Usi de interior din lemn stratificat STONE ACTIV

Usi de interior din lemn stratificat STONE ACTIV

Marca:
STONE ACTIV
Produs furnizat de:

STONE ACTIV

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
STONE ACTIV

Usi de interior din lemn stratificat

Ușile de interior din lemn stratificat au o eleganță aparte, aducând un plus de valoare estetică oricărei locuințe, oferind căldură, naturalețe și intimitate. 

 

- Stone Activ este societate privată, cu capital românesc și cu tradiție în prelucrarea lemnului de peste 15 ani, oferind astfel produse de o calitate excepțională care necesită o întreținere sumară, asigurând o utilizare plină de satisfacții.


- Atât pentru construcțiile tradiționale cât și pentru cele moderne, ușile fabricate de noi sunt alternativa ideală.


Uși de interior din lemn stratificat cu profilul 43x152 mm.


Detalii tehnice:


- Ușile de interior masive sunt fabricate din lemn stratificat, diferite esențe: molid, meranti, pin și stejar, se produc în doua variante:
a. cu toc simplu de 68 mm grosime, 58 mm lățime, stratificat;
b. cu toc reglabil 28 mm grosime, cu falțuri, căptușeli și pervazuri (reglabile);


- Umiditatea lemnului utilizat este de 8-10 %, egala cu umiditatea zidurilor și a construcției în general, reducându-se riscul ca lemnul să își modifice dimensiunile.


- Frizurile ușii au grosimea de 43 mm și lățimea de 152 mm iar tăbliile au grosimea de 24 mm. Pentru lipirea elementelor din lemn se utilizează adeziv ecologic rezistent la umiditate, în grupa D4, conform EN 204/205 (certificat IFT Rosenheim).


- Etanșarea se face lateral și sus, cu cheder. Chederul este demontabil și este rezistent la deformare și variații de temperatură, calitate APTK.


- Ușile de interior pot fi cu tăblii, sticlă ornament, vitralii și șprosuri din lemn în funcție de model. De asemenea pot fi cu prag din fag (la cerere).


- Finisajul se realizează cu baițuri și lacuri ecologice pe bază de apă produse de firma Sikkens. Se aplică un strat de baiț (impregnant) și două straturi de lac.


Usile de interior din lemn stratificat sunt disponibile in mai multe modele: