Usi automate, rotative pentru cladirile de birouri sau centre comerciale ASSA ABLOY

Usi automate, rotative pentru cladirile de birouri sau centre comerciale ASSA ABLOY

Contactează furnizorul
ASSA ABLOY

Usa automata transparenta Besam Transparent

Usi glisante din sticla, elegante, fara intreruperi

Sistemul de usi glisante transparente de la Besam asigura o intrare eleganta cu o suprafata de sticla practic neintrerupta. Acest lucru este realizat printr-o sina din aluminiu anodizat de-a lungul partii superioare a fiecarui blat al usii. Modelul impresionant Besam Transparent este ideal pentru aplicatii interne, in special in cladirile de birouri.


Sistemul usii este furnizat pentru montarea pe perete si include ca standard, usi, sistem de operare, unitati pentru siguranta si sticla securizata. Este disponibil in versiunile cu deschidere dubla sau cu o singura usa glisanta, cu sau fara panouri laterale fixe, iar toate modelele pot fi adaptate diverselor cerinte ale clientului.


Usa automata glisanta semi-transparenta Besam Semi-transparent

Sistemul de usi glisante semi-transparente de la Besam asigura o intrare impresionanta cu o suprafata de sticla practic neintrerupta prin intermediul sinelor din aluminiu anodizat de-a lungul partii superioare a fiecarui blat al usii. Acest lucru creeaza o intrare eleganta, ideala pentru aplicatii interne, in special in cladirile de birouri.


Sistemul de usi semi-transparent este furnizat pentru montarea pe perete si include, ca standard, usi, sistem de operare, unitati pentru siguranta si sticla securizata. Este disponibil in versiunile cu deschidere dubla sau cu o singura usa glisanta, cu sau fara panouri laterale fixe, iar toate modelele pot fi adaptate diverselor cerinte ale clientului.


Usa automata glisanta curba Besam CMD

Usa glisanta curbata de la Besam asigura o intrare impresionanta si eleganta in trei dimensiuni, cu adancime in plus fata de latime si inaltime. De asemenea, asigura o latime libera mai mare a intrarii decat o usa glisanta plana, pentru a usura trecerea in momentele aglomerate ale zilei.


Disponibila pentru usi externe si interne cu deschidere dubla, usa glisanta curbata poate fi livrata singura sau in cadrul unui pachet complet cu protectii, blaturi si panouri fixe.


Usa automata glisanta Besam Slim

Usi glisante pentru intrari decorative si functionale

Sistemul de usi glisante Besam Slim asigura o intrare decorativa si functionala inconjurata pe toate partile cu profiluri din aluminiu inguste. Sistemul include usile, dispozitivele de operare si siguranta, iar majoritatea modelelor pot fi prevazute cu panouri laterale si ferestre pentru iluminat suplimentar. Sistemul de usi glisante Slim este disponibil pentru a fi montat pe grinzi sau pe pereti, ca usa glisanta cu deschidere dubla sau simpla. Profilurile din aluminiu pot fi anodizate simple sau acoperite cu pulbere si din termopan cu sticla laminata cu grosime de 8 mm ca standard, cu optiunea de a alege profiluri duble din termopan.


Deschidere completa / Deschidere completa inversa
Usa glisanta Slim poate fi prevazuta cu o optiune de deschidere completa care permite iesirea prin intreaga deschidere a usii si a panourilor laterale in caz de urgenta. Este disponibila si optiunea pentru deschiderea completa inversa, cu instalare fara panouri laterale. 


Usa automata glisanta Besam Frame

Usa glisanta versatila pentru zonele cu trafic intens

Designul robust al Besam Frame o face potrivita pentru utilizarea in intrarile cu trafic intens, unde carucioarele de cumparaturi intra si iasa.  Este furnizata ca un sistem complet, ce include usile, sistemul de operare, dispozitivele de siguranta si, daca este necesar, panouri laterale si ferestre pentru iluminat suplimentar. Sistemul Frame de usi glisante este disponibil pentru montarea pe grinzi sau pe perete si ca usa glisanta cu deschidere dubla sau simpla. Profilurile din aluminiu sunt simple anodizate si din termopan cu sticla laminata cu grosimea de 6 mm ca standard.
 

Deschidere completa / Deschidere completa inversa
Usa glisanta Frame poate fi prevazuta cu o optiune de deschidere completa care permite iesirea prin intreaga deschidere a usii si a panourilor laterale in caz de urgenta. Este disponibila si optiunea pentru deschiderea completa inversa, cu instalare fara panouri laterale. 


