Blitz Profil Poza gama Tigla blitz - Tigla metalica Blitz Profil

Tigla metalica Blitz Profil

Contactează furnizorul
Blitz Profil

Tigla metalica Kubik Blitz Profil

KUBIK este solutia perfecta a imbinarii utilitatii unui acoperis cu esteticul – caracteristici dezirabile pentru caminul tau! Din punctul de vedere al montajului, produsul adus de BLITZ PROFIL in Romania reprezinta multiple avantaje, unul dintre acestea fiind eliminarea riscului de aparitie a liniilor delimitatoare intre fasiile de tigla montate, datorita formei geometrice specifice modelului.


Acoperisul din tigla metalica este alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine traditionalul cu modernul. Ai rezistenta metalului si aspectul tiglei traditionale intr-un singur produs. Tabla se potriveste oricarui tip de arhitectura, indiferent ca este vorba de un aspect modern, traditional sau clasic. Datorita rezistentei foarte mari in timp tigla metalica va exista multi ani in viata familiei tale.


Pretul unui acoperis nu poate fi corect calculat fara accesoriile care compun un acoperis complet. Pentru acest lucru este nevoie de schita acoperisului sau de masuratorile exacte pe care ni le poti trimite pe adresa de e-mail comenzi@diviziadeacoperisuri.ro.


Gamă de produse de la
Vindem-ieftin.ro