Tigla metalica modulara pentru acoperis HANBUD

Tigla metalica modulara pentru acoperis HANBUD

Marca:
HANBUD
Produs furnizat de:

HANBUD

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
HANBUD
Țigla metalică modulară HANBUD este un produs inovator care câștigă tot mai mulți adepți. Există mai multe motive: produsul este disponibil imediat și ușor de transportat, instalarea este rapidă și extrem de simplă, după instalare nu se observă îmbinări vizibile, economie de material, deoarece la această metodă rămân puține deșeuri.
 
Această soluție de excepție vă oferă oportunitatea de a achiziționa pe loc elemente complete, de înaltă calitate, necesare pentru realizarea unui nou acoperiș și, în plus, instalate într-un mod instantaneu. Pentru producția de țiglă metalică modulară, HANBUD folosește cele mai bune învelișuri cu o garanție de până la 30 de ani.
 
Modelele de țiglă metalică modulară se potrivesc perfect atât stilizărilor tradiționale, cât și modernelor stilizări arhitecturale, asigurând un aspect perfect al acoperișului care imită țigla ceramică.

Ţigla metalică modulară pentru acoperiş Retto

O nouă formă de clasic! Finisat la fiecare centimetru. Încântătoare prin forma sa. Țigla metalică modernă Retto, datorită aspectului său, imită țigla ceramică tradițională. Aceasta este o ofertă pentru fanii clasicului, dar într-o versiune complet nouă, de tablă.


Țigla metalică modulară Retto este o soluție inovatoare pentru clienții care apreciază confortul și fiabilitatea.  Folosim cele mai bune învelișuri pentru producția acestui model, cu o garanție de până la 30 de ani. Acest model de țigla metalică funcționează excelent atât pe acoperișuri simple cu două pante, cât și pe acoperișuri avansate de tip plic.


Modelul de țiglă metalică modulară oferit se potrivește perfect stilizărilor arhitecturale moderne și asigură un aspect excelent al acoperișului timp de mulți ani.


Date tehnice:

- Înălțimea profilului 58 mm

- Înălțimea gofrării 35 mm

- Lățimea inițială 1250 mm

- Lâțimea utilă 1100 mm

- Lățimea totală 1180 mm

- Lungimea foii 720 mm

- Lungimea modulului 350 mm

Schiță dimensiuni Ţigla metalică modulară pentru acoperiş Retto

Ţigla metalică modulară pentru acoperiş Moderno

Ţigla metalică modulară de acoperiș Moderno este o soluție modernă pentru persoanele care apreciază confortul și fiabilitatea. Folosim cei mai buni învelitori de acoperiș pentru acest model, cu o garanție de chiar până la 30 de ani.


Această soluție a fost introdusă în ofertă datorită nevoilor pieței, care necesită un material ușor de transportat și montat.


Această formă de țigla metalică de acoperiș se dovedește perfectă pe acoperișurile simple cu două pante, precum și pe acoperișurile tip plic, mai avansate. Modelul de țigla metalică modulară Moderno, propus de noi, se potrivește perfect stilizărilor arhitecturale tradiționale și moderne și asigură un aspect perfect al acoperișului imitând țigle ceramice.


Date tehnice:

- Înălțimea profilului 53 mm

- Înălțimea gofrării 35 mm

- Lățimea inițială 1250 mm

- Lâțimea utilă 1150 mm

- Lățimea totală 1210 mm

- Lungimea foii 720 mm

- Lungimea modulului 350 mm

Schiță dimensiuni Ţigla metalică modulară pentru acoperiş Moderno

10 imagini

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tigla metalica modulara pentru acoperis HANBUD
Contactează HANBUD și cere prețuri pentru proiectul tau.