Usi industriale rapide pentru centre logistice, depozite sau unitati de productie ASSA ABLOY

Usi industriale rapide pentru centre logistice, depozite sau unitati de productie ASSA ABLOY

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ASSA ABLOY

Noua generatie de usi rapide Albany RR 3000 ISO

Noua usa cu deschidere rapida Albany RR3000 ISO, usa de inalta performanta de la ASSA ABLOY Entrance Systems, este construita cu o grosime de 50 mm a panoului, astfel incat puteti transporta rapid si eficient bunuri, fara a pierde caldura din interiorul incaperii. 


Construita din lamele de lungime standard si fara balamale, console sau role care au nevoie de inlocuire, aceasta usa rapida performanta este conceputa pentru deschidere si inchidere intensiva, ori de cate ori sau atata timp cat aveti nevoie de ea. Cu o perdea de fotocelule de siguranta integrata sau optional un sensor de muchie pentru a detecta efecte, este mai putin sensibila la uzura, si extrem de fiabila si sigura, capabila sa evite posibilele avarii.


Pentru distribuitori, centre logistice, depozite sau unitati de productie, Albany RR3000 ISO este proiectata pentru utilizare intensiva in conditii complexe. Panoul izolat, pastreaza atmosfera din incaperi stabila, iar atmosfera de afara ramane unde ii este locul. In plus, designul atractiv si modern poate imbunatatati aspectul fatadei unei cladiri.


Usa industriala Rapid Food

Usa Rapid Food este un partener de incredere in toate sectoarele care necesita un  nivel inalt de igiena. Din acest motiv, acesta usa este deseori intalnita in industria alimentara si in cea a produselor igienice.


Usile pentru aceste sectoare de activitate trebuie sa fie usor de curatat, rezistente la detergenti si cu proprietati de respingere a murdariei. Pentru ca se deschid si se inchid rapid, aceste usi sunt adesea utilizate atunci cand temperatura incaperii trebuie sa ramana constanta.


La proiectarea acestei usi s-au luat in considerare reglementari si standarde speciale din sectorul utilajelor pentru procesarea alimentelor.


Usa industriala RapidRoll® Clean

Incaperile care trebuie sa fie extrem de curate au un avantaj prin folosirea usii RapidRoll® Clean, avand in vedere ca viteza la deschidere si inchidere impiedica schimbul nedorit de aer si, astfel, intrarea necontrolata a particulelor transmise prin aer (este potrivita pentru incaperi igienice, fapt confirmat de Institutul Fraunhofer).


Pentru a impiedica pierderile de presiune, ghidajul cablului este integrat, iar deschiderile de acces din usa sunt special etansate. Acest produs este foarte popular in industria medicala, a semiconductoarelor si a biostiintei.


Usa industriala RapidRoll® 300

Simpla, rapida si putin costisitoare: usa RapidRoll® 300 este un produs cu adevarat polivalent, pentru ca poate fi folosita atat la interior cat si la exterior,  in zone protejate, cu sarcini scazute ale vantului si temperaturi moderate. Gratie structurii sale modulare, usa poate fi asamblata conform cerintelor clientului.


Designul sau prin care se economiseste spatiul corespunde unei largi game de posibile aplicatii, de aceea, RapidRoll® 300 este utilizata in diverse sectoare, cum ar fi liniile de productie, manipularea materialelor sau sasurile in sectorul transporturilor.


Usa industriala RapidRoll® 300 Plus Alu

Aceasta usa rulanta compacta este potrivita pentru operatiunile de comert cu amanuntul si en-gros; de asemenea, este foarte potrivita si pentru depozite, pentru ca RapidRoll® 300 Plus poate economisi energia si poate asigura separarea ambientala.


Suprafata sa neteda, usor de curatat, o face ideala pentru folosirea in industria produselor igienice. Usa poate fi deschisa in cazul unei întreruperi a curentului gratie sistemului sau integrat cu contragreutati.


Usa industriala RapidRoll® 392

Caracteristicile usii rapide RapidRoll® 392 includ o durata prelungita de viata si o rezistenta ridicata la curentii de aer. Un standard industrial robust si un raport atractiv pret/performanta.


