Usi si ferestre glisante din aluminiu pentru inchideri vitrate KELLER

Usi si ferestre glisante din aluminiu pentru inchideri vitrate KELLER

Marca:
KELLER
Produs furnizat de:

SIBELIUS

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
KELLER
 
Cu cele 4 caracteristici suplimentare extraordinare (4+) se ating noi standarde in cadrul sistemelor de glisare:
1+ valoare minima a Uw
2+densitate maxima a sticlei
3+dimensiune maxima a canatului glisant
4+greutatea maxima a canatului glisant
 
Sistemul ofera toate variantele imaginabile de glisare cuprinzand sistemele cu 3 canale si fara stalpi sustinatori pentru colturile din interior si exterior.
Canaturile glisante pot fi fabricate pana la o inaltime de 4 m si la o dimensiune a canatului de pana la 12 m².
Latimea mica frontala a profilului canatului este de doar 26 mm* insa asigura un grad inalt de stabilitate statica (*34 mm pentru exigentele statice maxime).
Greutatea maxima a canatului este de 1.000 kg si astfel se situeaza cu mult deasupra limitelor de eficienta a altor furnizori.
Conform configuratiei individuale a sistemului, se pot folosi sisteme electrice mascate de actionare si blocare pentru o imbunatati manevrabilitatea.
 
O trasatura unica o constituie faptul ca mai multe canaturi cu o greutate totala de pana la 2.000 kg pot fi mutate doar cu ajutorului unei singure actionari electrice.
 
Profilele periferice ale cadrului pot fi complet instalate in perete sau podea.  Suprafata podelei nu prezinta praguri suparatoare si este astfel fara obstacole.
Profilul podelei cu sina dubla integrata din otel inoxidabil are o suprafata neteda si este rezistenta la murdarie, usor de ingrijit si nu trebuie intretinuta.
Transferul greutatii canatului asupra glisierei din podea reprezinta detaliul hotarator de proiectare de inalta eficienta a sistemelor de glisare. Utilizarea sinelor duble din otel inoxidabil si a rolelor de ghidare din otel inoxidabil cu doua canale reprezinta solutia de cea mai inalta calitate imaginabila, pe baza carora se garanteaza o inalta fiabilitate si rezistenta operationala.
 
Suporturile cu rola necesare ce asigura o inalta eficienta nu erau disponibile pe piata la calitatea dorita si astfel au fost elaborate recent de KELLER AG. Acestea sunt ascunse in profilul inferior al canatului. Rulmentii cu bile si rolele din otel inoxidabil asigura miscarea cu usurinta chiar si a canaturilor glisante foarte mari.
 
Sistemul de blocare in 2 puncte de inalta calitate elaborat de KELLER AG ofera siguranta impotriva spargatorilor si este aprobat in conformitate cu WK2 (RC2).
 
Ventilarea se poate realiza prin sistemul manual de aerisire minima sau prin deschiderea electrica a canalului glisant.
Pentru ferestrele KELLER ferestre minimale®4+ se folosesc in mod obisnuit 3 foi de geam termopan avand o grosime maxima a geamului de pana la 56 mm.
 
Valorile Uw de < 0,80 W/(m²K) pot fi atinse cu vitrarea tripla existenta astazi (Ug= 0,5 W/(m²K)), contribuind asadar la economisirea energiei.
Calitatea sistemului respecta cerintele cele mai exigente - ‘Fabricat in Luxembourg’ - si garanteaza protectie maxima impotriva ploii abundente si a sarcinilor provocate de vant. 

40 imagini

3 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Usi si ferestre glisante din aluminiu pentru inchideri vitrate KELLER
Contactează SIBELIUS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România