţa energetică.

 

SGG PLANITHERM XN - noul standard

Cifrele vorbesc singure. Atunci când vrei ca sticla din vitrajul tău să fie cea mai luminoasă şi cea mai transparentă, cu aspect neutru și cea mai eficientă din punct de vedere energetic, răspunsul e unul singur: SGG PLANITHERM XN.

Lucru în România