Ventilatoare aerisire cu recuperator de caldura inVENTer

Ventilatoare aerisire cu recuperator de caldura inVENTer

Marca:
inVENTer
Produs furnizat de:

ALTECOVENT

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
inVENTer

Ventilatie recuperare de caldura semicentralizata - Pax inVENTer Eos 100H

Eos 100H ventilator are in standard baterie de preîncălzire, au control de umiditate cu senzor de umiditate si oferă un avantaj in plus: la o temperatură foarte scăzută exterioara, înainte ca aerul rece din exterior să intre în casă, este preîncălzit astfel incat la introducerea in camera el sa aiba peste 18 ° C, astfel încât să fie aproape de temperatura obișnuită a încăperii chiar de la început. Preincalzirea poate fi dezactivata, activata permanent sau activata in mod auto,doar la nevoie.


Sistemul de ventilație cu recuperare de caldura inVENTer PAX este conceput pentru apartamente, bungalouri, mansarde, case de odihnă, hoteluri, pensiuni, băi și ateliere. Sistemul de ventilație poate oferi o soluție specială pentru o  izolare fonică sporită și in cazuri cu o presiunea a vântului mare.Poate fi instalat la case vechi, in renovare, precum și la case noi.


Sistemul este ușor de folosit și confortabil datorită unei telecomenzi cu infraroșu.

- microcentrală de ventilatie cu recuperare de umiditate si caldură.

- acoperă pana la 60m2 de locuinta

- ideala pentru apartamente de 2 camere, camere de hotel, studiouri.
- foarte modulabilă, nu necesita scurgere de condens, face recuperare de umiditate, preia si rolul ventilatorului de baie, tubulaturi D100mm, telecomandă, 4 moduri de functionare, etc.


Are un design plăcut totodată este economic energetic. Asigură posibilitatea de alegere între modul de funcționare cât mai economică Eco sau, în modul confort cu intrare uniformă de peste18 grade temperatură  aer.


Control automat al umezelii
Toate unitățile de ventilație Pax Eos au control de umiditate cu senzor de umiditate, ceea ce înseamnă că putem seta o umiditate prag de la care unitatea sa evacueze in treapta maxima, asemeni unui ventilator de baie.
Când nivelul de umiditate se reduce la valoare normală, debitul revine la valoarea implicită si unitatea revine in modul de recuperare caldura.

Aerul de iarnă este adesea uscat: buzele, mâinile și cuticulele trebuie lubrifiate pentru a nu crăpa și răni, prin urmare Pax Eos hidratează aerul din interior, recuperand mare parte din umiditatea din baie și face climatul interior mult mai confortabil, nefiind nevoie de umidificare suplimentara.

Atunci când este cald afară și soarele vă încălzește casa, puteți seta Eos în modul de vară, iar Eos aeriseste aerul cald interior, astfel încât să obțineți cât mai răcoros posibil.


Instalare ușoară
Unitatea de ventilație este aprobată pentru a fi montată în camere umede, bai, toalete, bucatarii, spalatorii și poate fi așezată pe perete sau în tavan, in pozitie orizontala sau verticala.
Când porniți noul dvs. Eos, acesta aere functia de echilibrare automata a debitelor si se adaptează automat condițiilor din casa dvs si traseelor de distributie ale aerului.
Foarte rar trebuie sa umblati la setari, iar dacă era încă necesar, este ușor de realizat prin intermediul telecomenzii furnizate.


Caracteristici:

- Culoare / suprafață: alb
- Material: ABS plastic
- Comutator cu toate polii: da
- Consum de energie: 3,5-25 W
- Tensiune / frecvență: 230V AC 50Hz
- Clasa de protecție: IP24
- Clasa de izolație: Clasa II nu trebuie împământată
- Certificat: S-Intertek
- Marcări: CE
- Conexiune: ascunsă
- Capacitate, freestanding: 30, 52 toate. 78 m3 / h (numai 90 m3 / h dacă aer evacuat)
- Nivelul presiunii sonore, min. revoluție: 18 dB (A) 3 m
- Nivelul presiunii sonore, max. rotații: 35 dB (A) 3 m
- Diametrul canalului (Ø): 100 mm
- Locul de amplasare: perete sau tavan
- Tipul motorului: CE
- Eficiență: 75-80%


Instalare electrică: NOTĂ! Toate instalațiile electrice fixe trebuie să fie efectuate de către un electrician calificat
Scurgeri: sub 5%
Temperatura maximă a încălzitorului putere la OA -20 ° C: <375W
Altele: Telecomandă inclusă. Fișiere: aer exterior G4 / aer evacuat G4


Sistem ventilatie cu recuperator de caldura ceramic - inVENTer iV Twin+

Sistem ventilatie cu recuperator de caldura ceramic cu dublu flux alternant, pentru case sau apartamente la bucatarii, bai sau camere individuale.


