Usi de interior din PVC LIGHT CONFORT

Usi de interior din PVC LIGHT CONFORT

Marca:
LIGHT CONFORT
Produs furnizat de:

LIGHT CONFORT

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
LIGHT CONFORT

Usi din PVC oscilo-culisante

Usile oscilant-culisante permit un acces confortabil catre terase si balcoane printr-o utilizare optima a spatiului deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii.


De asemenea acest sistem permite inchiderea cu maxima etanseitate, ramanand perfect sigura prin punctele de inchidere distribuite in jurul intregului perimetru al cercevelei. Cu feroneria standard se pot realiza suprafete mari de usi din sticla, pana la o greutate a cercevelei de 160 kg. Aceasta corespunde trendului de a realiza usi din ce in ce mai mari, inclusiv in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.


Pentru o manevrabilitate mai usoara, optional se poate utiliza sistemul echipat cu actionare fortata integrata, care, la o simpla actionare a manerului aduce cerceveaua la pozitia de deschidere, respectiv de inchidere. Acest sistem permite realizare usilor cu o greutate pe cercevea pana la 200 kg.


Usi culisante cu ridicare

Usile culisante cu ridicare confera oricarui spatiu o atmosfera deschisa si luminoasa. Pe balcon, veranda sau terasa, printr-o simpla actionare a unui maner se realizeaza o legatura directa intre spatiul interior si cel exterior - iar asta, fara pericole de impiedicare in spatiul de trecere.


Armaturile din otel de dimensiuni mari asigura o stabilitate maxima si o durabilitate sporita. Structura echilibrata static asigura o deplasare deosebit de usoara a canatului si garanteaza fiabilitate de durata, precum si proprietati remarcabile de protectie termica si fonica.


Lucru în România