Vitraje cu control acustic SAINT GOBAIN GLASS

Vitraje cu control acustic SAINT GOBAIN GLASS

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SAINT GOBAIN GLASS

Sticlă laminată cu folie PVB acustică SGG STADIP SILENCE pentru vitraje cu control acustic

SGG STADIP SILENCE este un geam stratificat acustic şi de securitate compus din două sau mai multe foi de sticlă asamblate cu ajutorul uneia sau a mai multor pelicule de polivinil butiral acustic PVB (SI).

 

Utilizări:

Faţade vitrate. Asamblată sub formă de geam izolant, sticla SGG STADIP SILENCE permite o semnificativă atenuare a zgomotului exterior în clădirile sau locuinţele situate în zone zgomotoase (artere comerciale, periferice, zona gărilor, aeroporturilor etc.).

Acoperişuri. SGG STADIP SILENCE atenuează foarte mult zgomotul produs de ploaie sau de grindină la impactul cu ferestrele şi vitrajele duble situate la nivelul acoperişului.

Pereţi interiori. SGG STADIP SILENCE, utilizat în geam simplu, se potriveşte, în special, pentru realizarea pereţilor vitraţi la: 

  • Cabine pentru traducere;
  • Săli de audiţii;
  • Pereţi despărţitori pentru birouri;
  • Săli de şedinţă.

SGG STADIP SILENCE asigură, în aceste situaţii, acelaşi nivel de rezistenţă mecanică şi de securitate precum SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT.

 

Avantaje:

Izolare acustică. SGG STADIP SILENCE prezintă performanţe acustice mai bune decât sticla SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT având aceeaşi compoziţie, dar asamblată cu polivinil butiral clasic.

Rezistenţa mecanică şi securitatea. SGG STADIP SILENCE prezintă o rezistenţă mecanică şi performanţe de securitate identice cu cele ale SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT, cu aceeaşi compoziţie.

 

Performanţe:

Izolare acustică. SGG STADIP SILENCE elimină reducerea izolării acustice în raport cu frecvenţa critică a sticlei, atât în cazul vitrajului simplu, cât şi în cel al dublului vitraj. Astfel, asigură performanţe acustice optime.

În simplu vitraj. Cu o grosime egală cu cea a sticlei, SGG STADIP SILENCE sporeşte performanţa medie de izolare acustică - exprimată în Rw (EN ISO 717) - cu 3 dB faţă de geamurile stratificate SGG STADIP PROTECT şi cu 5 dB în raport cu vitrajele simple PLANICLEAR. SGG STADIP SILENCE 44.1Si sau 44.2Si cu 8,8 mm grosime oferă aceeaşi atenuare acustică (Rw = 37 dB) precum un geam monolitic PLANICLEAR de 19 mm.

Lucru în România