Usi industriale sectionale Crawford ASSA ABLOY

Usi industriale sectionale Crawford ASSA ABLOY

Contactează furnizorul
ASSA ABLOY

Usa industriala sectionala Crawford 542

Orientare spre nevoile clientului - Usa sectionala Crawford 542 este proiectata pentru aplicatii diverse cum ar fi depozitele, centrele de logistica si unitatile de productie. Designul este cel mai potrivit pentru clientii care au nevoie de usi robuste, bine izolate si care permit economisirea spatiului in zonele de acces ale incintelor industriale. 


Usa sectionala culiseaza sub acoperis la deschidere, lasand un spatiu complet liber in jurul intrarii. Un panou cu straturi multiple, de inalta calitate, cu o grosime de 42 mm, furnizeaza o buna izolatie si protectie impotriva coroziunii. Acesta, impreuna cu mai multe optiuni functionale, face ca usa  sectionala Crawford 542 sa satisfaca practic orice cerinta individuala.


In plus, aceasta este proiectata pentru a satisface toate cerintele de functionalitate si siguranta din Directivele europene si din standardele emise de Comitetul European de Standardizare, CEN. 


Usa industriala sectionala Crawford 542D

Un nou model de usa sectionala optima pentru zonele de incarcare - Crawford 542D este usa sectionala nou conceputa pentru zonele de incarcare.

Conceptul nou, unic si simplu, cu un sistem operat electric dezvoltat pe un sistem de banda dintata silentioasa, care are si rolul de dispozitiv pentru a impiedica ridicarea.


Usa Crawford 542D este intotdeauna operata electric cu un sistem de actionare directa cu pornire si oprire, deschizand astfel usa fara probleme si in conditii de siguranta. Aceasta este operata cu ajutorul unui panou de comanda, de unde pot fi operate si alte produse Crawford instalate in zona de incarcare.


Usa Crawford 542D are un design de baza, fara a face compromisuri in ceea ce priveste bine-cunoscuta calitate Crawford. In plus, aceasta este proiectata pentru a satisface toate cerintele de functionalitate si siguranta din Directivele europene si din standardele emise de Comitetul European de Standardizare, CEN.


Usa industriala sectionala Crawford 242

Orientare spre nevoile clientului - Usa sectionala Crawford 242 este o usa din panouri vitrate, conceputa pentru a fi utilizata atunci cand este nevoie de lumina, expunere sau vizibilitate.


Sectiunile vitrate sunt fabricate din aluminiu extrudat, anodizat sau vopsit si sunt prevazute cu ferestre acrilice simple sau duble (mate sau colorate) sau din sticla securizata.


Aplicatii tipice pentru aceasta usa sunt saloanele de prezentare, statiile de pompieri sau alte aplicatii in care se doreste un aport optim de lumina si/sau posibilitati de expunere. Usa sectionala gliseaza sub acoperis la deschidere, lasand un spatiu complet liber in jurul intrarii.


In plus, usa sectionala suspendata Crawford 242 este proiectata pentru a satisface toate cerintele de functionalitate si siguranta din Directivele europene si din standardele emise de Comitetul European de Standardizare, CEN.

3 imagini

9 Documentatii tehnice
Vezi toate

Usa industriala
Fisa tehnica
42 p | EN
Usa industriala sectionala
Catalog, brosura
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Usi industriale sectionale Crawford ASSA ABLOY
Contactează ASSA ABLOY Entrance Systems și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România