Trape de acces (vizitare) pentru pereti si tavane PROMETAL

Trape de acces (vizitare) pentru pereti si tavane PROMETAL

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
PROMETAL

Trape de vizitare/ acces pentru pereti si tavane

Spatiul format intre planseul brut al unei constructii si plafonul final sau intre structura de zidarie a peretilor si cea din gips-carton, poate reprezenta o cale potrivita dispunerii traseelor tehnice. Din considerente de mentenanta, se recomanda montajul trapelor de vizitare pentru acces facil la aceste instalatii. 


Descriere produs:

Trapele de vizitare reprezinta un accesoriu indispensabil sistemului de finisaj uscat (gips-carton), asigurand libertate de gestionare a spatiilor, prin imbinarea functionalitatii, caracterului estetic si facilitatii de intretinere. 

Trapele de vizitare cu carcasa din aluminiu, cu sau fara placa de gips carton, accesibile chiar si in modul etans, ermetice impotriva aerului sau prafului, pot fi perfect incorporate in pereti, prin placi, dar si in plafoanele moderne. Sistemul de inchidere si sistemul de fixare aproape invizibile la instalare, confera trapelor de vizitare solutia potrivita pentru orice exigenta de instalare.


Caracteristici tehnice:

Trapa de vizitare este realizata din profile de aluminiu, cu sau fara placa din gips-carton si din doua sisteme de inchidere cu clic reglabile. Cele doua rame ale trapei de vizitare sunt alcatuite din patru profile strans imbinate printr-un mecanism special. Trapele de vizitare se distribuie cu sistemul de siguranta, care se agata dupa fiecare utilizare a usitei pentru a evita posibile incidente.  


Beneficii:

Utilizarea in constructii a trapelor de vizitare ofera un set de avantaje cum ar fi:

- instalare economica, simpla si rapida pentru orice tip de aplicatie (perete, plafon, pereti cu faianta); 
- personalizarea lucrarilor si inspectarea facila a traseelor tehnice;
- acces optim chiar in cazul unei revizii riguroase;
- chituirea usitei nu este obligatorie;
- libertate de desing in proiecte.


Instructiuni de montaj:

  • Montajul ramei se efectueaza cu holsuruburi autofiletante de 25mm.
  • La fixarea pe perete, dispozitivul de acces (usita) se orienteaza intotdeauna catre plafon, iar arcul de sustinere se elimina.
  • Inainte de vopsire se recomanda protejarea la interior si la exterior a imbinarilor dintre dispozitivul de acces (usita) si rama trapei cu hartie autoadeziva (sau se curata imediat).
  • Pentru a nu compromite alinierea dispozitivelor de inchidere cu clic, chiar si de aceeasi dimensiune, nu trebuie inversate / schimbate intre ele usitele mai multor trape. 
  • La cerere, exista carlige de incastrare care permit sprijinirea trapelor inainte de montarea straturilor de gips-carton. 
  • Masurile indicate sunt obtinute din spatiul util ramas intre profilele de tavan de 50 / 27 montate la interax de 300 / 400 / 500 / 600 mm.

Lucru în România