Umidificatoare pentru aer HACE

Umidificatoare pentru aer HACE

Marca:
HACE
Produs furnizat de:

SOLDEC

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HACE
Umidificarea se poate realiza prin evaporarea apei reci, pulverizare, adiabatic sau prin ultrasunete. Acestea sunt principiile cele mai sanatoase de evaporare, in comparatie cu evaporarea prin incalzirea apei cu rezistente electrice care, pe langa consumul mare de energie, elimina in aer bacterii care se dezvolta in apa calda. Lampa UV cu care sunt prevazute modelele WDB 600 si MJS 900 asigura dezinfectarea apei si eliminarea bacteriilor.

Umidificator Hace MJS 401

Este echipat cu un filtru eficient care indeparteaza calcarul si bacteriile din apa recipientului, este extrem de silentios astfel incat poate fi folosit chiar si pe timpul noptii, cand dormiti. Consumul de curent este extrem de scazut, consumand 30W pe modul normal de functionare.

In ciuda design-ului compact, umidificatorul Hace MJS 401 are o capacitate de evaporare de 7 litri / zi, rezultatul fiind o atmosfera placuta in incaperea unde functioneaza.

Este silentios, foarte usor de utilizat, cu ajutorul butonului frontal se poate seta nivelul de umiditate dorit. Este echipat cu lumina de noapte si higrostat mecanic.


- Capacitate umidificare: 7 litri/zi


Umidificator Hace MJS 501

Umidificatorul Hace MJS 501 este echipat cu un filtru eficient care indeparteaza calcarul si bacteriile din apa recipientului, este extrem de silentios astfel incat poate fi folosit chiar si pe timpul noptii, cand dormiti. Consumul de curent este extrem de scazut, consumand 30W pe modul normal de functionare.

Umidificatorul MJS 501 are o capacitate de evaporare de 6 litri / zi, rezultatul fiind o atmosfera placuta in incaperea unde functioneaza. Puteti opta pentru vapori reci sau calzi. Pe timpul iernii aburul cald va incalzi atmosfera iar umiditatea va fi mai usor absorbita de aer. O functie suplimentara este cea de ionizare. Activand functia de ionizare veti obtine umidificarea si improspatarea aerului.

Dispaly-ul LCD permite vizualizarea umiditatii si temperaturii din incapere, functiile setate si timpul de setare. Cu ajutorul butoanelor incorporate puteti face foarte usor setarile dorite.

Acest echipament este prevazut cu telecomanda, ceea ce permite activarea si setarea de la distanta.

Duza pentru evaporare este reglabila, putand orienta vaporii in directia dorita.


Capacitate umidificare: 6 litri/zi


Umidificator ultrasonic Hace MJS-500

Cu un design modern, umidificatorul se adapteaza cu usurinta in orice tip de locuinta sau birou si va asigura confortul chiar si in iernile reci si uscate. MJS-500 emite vapori fini de apa, avand capacitatea de a produce 9 litri apa/zi. Acest umidificator are incorporata si functia de ionizare, eliberand anioni. Anionii sunt capabili sa elimine praful din aer si sa distruga bacteriile.

Astfel, acest aparat este ideal pantru incaperi de pana la 65 m2. Aparatul este usor de setat si utilizat datorita ecranului LCD mare si intuitiv. Pe acesta puteti vizualiza atat umiditatea actuala cat si cea dorita de dumneavoastra.

MJS-500 se opreste automat atunci cand rezervorul este gol. In ciuda capacitatii sale mari, nivelul de zgomot produs de acesta este foarte mic. Aparatul este dotat cu un temporizator, care va ofera posibilitatea de a seta timpul dorit de functionare. MJS-500 are incorporat un filtru inteligent, plasat in interiorul rezervorului. Acesta va purifica apa si va preveni depunerile de calcar. Acesta este un umidificator ideal atat pentru incaperi mari cat si pentru birouri.


- Capacitate umidificare 9 l/24h


Umidificator hibrid Hace MJS-900

Este un umidificator unic, combinand vaporii calzi cu vaporii reci rezultati prin ultrasunete, fiind considerat un echipament hibrid. Puteti alege intre o atmosfera racoritoare cu vapori reci sau una tropicala cu vapori calzi. Cu design-ul compact si modern, MJS-900 se va integra cu usurinta in orice design. Finisajele de calitate il fac sa il amplsati la vedere, nu sa il ascundeti.

Umidificatorul produce vapori fini, vizibili, avand capacitatea de 9,6 litri/zi. Aparatul este usor de setat si utilizat datorita ecranului mare si intuitiv, are integrat un temporizator iar in momentul in care recipientul este gol, umidificatorul se va opri automat. MJS-900 este dotat cu un filtru inteligent, integrat, amplasat in interiorul rezervorului, avand functia de a indeparta calcarul din apa si prevenind riscul de aparitie a ”prafului alb”.

