Usi de garaj rulou Vindem Ieftin

Usi de garaj rulou Vindem Ieftin

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Vindem Ieftin

Usi de garaj tip rulou

Usa rulou este alcatuita dintr-un covor de lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, caseta protectie si o motorizare axiala.


Datorita constructiei compacte fara sine in interiorul garajului usa rulou este solutia perfecta pentru garaje unde spatiul interior trebuie folosit la maxim.


Usile de garaj tip rulou sunt realizate in intregime in cadrul fabricii noastre din componente de calitate si cu o mare atentie la detalii.


Sistem automat de control

Usile de garaj tip rulou sunt echipate standard cu motor axial. Deschiderea si inchiderea usii se face cu telecomanda pentru a asigura un confort sporit in utilizare. In caz de pana de curent usa poate functiona manual cu ajutorul unei manivele. Aceasta manivela poatefi montata atat la exterior cat si la partea interioara atunci cand exista si o intrare alternativa. Usile rulou automate pot fi prevazute si cu fotocelule pentru o mai buna siguranta in utilizare.


Modele de panou usa

Se pot realiza modele de usa tip rulou atat cu lamele cu geam cat si cu lamele cu fante de aerisire. Un produs nou pe piata este usa laterala cu lamele de usa tip rulou.


Culori pentru usile tip rulou

Culorile standard pentru usile tip rulou rezidentiale sunt alb si maro, la cerere se poate opta pentru orice culoare din gama RAL (vopsire auto). Pentru a completa noua cerere de piata firma noastra pune la dispozitie culori speciale imitatii de lemn: stejar auriu si nuc.


USI PENTRU ORICE GARAJ

Usile de garaj tip rulou se pot realiza pentru orice dimensiune. Nu este nevoie sa modificati golul de garaj in functie de usa, noi realizam usa in functie de necesitatile dumneavoastra.


FOLOSIRE SILENTIOASA, USOARA SI SIGURA

Usile rulou pot fi realizate cu 2 tipuri de profile:
Profil P55 - Usi de garaj tip rulou

Profil P55

Lamelele de 55 mm sunt solutia ideala pentru spatii mici si costuri reduse.
Profil P77 - Usi de garaj tip rulou

Profil P77

Lamelele de 77 mm sunt perfecte pentru izolare termica si solutii antiefractie.
Lucru în România