Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Ventiloconvectorul este echipamentul de climatizare care functioneaza in regim de corp de incalzire, unitate de aer conditionat si ventilator, prin utilizarea apei ca agent termic, atat pentru incalzire, cat si pentru racire.


In prezent, ventiloconvectorul inregistreaza un interes crescut datorita calitatii deosebite a microclimatului generat pe tot parcursul anului, devenind astfel optiunea numarul unu pe piata de specialitate.
Prin inglobarea functiilor de incalzire, racire si ventilatie, ventiloconvectorul realizeaza confortul termic optim al ambientului si confera spatiilor avantaje de ordin economic si estetic.
Aceste echipamente multifunctionale pot fi amplasate in spatii rezidentiale, comerciale, industriale, restaurante, sali de conferinte, dar si in locuinte individuale, tip ''standard'' sau ''vila'', in care se doreste un grad sporit de confort.
Pentru o functionare silentioasa, fiabila si durabila se recomanda respectarea instructiunilor de montaj, folosire si intretinere.

STARWAY 1

 
Ventiloconvectoarele sunt proiectate si fabricate la cele mai inalte standarde si prezinta urmatoarele avantaje de functionare si de intretinere:

- functionalitate continua: racire pe timpul verii si incalzire iarna (pana la cele mai scazute temperaturi);
- accesibilitate si intretinere usoara;
- utilizare silentioasa, eficienta si siguranta ridicata in exploatare;
- redundanta scazuta;
- protectie ecologica si design atragator;
- gama diversificata de puteri frigorifice.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Paul Mateescu - 15 mai 2012, 12:53 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua Din pacate.... eu nu inteleg cateva probleme.... Eu am un apartament cu suprafata de 60 mp si inaltime de 3 m deci rezulta un volum de 180 mc. Nu inteleg faza cu racordul de apa. Se poate folosi ca o centrala electrica??? cata apa foloseste.???de unde o poate lua???circuit inchis sau deschis???ce putere imi trebuie pentru acest apartament???.ce pret are acst aparat??? ce consum are lunar??? luand in considerare ca apartamentul este foarte bine izolat si din caramida. Va multumesc
Paul Mateescu
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Doru Dascalu - 09 mai 2012, 00:17 (post nou)
Raspuns solutie
Prezentare "romaneasca" a unor produse.Ca la gradinita.Nu exista niste date minimale, ca marimi, greutate, pret, si cel mai important aspect, consumul de combustibil pe ora.Daca vrea cineva sa intocmeasca un proiect si se doreste incalzirea cu aer cald, nici nu stie ce costuri sa treaca.Sau proiectele in Romania sunt facute asa pe picior, ca politicanul-miliardar care a furat la greu, nu se uita el la bani.Noroc ca am vazut un model cica are "termostat Siemens TK 10". Auzi frate, deci nu are termostat Sony. Asa da. Cumpar vreo trei, ca orice client care este interesat ce termostat are acel agregat. Pai nu ?!
Doru Dascalu
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Redactia SpatiulConstruit.ro - 10 mai 2012, 12:32 (post nou)
Raspuns solutie
Ne cerem scuze ca nu ati reusit sa vedeti documentatia de la produse, din josul paginii. Vom incerca sa postam cate un link langa fiecare tip de produs, pentru a fi mai usor de ajuns la docmentatiile producatorilor. Din nefericire ne-am obisnuit sa privim Internetul ca pe un glob de cristal si sa asteptam raspunsurile imediat, fara a avea rabdare sa citim pana la capat despre ce este vorba. Fisele tehnice cuprinse in documentatia atasata la fiecare tip de produs contin datele pe care le doriti, mai putin preturile. Ne face o deosebita placere sa VA AJUTAM trimitandu-va documentatia prin e-mail. In ceea ce priveste preturile, spatiulconstruit.ro nu inregistreaza decat datele tehnice referitoare la produse si tehnologii, nu si informatii comerciale. Speram ca pe viitor sa va putem ajuta si cu preturi."
Raspunde
Ventiloconvectoare
 STARWAY
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
CW, CWP, RSU...
  
vezi in biblioteca