HACE MJS-900 este prevazut cu lampa UV care distruge microbii, bacteriile si sporii de ciuperci care se dezvolta in apa, fiind sigur de utilizat si in camerele copiilor. Cel mai important aspect, tehnologia inovativa hibrid, ofera o functionare extrem de silentioasa si limiteaza formarea picurilor de apa in jurul umidificatorului. Este perfect pentru locuinte (livinguri, dormitoare, camere pentru copii) dar si pentru birouri.


- Capacitate umidificare 9,6 litri/zi


Umidificator Hace WD B 450

Este cel mai puternic umidificator fiind proiectat pentru incaperi de max. 400m³. Reglarea gradului de umidificare face posibila utilizarea si in incaperi cu volum mai mic. Datorita principiului de functionare, pe langa umidificarea aerului se realizeaza si o curatare a acestuia, rezultand un aer conditionat in mod optim. Modelul WD-B450 se poate folosi ca umidificator si purificator de aer. Prin raportul pret/calitate este cel mai cerut umidificator. Costuri de intretinere foarte reduse datorita utilizarii materialelor care pot fi spalate fara probleme. Prin curatarea usoara si rapida se evita acumularea de bacterii fata de alte sisteme la care suprafetele de umidificare sunt greu de curatat si intretinut. Alte umidificatoare care au piese in contact permanent cu apa si nu pot fi detasate si curatate sunt depozite de bacterii care sunt puse in circulatie in aerul incaperii in timpul functionarii! Motorul silentios asigura o capacitate de umidificare ridicata la un consum redus de energie. Acest model poate fi adaptat pentru o alimentare constanta cu apa fara a mai utiliza recipient de stocare. Filtru lavabil la 90 grade asigurand dezinfectia. In cazul in care recipientul ramane fara apa, aparatul se opreste automat, fara a exista posibilitatea supraincalzirii.


- Capacitate Ventilator m³/h Treapta 1/Treapta 2 490 / 790
- Capacitate umidificare Max. m³/h Litri / h 1,25 / 2,5.


Umidificator Hace WD B 600

Este modelul asemanator cu WDB400 dar prevazut cu un sistem antibacterian ce are la baza functionarea unei lampi UV. Filtru lavabil la 90 grade asigurand dezinfectia.

Sistemul UV poate fi decuplat. Consum: doar 64 Watt. Umidificatorul poate fi livrat in orice culoare din paleta RAL. Principiul de functionare permite atat umidificarea aerului cat si purificarea acestuia.
Costuri de intretinere reduse, suprafetele de evaporare din material textil sunt lavabile. Prin curatarea usoara a acestor elemente se elimina posibilitatea acumularii bacteriilor. 
Aparatul se poate dota optional pentru a se racorda direct la sursa de apa. 
Cand recipientul se goleste, umidificatorul se opreste automat eliminandu-se posibilitatea supraincalzirii motorului.


- Capacitate ventilator m³/h Treapta 1/Treapta 2 490 /790
- Capacitate umidificare Max. Litri / h 1,25 / 2,5.


Umidificator Hace PCM H 45

Cu o capacitate de 2 litri / ora, umidificatorul este recomandat atat birourilor cat si pentru uz casnic. Este foarte usor de utilizat si puternic, fiind capabil sa acopere suprafete de pana la 250 mp. In ciuda capacitatii sale ridicate, este deosebit de silentios si nu cantareste mai mult de 5 kg. Cu o greutate foarte scazuta si cu ajutorul celor 6 roti incorporate, este extrem de usor de manevrat si stabil. Incorporat sistem automat alimentare cu apa si filtru carbon.

PCMH45 se va opri automat cand nivelul de umiditate dorit este atins sau cand rezervorul de apa este gol. In ciuda faptului ca este atat de puternic, PCMH45 este foarte silentios. Se poate atasa cu usurinta un furtun pentru alimentarea continua cu apa, in dotarea standard. PCMH45 este echipat cu un temporizator care va permite sa programati functionarea sa. Filtru integrat este usor de curatat iar rezervorul de apa are un volum de 30 litri. Acesta este un umidificator perfect pentru apartamente, case, birouri, magazine sau sali de conferinta. PCMH45 are 3 viteze ale ventilatorului.


- Capacitate umidificare 45 l / zi

10 imagini

8 Documentatii tehnice
Vezi toate

Umidificator pentru aer
Fisa tehnica
1 p | RO
De ce sa alegem un umidificator
Catalog, brosura
28 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Umidificatoare pentru aer HACE
Contactează SOLDEC și cere prețuri pentru proiectul tau.