Usi industriale rapide pentru cladiri industriale ALMADOOR SYSTEM

Usi industriale rapide pentru cladiri industriale ALMADOOR SYSTEM

Marca:
ALMADOOR SYSTEM
Produs furnizat de:

ALMADOOR SYSTEM

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ALMADOOR SYSTEM
Usile industriale rapide sau cu ridicare rapida sunt sisteme de inchidere destinate atat interiorului, cat si exteriorului cladirilor industriale. Dupa cum sugereaza si numele, aceste tipuri de usi sunt folosite in intreprinderile in care viteza si timpul de lucru sunt importante (comerciale, industriale, agricole, alimentare) si contribuie la un acces facil in si din incinta pentru optimizarea proceselor de productie, a transportului sau a activitatii angajatilor.
In functie de mecanismul de functionare, adica de modul de ridicare, putem vorbi de usi industriale rapide cu impachetare, cu roluire sau pliante. Din punct de vedere al materialelor, aceste tipuri de usi pot fi confectionate din PVC, inox etc.
 
La Almadoor, ti-am pregatit o gama extinsa de usi industriale rapide destinate atat uzului interior, cat si celui exterior, din diverse materiale si cu proprietati speciale pentru satisfacerea conditiilor din toate mediile industriale – usi industriale rapide cu impachetare pentru exterior, cu roluire (pentru interior si exterior), cu deschidere orizontala (pentru exterior), usi industriale rapide din inox pentru interior si, nu in ultimul rand, usi industriale rapide pentru medii cu risc de explozii.
Din punct de vedere al structurii, usile industriale rapide sunt alcatuite dintr-o manta impartita pe mai multe segmente care se ridica in partea de sus a usii.

Usi industriale rapide cu deschidere orizontala

Usile industriale cu deschidere orizontala sunt destinate de regula atat inchiderii si deschiderii spatiilor exterioare, cat si interioare si se caracterizeaza prin viteze mari de actionare si rezistenta prelungita la trafic intens. Ele sunt utilizate cu precadere in industria alimentara si farmaceutica, dar si in sectorul industrial, fiind capabile sa se adapteze atat spatiilor limitate, cat si spatiilor foarte extinse.


De la spatii comerciale la retail sau centre logistice, aceste tipuri de usi sunt utilizate cu succes in toate situatiile in care deschiderea rapida, termoizolarea de calitate si rezistenta crescuta la vant sunt criterii importante de functionare.

Avantaje:
- Viteza mare de deschidere – aceste tipuri de usi sunt printre cele mai din sectorul industrial, avand o viteza de deschidere situata intre 3.5-5m/s
- Sisteme de securitate incorporate – in functie de model, produsele noastre au integrate mai multe sisteme de siguranta de la producator, menite sa ofere proprietarilor protectia necesara in caz de urgente sau accidente – deschidere de urgenta rapida in cazul caderilor de tensiune, senzori, infrarosu, sistem anticrash etc.
- Rezistenta crescuta la vant si alti factori de mediu – usile industriale cu deschidere orizontala se remarca si printr-o protectie crescuta oferita unitatilor industriale, avand, in functie de model, o rezistenta la vant de 60km/h sau chiar 120 km/h. acest fapt duce la un potential termoizolator crescut, la protejarea spatiului interior siexterior, dar si la economii semnificative pentru beneficiar la capitolul energie, mai ales in sezonul rece
- Garantii de la producator – toate produsele comercializate de almadoor sunt realizate de producatori prestigiosi in domeniu (HSL.ro, sommer) care respectatoate standardele impuse. Garantia oferita poate fi de pana la 2 ani, respectiv circa 500 000 cicluri de actionare
- Mentenanta asigurata de echipa noastra – usile industriale cu deschidere orizontala din gama noastra nu necesita intretinere speciala, insa mentenanta periodicaeste importanta pentru verificarea tuturor mecanismelor de functionare. Echipa noastra are o experienta de peste 10 ani in domeniul inchiderilor industriale si este gata sa se deplaseze personal oricand ai nevoie pentru realizarea mentenantei tuturor sistemelor achizitionate de la noi.
- Posibilitatea de adaugare a unor accesorii complementare – daca doresti sa te bucuri de confort si siguranta sporite, poti sa-ti personalizezi intreg sistemul prin adaugarea unor accesorii suplimentare – senzori, fotocelule, telecomenzi, detector de miscare etc.

Usi industriale rapide cu impachetare

Usile industriale rapide sunt usi care se deschid si se inchid in doar cateva secunde. Din acest motiv, ele sunt printre cele mai populare solutii de acces destinate domeniului industrial, dar si comercial. Aceste tipuri de usi sunt preferate indeosebi de industriile in care rapiditatea de deschidere este un criteriu de care depinde buna functionare a intregii activitati.


Usile rapide se pot clasifica in usi rapide cu impachetare sau cu roluire. Primele sunt folosite de regula pentru exteriorul cladirilor, iar celelalte pentru dotarea interioarelor. in functie de model, viteza de deschidere poate ajunge pana la 0.7 m/s. Din punct de vedere al constructiei, ele se diferentiaza prin cadrul de suport din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, materiale care atesta si promit o rezistenta mare pe termen lung.


