Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Pentru incaperile in care predomina lemnul, alegeti varianta IN-OUT Drive Wood. Acest sistem este compus din sine/cai de rulare si role. Canaturile usii se confectioneaza integral din lemn masiv sau MDF furniruit.


ACCESORIA GROUP produce la comanda usi glisante IN-OUT Drive. Pentru a obtine o oferta de pret trebuie sa trimiteti dimensiunile golului. Daca latimea spatiului care trebuie inchis este mai mare de 5 m, se opteaza pentru 2 sau 3 usi glisante.Usi de acces glisante
Usi glisante din sticla pentru separarea spatiilorUsile glisante din sticla, utilizate pentru compartimentarea unui spatiu deschis bucatarie-living, lasa lumina sa patrunda si nu permit aburului din bucatarie sa treaca dincolo de zona pe care o delimiteaza.


Pentru ca nu au sina inferioara, permit trecerea usoara dintr-o incapere in alta. Sunt silentioase datorita rolelor de calitate superioara si sistemelor de amortizare la deschidere si la inchidere. Calitatea profilelor, a sistemelor de prindere si a sistemului de glisare garanteaza functionarea impecabila a usilor din sticla. Pentru un plus de siguranta, puteti folosi si sticla securizata.


Va invitam sa descoperiti trei solutii diferite de usi glisante din sticla, oferite de ACCESORIA GROUP.Zilele in care forma era sacrificata de dragul functionalitatii sau invers au apus. Sistemele inovatoare de usi glisante seteaza standarde inalte in materie de amenajari interioare, reprezentand solutia moderna si eficienta pentru compartimentarea incaperilor, indiferent ca sunt rezidentiale sau comerciale.


Economia de spatiu, designul modern si elegant, functionarea impecabila si fara zgomot sunt doar cateva dintre avantajele pentru care usile glisante au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate si incluse in proiectele de amenajare.
Profitati de fiecare centimetru: o usa glisanta nu mai are nevoie de spatiul necesar unei usi batante pentru a se deschide. In plus, va bucurati de libertate in amplasarea langa dulap a altor piese de mobilier, cum ar fi patul, o masuta sau un scaun.


Numeroase optiuni de design

Puteti personaliza usile dulapului pentru a se incadra in linia de design aleasa in dormitor.

Inlay-ul folosit poate fi PAL, MDF, oglinda sau sticla personalizata


Spatiul interior al dulapului

Dulapurile cu usi glisante sunt cunoscute pentru optimizarea spatiului in dormitor. Insa, depozitarea in interiorul dulapului poate fi si ea eficientizata folosind sistemele de organizare. Tipurile cel mai des intalnite de organizare interioara a dulapurilor sunt: bara pentru haine, rafturile si sertarele. Sistemele moderne de compartimentare includ si suporturi pentru pantaloni, cravate sau pantofi si lifturi de haine.


Confort functional

Calitatea superioara a sistemelor de glisare pentru dulapuri va asigura linistea atat de necesara in casa dumneavoastra. Atat rolele silentioase, cat si sistemele de amortizare la inchidere si la deschidere raspund cerintelor de functionalitate si performanta.


Va prezentam in continuare 3 tipuri de usi glisante pentru dulapuri oferite de Accesoria Group:
Contactati-ne si veti gasi impreuna cu unul dintre specialistii nostri solutia potrivita in functie de dorintele si configuratia spatiului dumneavoastra.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Manuel Condrea - 09 iul 2012, 17:58 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, Dati-mi si mie va rog o oferta de pret ptr. usi glisante de despartire a unei camere: In out Fly cu material transparent. Dimensiunea golului este de 4mx2.6m Cu respect, Manuel Condrea, Bacau, 0747136013 manuelcondrea@yahoo.com
Manuel Condrea
Utilizator neinregistrat
Raspunde
oana - 09 iul 2012, 18:01 (post nou)
Raspuns solutie
Va rugam sa folositi butonul CERE OFERTA pentru a transmite datele dvs. catre firma ACCESORIA GROUP pentru o oferta de pret si alte informatii suplimentare.
oana
★★★★★
Raspunde
4 p | RO
Usi glisante ACCESORIA GROUP
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
IN-OUT Drive Wood
2 p | RO
Usi glisante incadrate ACCESORIA GROUP
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
IN-OUT Drive
5 p | RO
Usi glisante aplicate ACCESORIA GROUP
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
Aliante
vezi in biblioteca
Usi glisante | Prezentare produs | IN-OUT Drive (6 foto)
 • Usi glisante ACCESORIA GROUP - Poza 1
 • Usi glisante ACCESORIA GROUP - Poza 2
 • Usi glisante ACCESORIA GROUP - Poza 3
 • Usi glisante ACCESORIA GROUP - Poza 4
 • Usi glisante ACCESORIA GROUP - Poza 5
 • Usi glisante ACCESORIA GROUP - Poza 6

Usi glisante din sticla | Prezentare produs | Crystal (2 foto)
 • Usi glisante din sticla - Crystal ACCESORIA GROUP - Poza 20
 • Usi glisante din sticla - Crystal ACCESORIA GROUP - Poza 21

Usi glisante din sticla | Prezentare produs | Portavant (3 foto)
 • Usi glisante din sticla - Portavant ACCESORIA GROUP - Poza 22
 • Usi glisante din sticla - Portavant ACCESORIA GROUP - Poza 23
 • Usi glisante din sticla - Portavant ACCESORIA GROUP - Poza 24

vezi in biblioteca
Timp de incarcare pagina: 0.583 sec sql:0.000 sql cache:true