InVENTer iV-Twin + combină două unitati de ventilație într-unul, ceea ce îl face ideal pentru aerisirea camerei individuale. Spre deosebire de unitățile de ventilație single room cu schimbătoare de căldură recuperative, nu este necesară o strategie de protecție împotriva înghețului sau eliminarea separată a condensului. IV-Twin + este un sistem de ventilație extrem de funcțional, care poate fi utilizat în băi și bucătării, precum și în camere individuale din clădirile rezidențiale și de birouri, precum și casele de pensionare.


IV-Twin+ oferă clienților noștri o opțiune de ventilație a camerei. O întrerupere de perete ventilator aerisire permite o ventilație de până la 25m². Prin urmare, acest sistem este potrivit în special pentru casele de îngrijiri medicale și spitale, apartamente single room, precum și bucătării și băi.


Instalare ușoară

inVENTer iV-Twin + are un diametru de 200 mm și, prin urmare, necesită o deschidere de perete de doar 225 mm. Acest lucru poate fi furnizat rapid și ușor, fie prin forarea unei găuri de miez, fie, în clădirile noi, prin sistemul de instalare a pereților Simplex.
Instalarea este posibilă de la o grosime a peretelui de 270 mm. Separatoarele verticale ale fluxului de aer sunt pre-asamblate atât în capacul interior cât și în hota de protecție împotriva intemperiilor, reducând în continuare timpul de instalare.

Controlul se realizeaza cu controlerele obisnuite sMove S4 si sMove S8.


Compatibil

Datorită noului său concept de design, iV-Twin + se amestecă și mai armonios în spațiul tău de locuit. Capacul interior și hota de protecție împotriva intemperiilor sunt asemănătoare cu sistemele de ventilație iV și sunt disponibile într-un design Flair sau Nova - procesul de instalare este de asemenea similar. Desigur, iV-Twin + poate fi controlat și prin toate sistemele de control obișnuite. În baie, noul inVENTer Hygrostat HYG18 oferă ventilație la cerere cu monitorizare a umidității.


Eficient fără funcționare împerecheată

Recuperarea căldurii de până la 94% 

Fagurii ceramici din cele două acumulatoare termice sunt proiectate ca jumătăți de cilindri cu suprafețe mari și obțin o recuperare de căldură cu peste 80% în iV-Twin +. IV-Twin + are unul dintre cei mai mari acumulatori termici ceramici cu o structură de fagure de pe piață.

Confort

Sistem ventilatie recuperator caldura ceramic dublu flux iV-Twin + single room poate fi acționat la viteze mici ale ventilatorului aerisire, ceea ce realizează schimbul de aer extrem de liniștit. Monitorul de temperatură integrat standard previne răcirea excesivă a spațiului de locuit atunci când temperatura exterioară este foarte scăzută. Un stabilizator de presiune a vântului previne, de asemenea, zgomotul ridicat de rulare în caz de vânt puternic. Filtrele dispozitivului asigură un standard ridicat de igienă și pot fi utilizate fie ca polen, filtre fine sau carbon activat.


Experienţă a ventilatie recuperator caldura ceramic dublu flux 

Conceptul nostru Twin pentru un sistem ventilatie pentru încăperi din 2007 a fost adaptat și făcut și mai eficient și mai confortabil. Rezultatul este cea mai puternică ventilator aerisire pentru o singură cameră cu tehnologie reversibilă de pe piață.


Ventilator recuperator ceramic - inVENTer Smart+

Ventilator recuperator ceramic inVENTer Smart+ tehnologia integrată inVENTron, împreună cu ventilatorul Xenion de înaltă performanță, ridică fluxul de aer din iV-Smart + la nivelul unităților de ventilație mult mai mari, prin acumulatorul de căldură ceramic și asigură, în consecință, o recuperare a căldurii de 87%.


În cadrul clasei de fani cu un design compact, iV-Smart + este cel mai puternic sistem de ventilație descentralizat disponibil în prezent pe piață.


Cel mai puternic compact ventilator recuperator ceramic cu diametrul conductei de numai 160 mm

Tehnologia integrată inVENTron, împreună cu ventilatorul Xenion de înaltă performanță, ridică fluxul de aer din iV-Smart + la nivelul unităților de ventilație mult mai mari. Tehnologia integrată inVENTron contribuie în plus la un debit de aer ideal prin acumulatorul de căldură ceramic și asigură, în consecință, o recuperare a căldurii de 87%.
În clasa sa compactă, iV-Smart + este cel mai puternic sistem de ventilație descentralizat disponibil în prezent pe piață.


Cel mai puternic ventilator din clasa sa: până la 58 m³ / h
Izolarea fonică până la 49 dB
Recuperarea căldurii de 87% ( valoare medien certificata Dibt)
Senzori împotriva răcirii și presiunii puternice a vântului.