Avand in vedere ca pierderile de caldura si energie sunt reduse prin deschiderea si inchiderea rapida, aceasta usa este foarte potrivita pentru separarea spatiilor si zonelor cu climate ambientale diferite, ca usa externa pentru a impiedica formarea curentului si in zonele cu trafic intens.


Usa poate fi prevazuta optional cu un mecanism de autoreparare. Contragreutatile integrate permit usii sa se deschida independent atunci cand frana este eliberata.


Usa industriala RapidRoll® 450/600 Ex

La manipularea materialelor cu potential exploziv, este necesara o atentie speciala. Usa rapida RapidRoll® 450/600 Ex a fost special conceputa pentru utilizarea in medii potential explozive cu procese individuale de functionare si ofera o siguranta optima atat la interior cat si la exterior gratie muchiei de contact de pe cortina principala.


Tensionarea cortinei asigura intinderea acesteia in orice moment. In acest mod, procesele de deschidere si inchidere a usii pot fi controlate extrem de bine.


Aceasta usa rapida, sigura din punct de vedere electrostatic, este certificata ATEX, ofera viteza ridicata si respecta standarde extrem de stricte.


Usa industriala RapidRoll® 600

Conditiile dificile de mediu nu reprezinta o provocare pentru aceasta usa: modelul RapidRoll® 600 combina designul industrial cu cele mai recente tehnologii si este potrivita pentru folosirea pe o perioada indelungata in orice mediu industrial.


Gratie structurii sale modulare, poate fi utilizata la interior si la exterior. Nici vanturile sau curentii puternici nu au efect asupra acestei usi rulante cu viteza ridicata.


Versatilitatea sa face ca aceasta usa sa fie potrivita pentru diverse aplicatii industriale, inclusiv pentru separarea de spatii sau separarea ambientala, controlul nivelului de zgomot, sau ca usi exterioare pentru a impiedica pierderile de energie.


Usa industriala RapidRoll® 600 FrigoRoll

Conditiile dificile de mediu nu reprezinta o provocare pentru aceasta usa: modelul RapidRoll® 600 combina designul industrial cu cele mai recente tehnologii si este potrivita pentru folosirea pe o perioada indelungata in orice mediu industrial.


Gratie structurii sale modulare, poate fi utilizata la interior si la exterior. Nici vanturile sau curentii puternici nu au efect asupra acestei usi rulante cu viteza ridicata.


Versatilitatea sa face ca aceasta usa sa fie potrivita pentru diverse aplicatii industriale, inclusiv pentru separarea de spatii sau separarea ambientala, controlul nivelului de zgomot, sau ca usi exterioare pentru a impiedica pierderile de energie.


Usa industriala RapidRoll® 3000 ISO

Izolarea imbunatatita a modelului RapidRoll® 3000 ISO asigura conditii ambientale constante si economii de energie. Coeficientul de transfer termic de 1,4 W/m2K este atins cu o cortina separata termic.


Un mecanism special de rulare (Disc DriveTM) permite rularea silentioasa si fara uzura. Fotocelula fara contact garanteaza siguranta.


Nota: Pentru echipamentul de baza, vedeti usile cu viteza ridicata din seria 3000 .


Usa industriala RapidRoll® 3000 GL

Seria usilor rapide de inalta performanta Albany Door Systems 3000 combina cea mai avansata functionalitate cu designul modern. Tehnologia extraordinara folosita face ca usile sa fie extrem de rapide, sigure si robuste si garanteaza o durata de utilizare extrem de lunga, cu nevoi scazute de mentenanta.


Aceasta serie este caracterizata printr-un design elegant si modern, dat de utilizarea ferestrelor mari, clare si printr-un aspect atractiv care permite integrarea fara eforturi in fatadele cladirilor unde lumina naturala este necesara.


Nota: Pentru echipamentul de baza, vedeti usile cu viteza ridicata din seria 3000.


Usa industriala RapidRoll® 3000 XXL

Usa rapida RapidRoll® 3000 XXL poate fi gasita oriunde sunt necesare cai de acces de trafic ridicat si de mari dimensiuni. Aceste model extraordinar de usa rapida se deschide cu viteza ridicata chiar si la goluri cu inaltimea de pana la 6 m.


