1798

Tevi din polietilena P80 si P100 pentru distributie apa TERAPLAST

Marca:
TERAPLAST
Produs furnizat de
TERAPLAST Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
TERAPLAST

Tevi din PE-100RC pentru distributie apa

Tevile din PE-100RC sunt destinate retelelor de transport si distributie pentru: apa potabila, apa pentru uz general, drenaj si canalizare sub presiune, canalizari vacumatice si apa pentru alte aplicatii.


Manipulare:

Manipularea produselor se va face cu grija, cu stivuitorul, respectand urmatoarele: nu se vor utiliza cabluri metalice sau lanturi pentru legarea sau manipularea tevilor, barele sau pachetele la incarcare - descarcare; se va evita deteriorarea la manipulare si transport a tevilor prin: zgariere, intepare, gaurire, expunere la foc sau surse de caldura; in timpul perioadei cu temperaturi scazute, tevile PE se vor manipula cu grija, evitand alunecarea si trantirea acestora; se vor evita socurile si frecarile la manipulare in special tararea tevilor pe sol; pentru a nu deteriora tuburile, se recomanda utilizarea: chingilor din polipropilena, a franghiilor sau benzilor textile (cu minim 100 mm latime) corespunzatoare sarcinii de ridicat; este interzisa tararea tevilor si rularea colacilor in mijloacele de transport sau la descarcare; se recomanda la manipularea barelor sau pachetelor ambalate utilizarea unei macarale cu agatarea chingilor textile in doua puncte optime, aproximativ la 1/4 de capete (agatarea intr-un singur punct este interzisa).


Depozitare:

Tevile trebuie asezate pe suprafete plane fara denivelari pronuntate, lipsite de obiecte ascutite sau dure, de pietre sau parti proeminente care pot sa le deformeze. Pentru evitarea ovalizarii in stiva a tevilor, este indicat a nu depasi inaltimea de 1.5 m.


Material:

Materialul PE-100RC (,,RC” = rezistent la fisurare / resistance to crack) are o rezistenta mai mare la incarcarea punctiforma si la propagarea de fisuri, venind in ajutorul constructorilor si implicand costuri mai mici de instalare.


Instalare:

Instalarea tevilor PE-100RC se poate realiza cu transeu deschis fara pat de nisip si/sau fara transeu deschis prin metode non-convenționale moderne. Exemplu tehnici alternative de instalare: prin foraje orizontale dirijate, relining sau bursting (reabilitari ale retelelor vechi prin frezare sau camasuire).


Ambalare:

Tevile PE in gama Dn20-Dn110 mm pot fi livrate in colaci cu lungimi cuprinse intre 25 - 800 m, iar in gama de Dn125-Dn 630 mm pot fi livrate in bare drepte la 6-12/13 m, conform Catalog. De asemenea, pot fi produse in dimensiuni atipice la cererea clientului.


Transport:

Tevile pot fi livrate fie in bare drepte de 6-12 / 13 m, pachetizat, fie in colaci si / sau rulate pe tamburi metalici la lungimile solicitate de beneficiari. Transportul se va realiza cu mijloace de transport adecvate.


Tevi din PE 100 pentru distributie apa

Tevile din PE 100 se pot achizitiona in urmatoarele variante (detalii in sectiunea de documentatii):


PE 100 SDR 26 PN 6

PE 100 SDR 21 PN 8

PE 100 SDR 17 PN 10

PE 100 SDR 13.6 PN 12.5

PE 100 SDR 11 PN 16

PE 100 SDR 9 PN 20

PE 100 SDR 7.4 PN 25

PE 100 SDR 6 PN 32


Tevi din PE 80, MRS 8 Mpa pentru distributie apa

Tevile din PE 80 pot fi achizitionate in urmatoarele variante:

PE 80 SDR 21 PN 6

PE 80 SDR 17 PN 8

Gamă de produse de la
TERAPLAST