La Almadoor, le-am pregatit clientilor nostri o gama larga de usi industriale rapide cu impachetare pentru exterior. Aceste tipuri de usi se diferentiaza de altele din aceeasi categorie prin faptul ca mecanismul de deschidere implica plierea prelatei in partea de sus a usii. Alaturi de alte componente anti-uzura, acest sistem de functionare confera usilor in primul rand un grad ridicat de siguranta.

Avantaje:
- Sunt solide si robuste, astfel ca ai parte de o investitie avantajoasa pe termen lung – toate usile distribuite de noi respecta standarde inalte de calitate si rezistenta - Sunt adaptabile – usile industriale rapide cu impachetare pot fi integrate indiferent de tipul intrarilor exterioare (de dimensiuni mici, medii sau mari)
- Asigura protectie impotriva factorilor de mediu – datorita constructiei, usile industriale rapide cu impachetare din gama noastra protejeaza incinta si bunurile tale de vant, frig, inghet sau alti factori nocivi de mediu pe tot parcursul anului
- Sisteme de siguranta incluse – usile noastre sunt dotate cu sisteme de siguranta pentru a preintampina orice situatie de urgenta (evacuare rapida in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric, butoane de urgenta, semne vizibile de avertizare etc.)
- Au la baza cele mai noi tehnologii din domeniu – usile industriale rapide cu impachetare sunt dispuse sub forma unor plane verticale paralele, avand una dintre cele mai inovatoare structuri din industrie
- Rezistenta la actionari repetate – din constructie, aceste tipuri de usi rezista la un numar mare de actionari, astfel ca pot fi folosite cu succes pentru dotarea spatiilor cu trafic intens, fara riscul de a se defecta
- Posibilitatea de adaugare a unor accesorii suplimentare – usile industriale rapide permit montarea unor accesorii optionale pentru confort si siguranta sporita – fotocelule, senzori, telecomenzi etc.

Usi industriale rapide cu roluire

In functie de model, usile rapide cu roluire pot atinge o viteza de deschidere de pana la 1m/s sau 0.7m/s. In afara economisirii timpului, o deschidere rapida a usii este esentiala si pentru protejarea atat a interiorului, cat si a exteriorului de factorii externi (vant, inghet, frig, radiatii UV etc.). O consecinta a acestui fapt este si economisirea energiei pentru ca intreg spatiul este termoizolat mult mai eficient.


Usile industriale rapide cu roluire se diferentiaza prin faptul ca se inchid si se deschid pe verticala. Aceste tipuri de usi se adapteaza atat deschiderilor mici, cat si celor mari si, asemenea, tuturor modelelor de usi industriale rapide din gama Almadoor, sunt create special pentru a rezista in conditii de trafic intens.


Sunt cel mai frecvent realizate din otel zincat sau galvanizat sau alte materiale care asigura durabilitate crescuta. Si din punct de vedere al design-ului, acestea sunt versatile si usor de personalizat, putand fi vopsite in nuante diverse din gama RAL.

Avantaje:
- Actionare manuala sau electrica – usile noastre pot fi actionate atat manual in cazul intreruperilor de curent, cat si electric. Nu este nevoie decat de simpla apasare a unui buton de pe telecomanda
- Securitate in caz de urgente – toate produsele almadoor din gama de usi industriale rapide cu roluire sunt prevazute cu diverse manevre si optiuni de siguranta – inchidere automata, avertizari sonore, precum si sistemele de siguranta standard in Uniunea Europeana – fotocelule, lampa de semnalizare, sistem safety Edge
- Rezistenta pe termen lung – usile industriale rapide cu roluire din gama noastra sunt realizate din materiale de calitate inalta (inox, otel galvanizat). in plus, ai parte si de garantii de la furnizorii nostri de pana la 100 000 cicluri de actionare
- Viteza de actionare – usile noastre au o medie a duratei de deschidere-inchidere situata intre 0.6-0.7 m/s, astfel ca pot face fata cu brio tuturor rigorilor mediului industrial - Adaptabilitate – gama noastra de usi industriale rapide cu roluire cuprinde alternative atat pentru exteriorul, cat si pentru interiorul unitatii tale

Usi industriale rapide din aluminiu

Usile industriale rapide din aluminiu sunt folosite, de regula, pentru inchiderea si deschiderea depozitelor, halelor, fabricilor, dar si laboratoarelor. Domeniile in care isi gasesc cea mai larga aplicabilitate sunt cel alimentar, farmaceutic sau chimic.

 

Atunci cand vorbim de usi industriale rapide din aluminiu ne referim la un tip de usi cu o viteza de deschidere peste media usilor traditionale. In plus, aluminiul ofera clientilor o serie de avantaje suplimentare – este rezistent la substante corozive, este relativ usor in comparatie cu tipuri de materiale care intra in componenta usilor industriale, confera un caracter igienic oricaror constructii, stopand dezvoltarea bacteriilor sau altor daunatori si este ecologic - 100% reciclabil.