Un mecanism special de rulare (Disc DriveTM) permite rularea silentioasa si fara uzura a cortinei usii. Lamelele flexibile ofera un mare avantaj in utilizarea zilnica. Acestea protejeaza usa impotriva defectiunilor provocate de loviri, oferind de asemenea izolare impotriva zgomotului. Setul de fotocelule asigura siguranta necesara.


Nota: Pentru echipamentul de baza, vedeti usile cu viteza ridicata 3000.


Usa industriala RapidRoll® 3000 R

Seria usilor rapide de inalta performanta Albany Door Systems 3000 combina cea mai avansata functionalitate cu designul modern. Tehnologia extraordinara folosita, face ca usile sa fie extrem de rapide, sigure si robuste si garanteaza o durata de utilizare extrem de lunga, cu nevoi scazute de mentenanta.


Aceasta serie este caracterizata printr-un design elegant si modern, dat de utilizarea lamelelor aspectuase din aluminiu si de ferestrele mari, si printr-un aspect atractiv care permite integrarea fara eforturi in fatadele cladirilor.


Usa industriala RapidProtect™ 100

Modelul RapidProtect™ 100 a fost conceput special pentru utilizarea in interior, in tehnica benzilor transportoare.


Usa indeplineste toate conditiile necesare pentru un flux rapid si fara obstacole al materialelor. Este conceputa numai pentru manipularea materialelor, nu si pentru transportul persoanelor in interiorul halelor de productie.


RapidProtect™ 300 pentru protectia utilajelor

Cel mai important aspect al procesului de fabricatie este siguranta. Cele mai mici erori pot duce la opriri sau pot pune in pericol siguranta personalului.


O usa testata in conditii speciale pentru protectia la liniile de productie, prevazuta cu o cortina cu rezistenta ridicata la uzura,  RapidProtect™ 300 furnizeaza o protectie exceptionala, in acelasi timp respectand numeroasele directive privind siguranta utilajelor.


Mai mult, ea se caracterizeaza prin timp scurt de ciclu, o durata indelungata de functionare si fiabilitate absoluta.


RapidProtect™ 2000 pentru protectia utilajelor

RapidProtect™ 2000, cu lamele robuste din aluminiu, si-a dovedit avantajele in multe procese de fabricatie si se ruleaza fara frecare si in conditii sigure.


O solutie testata pentru protectia personalului la liniile de productie, acest produs Albany de inalta calitate furnizeaza protectie exceptionala, respectand in acelasi timp numeroasele directive privind siguranta in utilizarea echipamentelor industriale.


Mai mult, ea se caracterizeaza prin cicluri scurte de utilizare, o durata indelungata de functionare si fiabilitate absoluta.


Usi batante MW-SW-MWI

Usile batante se caracterizeaza printr-un raport bun pret-calitate si protejeaza impotriva pierderilor de caldura provocate de temperaturi scazute si curenti de aer, astfel ajutand la reducerea costurilor cu energia.


USA BATANTA MW - Versiunea galvanizata cu rezistenta medie pentru utilizare in conditii normale.


USA BATANTA SW - Versiunea grea industriala pentru utilizare in conditii dificile.


USA BATANTA MWI - Versiunea cu greutate medie, din otel inoxidabil, pentru utilizare in conditii normale.


Cortine din lamele verticale

Cortina este fabricata din PVC transparent. Toate versiunile, cu exceptia versiunilor 2/80 si Plast-K (material pentru camere refrigerate), au fasiile de pe laterale de culoare rosie pentru demarcarea vizuala. Toate fasiile au marginile rotunjite si sunt fixate individual. Acest lucru le face usor de inlocuit. Piesele din metal galvanizat asigura o buna protectie impotriva coroziunii. Sunt furnizate sub forma unui kit pentru asamblare.


Eficienta unei cortine din fasii este determinata de grosimea fasiilor si de suprapunere. De aceea, cortinele din fasii seria RapidStore sunt disponibile in diverse versiuni, prima cifra indicand grosimea in milimetri a materialul utilizat pentru fasii, a doua cifra indicand procentul de suprapunere.

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.