Tevi si fitinguri din material multistrat, pentru sisteme de alimentare cu apa si incalzire HALCOR

Tevi si fitinguri din material multistrat, pentru sisteme de alimentare cu apa si incalzire HALCOR

Contactează furnizorul
HALCOR

Tevi si fitinguri din cupru CUSMART

Au o larga raspandire in domeniul instalatiilor si constructiilor datorita unor proprietati precum: durabilitate in timp, montare si fabricare usoara precum si lipsa oxidarii la utilizare, cu aplicabilitate si in cazul instalatiilor industriale. Se utilizeaza in mod frecvent la transportul apei potabile si uzate, fluidelor tehnologice, la retele pentru instalatii interioare si exterioare cu apa calda pentru consum menajer. Aceste produse inovatoare, realizate dintr-un material clasic precum cuprul, prezinta si avantajul unor efecte decorative ale suprafetelor.


Tevile din cupru extrudat flexibile CUSMART sunt destinate realizarii instalatiilor de apa, incalzire si incalzire prin pardoseala. Impreuna cu fitingurile CUSMART sunt utilizate ca sisteme de instalatii de o inalta tehnologie, ce reduc considerabil costurile si timpul de montaj. De asemenea acestea prezinta avantaje tehnice deosebite, precum si garantia a 30 de ani durata de viata:
-tevile pentru instalatiile de incalzire - au un invelis alb cu dungi rosii din materiale speciale PE-X cu celule cu pori inchisi, ceea ce ajuta la prevenirea pierderilor de caldura - inventie brevetata care permite o rezistenta la temperaturi de peste 95grdC.
-tevile pentru instalatiile de incalzire prin pardoseala - au o captuseala speciala cu conductivitate termica pentru performante inalte, de culoare portocalie cu dungi negre.
-tevile pentru instalatiile de apa - au un invelis special pentru asigurarea unei igiene si sigurante ridicate, de culoare alba cu dungi albastre.

Fitingurile CUSMART, impreuna cu tevile CUSMART realizeaza un sistem complet, ce asigura o etanseitate perfecta.

Teava de cupru jumatate tare

Teava recoapta jumatate tare este de ajuns de dura incat sa se mentina drepta sub propria greutate, insa de ajuns de maleabila incat sa se indoaie cu usurinta.

Pentru fiecare diametru al tevii trebuie folosita unealta potrivita, pentru a evita ovalizarea, aplatizarea sau cutarea tevii in timpul indoirii. 


Metode de indoire:

“Pe genunchi”

Cu arcuri

Arbaleta

Dispozitiv cu levier

Dispozitiv actionat electric

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tevi si fitinguri din material multistrat, pentru sisteme de alimentare cu apa si incalzire HALCOR
Contactează STEELMET ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România