Usi industriale sectionale pentru depozite, centre logistice si unităţi comerciale ASSA ABLOY

Usi industriale sectionale pentru depozite, centre logistice si unităţi comerciale ASSA ABLOY

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ASSA ABLOY

Ușă secțională OH1042F

Modernă, robustă şi flexibilă, noua uşă ASSA ABLOY OH1042F de la ASSA ABLOY Entrance Systems a fost concepută pentru a vă asigura continuitatea afacerii – în orice situaţii şi în orice condiţii de climă. Total inovatoare şi cu o izolaţie excelentă, această uşă secţională rezistentă şi aspectuoasă vă oferă cel mai mare număr de opţiuni la cele mai mici costuri de exploatare posibile. Este alegerea perfectă pentru orice depozite, centre logistice şi unităţi comerciale.


Fiecare componentă a uşii secţionale cu deschidere deasupra capului ASSA ABLOY OH1042F este fabricată conform celor mai înalte standarde. Panourile armate rezistente la vânt, proiectate ca ansamblu pentru o distribuţie îmbunătăţită a sarcinii şi garnitura din butil, continuă la colţuri, care asigură o etanşeitate maximă, toate acestea creează o uşă mai aspectuoasă şi mai durabilă.


Alegeţi din unsprezece culori standard pentru exterior sau o culoare proprie aplicată din fabrică pentru interior şi exterior. Disponibilă cu dimensiuni, panouri, configuraţii de geamuri, încuietori, mânere şi uşi pietonale diferite, uşa secţională cu deschidere deasupra capului ASSA ABLOY OH1042F îndeplineşte perfect orice fel de cerinţe industriale.


Ușă secțională OH1042FG

Uşă secţională cu închidere verticală, complet vitrată, pentru vizibilitate maximă. Uşile secţionale cu deschidere vertical ASSA ABLOY OH1042FG sunt uşi complet vitrate, proiectate pentru a fi utilizate în situaţii în care sunt necesare lumină, expunere sau vizibilitate maxime.


Uşile până la 3300 mm au un cadru din aluminiu vitrat cu un panou din sticlă securizată simplă sau dublă. La uşile mai mari, până la 5500 mm, sunt utilizate două panouri de sticlă securizată. Aceasta asigură lumină şi vizibilitate maxime, din interior spre exterior şi invers.


De această particularitate constructivă beneficiază în special sălile de expoziţie, unde este importantă o vizibilitate maximă. Designul lucios al panourilor ASSA ABLOY OH1042FG oferă un aspect de înaltă clasă, care complementează această luminozitate deosebită. În ansamblu, designul de înaltă calitate este perfect pentru clădirile şi sălile de expoziţie modern.


Ușă secțională OH1042P

Modernă, robustă şi flexibilă, noua uşă ASSA ABLOY OH1042P de la ASSA ABLOY Entrance Systems a fost concepută pentru a vă asigura continuitatea afacerii – în orice situaţii şi în orice condiţii de climă. Total inovatoare şi cu o izolaţie excelentă, această uşă secţională rezistentă şi aspectuoasă vă oferă cel mai mare număr de opţiuni la cele mai mici costuri de exploatare posibile. Această uşă de înaltă calitate este alegerea perfectă pentru depozite, centre logistice şi orice fel de unităţi comerciale.


Fiecare componentă a uşii secţionale ASSA ABLOY OH1042P este fabricată conform celor mai înalte standarde. Combinaţia de panouri rigidizate, rezistente la vânt şi certificarea pentru clasa 3 a impermeabilităţii la apă, rezistenţei la încărcarea din vânt şi permeabilităţii la aer vă oferă o uşă mai aspectuoasă şi mai durabilă. Inovaţii mici, care duc la o schimbare uriaşă a clădirii pe care o protejează.


Alegeţi din unsprezece culori standard pentru exterior sau o culoare proprie aplicată din fabrică pentru interior şi exterior. Disponibilă cu dimensiuni, panouri, configuraţii de geamuri, încuietori, mânere şi uşi pietonale diferite, uşa secţională ASSA ABLOY OH1042P îndeplineşte perfect orice fel de cerinţe industriale.


Ușă secțională OH1042S


Ușă secțională OH1082P

Lucru în România