 

Din aceste motive, usile industriale rapide din aluminiu sunt printre cele mai eficiente solutii pe care le putem alege pentru un spatiu industrial, mai ales daca specificul activitatii noastre impune respectarea unor norme si reguli stricte de igiena.

Avantaje:
- Toate solutiile noastre din gama de usi industriale rapide din aluminiu pentru interior sunt testate si certificate. Oferta noastra cuprinde doar produse de la furnizori prestigiosi, acreditati in domeniu (sommer, HsL.ro)
- Rezistenta crescuta la socuri – datorita materialelor din care sunt confectionate, aceste usi au o rezistenta mare la socuri mecanice si nu se deterioreaza usor, chiar si in conditii de trafic intens sau utilizari repetate
- Adaptabilitate mare la diverse medii de lucru – usile industriale rapide din aluminiu au o larga aplicabilitate in diverse domenii industriale, putand fi folosite cu succes si in spatii in care temperaturile de lucru sunt foarte scazute
- Etansare de cea mai buna calitate – aceste tipuri de usi au fost create special pentru inchiderea ermetica a incaperilor pentru o termoizolare buna, dar si mentinerea unor conditii de igiena optime
- Actionare manuala sau electrica – aceste usi pot fi actionate manual in cazul intreruperilor de curent sau cu ajutorul unor dispozitive automate pentru un confort mai mare al utilizatorului si rapiditate in exploatare - Sisteme de siguranta – usile industriale rapide din aluminiu din gama noastra sunt dotate cu diverse structuri de siguranta – fotocelule, deblocare in caz de urgenta etc.
- Protectie impotriva ruginii si a altor agenti corozivi – usile noastre industriale rapide din aluminiu pentru interior isi mentin aspectul imaculat, rezista la rugina, pete de murdarie, umezeala sau actiunea altor agenti daunatori
- Mentin un mediu de lucru steril – aluminiuul are o actiune antibacteriana si mentine unitatea ta la cele mai inalte standarde – daca alegi usi industriale rapide din aluminiu pentru interior din gama noastra, nu va trebui sa-ti faci griji in legatura cu acest aspect – fie ca ai o companie din domeniul medical sau un laborator, vei avea parte de o igiena impecabila - Intretinere minimala – aceste tipuri de usi nu necesita o intretinere costisitoare, ci pot fi curatate in doar cateva minute

Usi industriale rapide pentru medii cu risc de explozii

In mediul industrial, riscul de accidente poate fi destul de mare, mai ales in cazul intreprinderilor care manipuleaza materiale sau compusi inflamabili, gaze sau substante explozibile. Incendiile si exploziile sunt printre cele mai distructive accidente de lucru iar siguranta la explozii este un domeniu care implica un grad ridicat de risc.


Aceste tipuri de usi se folosesc pentru inchiderea-deschiderea rafinariilor, uzinelor chimice, depozitelor de munitie, spatiilor cu emisii de gaz permanente etc. De aceea, alegerea unor usi industriale rapide pentru medii cu risc de explozii se face in functie de specificul activitatii noastre, de tipul materialelor inflamabile folosite si de gradul de risc pe care acestea le implica.


Usile industriale rapide pentru medii cu risc de explozii, denumite si usi antiex, usi ATEX sau usi antiscanteie trebuie sa respecte normativele in vigoare privind mediile cu prafuri si gaze inflamabile si sunt fabricate si testate in conditii stricte. In functie de cerintele unice ale fiecarui mediu industrial, clientul poate alege usi cu proprietati suplimentare, cum ar fi rezistenta la foc sau retentia lichidelor.

Avantaje:
- Toate produsele din oferta noastra respecta standardele de siguranta la explozii impuse de Uniunea Europeana si de institutiile autorizate in domeniu, dar si legile in vigoare privind protectia antifoc si antiscanteie – ele au trecut testele de calitate privind rezistenta la foc sau exploatarea mecanica
- SIsteme de siguranta – usile antiexplozie din oferta noastra sunt dotate cu mecanisme de deschidere manuala de urgenta in cazul caderilor de tensiune, sistem de fotocelule, bare de protectie etc.
- Nu exista riscuri la accesul pietonal sau transportul materialelor - usile antiexplozie sunt rezistente si nu produc scantei in cazul contactului accidental cu utilaje, indiferent de materialul din care sunt confectionate acestea. in plus, ele faciliteaza tranzitul pietonal
- Manevrabilitate crescuta – usile pot fi actionate atat din interior, cat si din exterior - Adaptabilitate la domenii cu grade diferite de risc – in functie de modelul ales, usile industriale rapide pentru medii cu risc de explozii fac fata provocarilor impuse de industria chimica, farmaceutica, alimentara sau metalurgica
- Furnizori prestigiosi – toate produsele din oferta noastra de usi industriale rapide pentru medii cu risc de explozii sunt realizate de furnizori recunoscuti in industrie – sommer, HSL.ro. - Oferta variata – usile industriale rapide pentru medii cu risc de explozii din gama noastra sunt disponibile in mai multe modele – sectionale, tip rulou etc.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.