Usa automata ermetica Besam Hermetic

Usi glisante pentru medii igienice

Usa glisanta Besam Hermetic este proiectata special pentru utilizarea in medii igienice, cum ar fi salile de operatie, incaperile de productie din industria farmaceutica, incaperile utilizate pentru prepararea alimentelor, laboratoare si alte zone in care sunt necesare usi curate, igienice, cu o buna etansare.


Fiecare usa este programata pentru a raspunde cerintelor specifice ale clientului din timpul instalarii. Usa glisanta Hermetic este furnizata ca un sistem cuprinzand sistemul de operare, usile si cadrele usilor, fiind usor de instalat atat in constructiile noi, cat si in cele in curs de modernizare.


Usa automata rotativa RD3L (model in 3 usi)

Usi rotative de mare capacitate

Modelul Besam RD3L creeaza o intrare spatioasa si primitoare prin care se poate trece cu usurinta cu carucioare de cumparaturi, carucioare de bagaje si scaune cu rotile. Plafonul complet rotativ asigura un iluminat egal si elimina urmele de perii, in timp ce senzorii ascunsi asigura un aspect neincarcat si linii simple.


Mecanismul de actionare brevetat al modelului RD3L este amplasat la marginea tamburului, reducand uzura mecanismului de actionare si, in acelasi timp, reducand costurile de mentenanta. O usa optionala inchisa pe timp de noapte furnizeaza o solutie eleganta pentru o siguranta optima. In situatii de urgenta, canaturile usii sunt imediat eliberate si apoi pliate pentru a usura iesirea.
Modelul Besam RD3L este proiectat pentru montarea direct pe suprafata podelei finisate si este livrata ca standard cu rotatie in sens invers acelor de ceasornic.


Usa automata rotativa UniTurn (model in 2 usi)

Usa rotativa spatioasa pentru intrari cu trafic intens

Modelul Besam UniTurn creeaza o intrare spatioasa si primitoare prin utilizarea unui mecanism de actionare perimetral care elimina nevoia pentru un butuc central masiv. Astfel se creeaza o zona mai mare de intrare prin care se poate trece cu usurinta cu carucioare de cumparaturi si de bagaje, scaune cu rotile si un numar mare de utilizatori.


Modelul UniTurn asigura o separare excelenta a mediilor din interior si exterior, reducand pierderile de caldura si/sau aer rece. De asemenea, este prevazuta cu doua casete pentru prezentare intre blaturile usilor rotative care pot fi utilizate pentru informare sau publicitate.
Modelul UniTurn este proiectat pentru montarea direct pe suprafata podelei finisate, fara ca vreo fundatie sa fie necesara. Optional, poate fi dotata cu o usa glisanta centrala, activata cu cheie, permitand utilizarea ei ca usa glisanta pentru aerisire suplimentara si acces mai rapid in cladire.


Usi automate rotative RD3, RD4 (model in 3 sau 4 usi)

Control al mediului din interior, siguranta si caracter convenabil 

Usile rotative compacte de la Besam, RD3 si RD4, creeaza intrari atractive ca combina avantajele controlului mediului ale unei usi rotative cu siguranta si caracterul convenabil al unei usi automate. Asigurand o separare completa a mediului din interior de cel din exterior, o usa rotativa cu 2 sau 4 canaturi de la Besam poate ajuta la reducerea zgomotului, precum si a costurilor de incalzire si/sau racire.


Ambele modele sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni pentru a putea raspunde cerintelor de trecere, de la calatori cu bagaje la trafic mediu pietonal.
Aceste usi rotative pot fi comandate in mai multe configuratii diferite, putand fi combinate pentru a se potrivi practic oricarui tip de cladire si sunt proiectate  pentru montarea direct pe suprafata podelei finisate, fara a necesita o fundatie speciala. 


Usa automata rotativa cu un sens de acces RD3A1, RD4A1 si RD4A2 (model in 3 sau 4 usi)

Solutie pentru o usa rotativa eleganta pentru controlul accesului unidirectional

Usile rotative Besam RD3A1 si RD4A1 sunt proiectate pentru a raspunde cerintelor de acces restrictionat unidirectional. Aceste usi sunt ideale pentru situatii in care usa trebuie sa fie deschisa, insa blocata sau pentru situatii in care usa trebuie sa fie deschisa, fara a renunta la controlul mediului ambiental sau a creste costurile de energie. O usa rotativa de la Besam cu controlul accesului unidirectional este perfecta ca usa principala pentru personal sau ca intrare intr-o zona restrictionata, pentru ca poate fi programata sa permita accesul autorizat, impiedicand in acelasi timp trecerile neautorizate intr-un singur sens.


