Tratamente pentru lemn impotriva daunatorilor biologici BOESENS FABRIKKER

Tratamente pentru lemn impotriva daunatorilor biologici BOESENS FABRIKKER

Marca:
BOESENS FABRIKKER
Produs furnizat de:

ROMTECH GRUP

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
BOESENS FABRIKKER
Lemnul este cel mai vechi material de constructii.
Lemnul este un material de constructie care desi are nenumarate avantaje: ieftin, bun izolator termic, usor de prelucrat, biodegradabil etc. are urmatoarele mari dezavantaje: este combustibil si foarte sensibil la atacul mucegaiurilor, cariilor si insectelor.

Tratamentul lemnului cu substante ignifuge, anticarii, antifungice, insecticide, confera lemnului rezistenta sporita impotriva inamicilor naturali si impotriva incendiilor. Tratamentul lemnului se poate face punctual: tratament ignifug, anticarii, antimucegai, insecticid sau antifungic.

De preferat este realizarea unui tratament complex, acesta sa asigure tratamentul lemnului pentru toti inamicii naturali: carii, ciupeci, insecte, mucegaiuri si deasemeni tratamentul ignifug.

Tratamente pentru lemn impotriva daunatorilor biologici - WoodProtect 611

Solutiile propuse de catre Rom Tech International, pentru tratarea lemnului la interior respecta urmatoarele criterii:

- nu modifice culoarea lemnului, pentru a putea fi colorat si lacuit conform dorintei beneficiarului
- nu modifice structura fizica a lemnului
- nu fie toxic pentru om sau animale domestice
- sa fie usor de utilizat (pus in opera)
- sa fie ieftin.

Toate aceste criterii sunt respectate de Wood Protect - solutia pentru tratamentul lemnului impotriva tuturor daunatorilor naturali: cari, ciuperci, mucegaiuri si insecte.


Tratamente pentru lemn impotriva daunatorilor biologici - WoodProtect 611

WoodProtect 611 - este un lichid concentrat, diluabil cu apa, utilizat pentru protectia (indepartarea) impotriva cariilor, insectelor si ciupercilor de pe lemnul care se utilizeaza in constructii. Produsul previne patarea lemnului, respectiv aparitia mucegaiuluia petelor albastre a ciupercilor a cariilor si a tuturor tipurilor de insecte.

WoodProtect este solutia ideala de protectie completa a lemnului impotriva tuturor daunatorilor.


WoodProtect 611 - poate fi utilizat in cazul tuturor speciilor de lemn, dupa diluarea cu apa. Tratamentul se poate executa prin pensulare, imersie sau pulverizare.


Date fizice, Depozitare si continut:

- Continut de solide - app 9% din greutate

- Densitate - app 1, 067g / m

- pH - 3,8

- Diluant - apa

- Vascozitate - 0,6 la 23°C

- Temp de depozitare - de la 5 pana la 30°C

- Temp de aplicare - minim 5°C.


Tratament pentru protectia completa a lemnului la exterior impotriva cariilor, insectelor si ciupercilor - OilProtect 612

Tratamentul lemnului aflat la exterior trebuie sa realizeze pe langa tratamentul anticarii, antifungic, insecticid, ignifug si tratamentul de hidrofugare al lemnului.

Hidrofugarea lemnului este necesara pentru pastrarea substantelor active in lupta impotriva cariilor, ciupecilor mucegaiurilor si insectelor, dar si pentru pastrarea calitatilor fizice a lemnului (lemnul este un material hidrofob - si odata cu aportul de apa isi modifica dimensiunile).


Realizarea tratamentului impotiva daunatorilor naturali: carii, ciuperci, mucegaiuri si insecte se realizeaza cu produsul OilProtect, care in compozitie are pe langa substante active care sa realizeze protectia anticariia antimucegai, antifungica si instecticida, contine uleiuri speciale pentru realizarea protectiei hidrofuge.


OilProtect 612 - Tratament pentru protectia completa a lemnului la exterior impotriva cariilor, insectelor si ciupercilor.

- Realizeaza tratamentul complet si finisajul final al lemnului

- Incolor - aparenta catifelata - hidrofug

- Economie maxima deoarece tratamentul anticarii si finisajul se realizeaza cu un singur produs intr-o singura trecere.


Oil Protect este un ulei superior, utilizat pentru protectia impotriva cariilor, insectelor si ciupercilor de pe lemnul care se utilizeaza in constructii pentru exterior. Produsul previne patarea lemnului, respectiv aparitia mucegaiului a petelor albastre a ciupercilor a cariilor si a tuturor tipurilor de insecte.


Oil Protect 612 - este solutia ideala de protectie completa a lemnului impotriva tuturor daunatorilor la exterior. Oil Protect 612 poate fi utilizat in cazul tuturor speciilor de lemn. Tratamentul se poate executa prin pensulare.


Date fizice, Depozitare si continut:

- Densitate - app 0,9 g / ml

- Vascozitate - 0,6 la 23°C

- Temp de depozitare - 0 - 30°C

- Temp de aplicare - min 0°C

- Diluant - Spirt alb

- Evitati expunerea la temperaturi foarte scazute sau ridicate.

- Depozitati produsul in pozitie verticala.