Usi industriale cu protectie impotriva coroziunii ASSA ABLOY

Usi industriale cu protectie impotriva coroziunii ASSA ABLOY

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ASSA ABLOY

Usa industriala Megadoor S800

Megadoor S800 este un sistem de usi pentru industrie care a fost special proiectat pentru a satisface toate specificatiile referitoare la durabilitate, etansare, fiabilitate si mentenanta minima pentru industria grea.


Pentru medii foarte dificile, Megadoor S800 este disponibila si in versiunea cu protectie impotriva coroziunii. Pentru a face fata deschiderilor expuse unui trafic greu, Megadoor S800 este disponibila si in versiunea cu viteza ridicata.


Megadoor S800 poate fi montata cu usurinta in interiorul sau exteriorul cladirii. Pentru a simplifica adaptarea la caracteristicile cladirilor, este disponibila si o versiune cu auto-sustinere.


Megadoor S800 poate fi livrata cu montante laterale in cazul in care suprafata existenta pe care aceasta se monteaza nu este potrivita pentru ghidajele laterale. Distribuitorul poate fi protejat prin diverse optiuni de acoperire.


Usa industriala Megadoor S1000

Megadoor S1000 este un sistem de usi pentru industrie, special proiectat pentru a satisface toate specificatiile referitoare la durabilitate, etansare, fiabilitate si mentenanta minima pentru industria grea.


Megadoor S1000 este disponibila si in versunea cu protectie impotriva coroziunii pentru medii extrem de corozive. Usa poate fi montata in interiorul sau in exteriorul cladirii sau chiar in deschiderea practicata pentru usa.


Megadoor S1000 poate fi livrata cu montanti laterali in cazul in care suprafata existenta pe care aceasta se monteaza nu este potrivita pentru ghidajele laterale. Distribuitorul si motorul pot fi protejate in diverse moduri.


Usa industriala S1500

Megadoor S1500 reprezinta cea mai buna optiune pentru deschideri de dimensiuni foarte mari, necesare pentru hangare de aeronave si hale din santierele navale


De asemenea, poate fi la fel de potrivita si pentru orice aplicatii in care designul inovator, insa bine dovedit, poate reprezenta o diferenta in ceea ce priveste costul de constructie si, astfel, pentru eficienta operationala.


Megadoor S1500 poate fi proiectata cu un singur canat sau ca un sistem de mai multe usi cu dimensiuni aproape nelimitate.