Asigurand o separare completa a mediului din interior de cel din exterior, aceste usi rotative pot ajuta la reducerea zgomotului, precum si a costurilor de incalzire si/sau racire. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni pentru a putea raspunde cerintelor de trecere. Ambele modele pot fi comandate in mai multe configuratii diferite,  putand fi combinate pentru a se potrivi practic oricarui tip de cladire si sunt proiectate pentru montarea direct pe suprafata podelei finisate, fara a necesita o fundatie speciala.


Usa automata rotativa cu doua sensuri de acces RD3A1, RD4A1 si RD4A2 (model in 4 usi)

Controlul accesului in ambele sensuri pentru zone restrictionate

Usa rotativa Besam RD4A2 creeaza o intrare atractiva si, in acelasi timp, extrem de sigura, controland accesul in ambele sensuri. Este ideala pentru situatii in care usa trebuie sa fie deschisa, insa blocata sau pentru situatii in care usa trebuie sa fie deschisa, fara a renunta la controlul mediului ambiental sau a creste costurile de energie.

Usa RD4A2 este perfecta ca intrare principala sau pentru personal, pentru ca poate fi programata sa permita accesul autorizat, impiedicand in acelasi timp trecerile neautorizate in ambele sensuri. 


O caracteristica de deschidere imediata in caz de urgenta permite ca usa sa se deschida complet si crearea unei cai libere de evacuare. Asigurand o separare completa a mediului din interior de cel din exterior, aceasta usa rotativa poate ajuta la reducerea zgomotului, precum si a costurilor de incalzire si/sau racire.
Usa RD4A2 poate fi comandata in mai multe configuratii diferite, putand fi combinate pentru a se potrivi practic oricarui tip de cladire si sunt proiectate pentru montarea direct pe suprafata podelei finisate, fara a necesita o fundatie speciala.


Usa automata ADS Balance

Sistemele de usi Besam ADS Balance reprezinta o solutie perfecta pentru caile de acces inguste sau in coridoare. Extrem de eficiente in conditii de vant puternic, combina beneficiile sistemelor de usi batante si glisante.


Sunt utilizate in diverse locatii aglomerate si in conditii de vant, cum ar fi statiile de autobuz, magazinele, spitalele, garile si in multe alte tipuri de cladiri.


Usa automata batanta ADS Slide

Sistemele de usi batante Besam ADS sunt realizate din sistemul nostru Frame de profiluri cu sistem de protectie impotriva prinderii degetelor. Combina designul elegant cu caracteristicile practice  ale unei usi batante automate. Ideale pentru introducerea de noi cai de acces sau pentru inlocuirea  celor demodate din lemn, aluminiu sau otel.


Combinate cu  sistemele noastre de operare automate montate la suprafata sau incorporate. Lasati-ne sa alegem sistemul de deschidere automat pentru a se potrivi aplicatiei dumneavoastra. Usile batante  sunt disponibile in versiunile simple sau duble. Protectie incorporata impotriva prinderii degetelor. Profiluri concepute special pentru usi automate pentru a imbunatati siguranta. In conformitate cu EN16005 si BS7036.Usa batanta de inalta performanta Besam Blast Enhance

Usa batanta de inalta performanta

Sistemul de usi batante Besam ADS BP asigura o solutie testata de inalta performanta cu automatizarea usii batante pentru trafic intens furnizata de sistemul de operare IKS-A.


Conceput special pentru acest scop, sistemul aduce cele mai mari beneficii din actiunea de membrana a sticlei laminate si capacitatea acesteia de a transmite sarcini complexe pe intreg perimetrul fixat prin cadre


Usa glisanta de inalta performanta Besam Blast Enhance

Usa glisanta de inalta performanta 

Usa inovatoare ADS BP Slide pastreaza aspectul extraordinar al gamei standard de produse ADS, insa aduce ca noutate mecanismul de ancorare al grinzii laterale care este ascuns sub protectia standard UniSlide cu profilul sau distinctiv.
Conceput pentru a absorbi energia undelor de soc, in mod asemanator cu zonele cu deformare controlata ale  vehiculelor, mecanismul de ancorare al grinzii laterale este unul din cele mai importante componente care permite sistemului sa aiba cea mai buna rezistenta la socuri a oricarui sistem asemanator existent pe piata.


Sistemul de operare automata robust si dovedit in timp UniSlide asigura functionalitatea si performanta gamei standard.
Dezvoltat pe baza unui sistem existent de usi comerciale de inalta performanta, blaturile și panourile laterale ale usii ADS Blast Protection sunt rentabile si usor de intretinut.

15 imagini

12 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Usi automate, rotative pentru cladirile de birouri sau centre comerciale ASSA ABLOY
Contactează ASSA ABLOY Entrance Systems și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România