Controlul temperaturii și stabilizatorul de presiune vântului

Ventilator recuperator ceramic Xenion echipat în iV-Smart+ include standard un senzor de temperatură, care împiedică în mod activ răcirea camerelor ventilate cu temperaturi exterioare foarte scazute. Măsoară temperatura fluxului aerului admis și îl reglează după cum este necesar, independent de controlul central. În cazul vântul puternic, este utilizat stabilizatorul de presiune a vântului. Datorită acestuia, Xenion detectează vântul care urmează, reglează automat viteza  și menține valorile date de controler.


Noul ventilator Xenion îndeplineşte cerinţele clasificaţiei s3 în conformitate cu norma EN 13141-8. Stabilitatea sa la presiune a vântului, certificată de această normă, stabilește noi standarde pentru ventilatoare în sistemele de ventilație descentralizate.


Ventilator recuperator ceramic cu tehnologie inVENTron

Inima inVENTer iV-Smart + este noul fan Xenion. Xenion este integrat în unitatea de control a fluxului de aer patentat inVENTron, care direcționează eficient fluxul de aer al ventilatorului. Acest lucru asigură un flux optim prin acumulatorul de căldură ceramic, care este situat chiar în spatele ventilatorului.
iV-Smart + implementează în mod ideal rezultatele din tehnologia aerospațială și realizează o recuperare a căldurii de 87%.

Controlul se realizeaza cu controlerele obisnuite sMove S4 si sMove S8.


Specificații:

- Dimensiune gaura in perete [mm]: Ø 162-180
- Grosimea pereților cu tencuială [mm]: > 270
- Debit de aer [m³ / h]: 8,5 – 29
- Evacuarea aerului evacuat [m³ / h]: 17 – 58
- Consum de putere [W]: 3
- Emisia de zgomot [dB (A)]: 16 – 36
- Recuperarea căldurii [%]: 87, valoare medie certificata Dibt
- Puterea ventilatorului [W / (m3 / h)]: 0,15
- Tensiunea de lucru [V DC] 6 – 16
- Domeniu de aplicare [° C]: -20 – 50
- Diferența standard a nivelului sunetului [dB]: 38 – 49
- Clasa de eficiență energetică: A + / A


Panou de control - sMove S8

Datorită opticii moderne, cu un design fără întreruperi și control de ventilație compactă, acestea se amestecă ușor în fiecare atmosferă de viață, s-Move s8 până la 8 dispozitive de ventilație din casă și le accesează central.


Tehnologie unitate de control de ultimă generație

Eficiente și intuitive, ușor de manevrat - controlerele „sMove” sunt ultima generație de regulatoare de bază pentru sisteme de ventilație descentralizate . 


Ușor de utilizat cu „Touch & Slide”

Controlerele „s-Move” întruchipează o nouă simplitate. Manipularea intuitivă cu un touch pad capacitiv clar structurat - cu aceasta, diferitele niveluri de intensitate ale ventilației, funcția de pauză și modul de ventilație sunt selectate ușor și rapid. Bara de glisare capacitivă permite o reglare mai mică a intensității ventilației pentru îndeplinirea nevoilor individuale de ventilație. 


Posibilități flexibile de aplicare

Alegeți dispozitivul de ventilație inVENTer în funcție de nevoile și cerințele spațiale. Controllerul ,s-Move s8 până la 8 dispozitive de ventilație din casă și le accesează central. Este posibilă înlocuirea controlerelor centrale inVENTer existente sau deja planificate („ZR8”, „ZR10-D”, „ZR31”) cu noua unitate de control de bază.


Instalare usoara

Noua unitate de control „sMove” este instalată în câțiva pași simpli: întregul pachet, adaptorul de alimentare inclus, pentru operațiunea ajunge cu toate piesele necesare de care ai putea avea nevoie pentru instalarea rapidă și eficientă a timpului controlerului de confort. Puteți alege între un adaptor de alimentare pentru instalare sub tencuială sau în dulapul electric. . Asamblarea diferitelor componente electrice nu este necesară.


Câștig-câștig pentru proprietar și chiriaș

Există o versiune „plată” disponibilă pentru proprietari și chiriași. Această versiune pur și simplu întrerupe controlerul „sMove” și nu îl oprește complet. Aceasta permite o ventilație de bază constantă și previne deteriorarea cauzată de umiditate și mucegai. În calitate de proprietar, puteți păstra starea moșiei, în timp ce chiriașul poate economisi taxe suplimentare datorită recuperării căldurii și, de asemenea, se poate bucura de un climat confortabil în cameră.


5 ani garantie producator pentru unitate de control

Vă puteți baza 100% pe noi și pe produsele noastre. Oferim o garanție a producătorului în toată Germania pentru produse tehnice fără cusur și prelucrare calitativă superioară. De aceea, acordăm o garanție de 5 ani pentru „sMove” al controlerului de confort.

17 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Ventilatoare aerisire cu recuperator de caldura inVENTer
Contactează ALTECOVENT și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România