Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

poza infrastructura.jpgAustrotherm ofera pe piata romaneasca placi din polistiren extrudat XPS pentru termoizolarea infrastructurii cladirilor, rezistente la compresiune, foarte greu permeabile, cu stabilitate dimensionala si proprietati excelente de protectie termica.

Austrotherm XPS este un material termoizolator de culoare roz, din polistiren extrudat, sub forma de placi, usor de manipulat, produs la diferite grosimi standard. Datorita celulelor sale inchise, XPS nu absoarbe capilar apa, oferind astfel termoizolatie maxima. In plus, placile XPS au proprietati mecanice excelente, ele sunt foarte rezistente la compresiune si prezinta stabilitate dimensionala.
Prin calitatile sale termoizolante excelente, polistirenul extrudat este adecvat pentru un numar mare de domenii de utilizare, fiind insa recomandat mai ales in cazul elementelor de constructie aflate in contact cu terenul, pentru:
- termoizolatia perimetrala,
- protectia hidroizolatiilor.

Incaperile de la subsoluri devin perfect locuibile, intregul spatiu de la subsol fiind astfel perfect protejat. Nu se impun limite de adancime, placile utilizandu-se si la peste 3m adancime.

Austrotherm XPS® pentru pardoseli in subsoluri sunt placi care pot fi amplasate direct pe stratul rupere a capilaritatii. Dupa asezarea foliei de polietilena peste placile de polistiren XPS, betonul de pardoseala poate fi turnat.
Austrotherm XPS® pentru peretii subsolurilor sunt placi care pot fi lipite direct peste hidroizolatie cu bitumuri ori adezivi fara solventi (lipire de montaj). Ulterior se umple groapa de fundatie. Astfel, placile Austrotherm XPS® protejeaza hidroizolatia impotriva deteriorarilor mecanice (pietre cu muchii ascutite, etc) si asigura protectia termica a peretelui subsolului dinspre exterior.
Austrotherm XPS® sunt placi pentru termoizolatia exterioara a soclului. Acestea sunt placi cu suprafata striata, aderenta.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Termoizolatii din polistiren extrudat pentru subsoluri
 AUSTROTHERM
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
XPS P GK, XPS 30 GK, XPS P SF...
Polistiren extrudat
 AUSTROTHERM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
XPS 30 GK
Declaratie de conformitate
 AUSTROTHERM
Certificare produs
Denumiri comerciale:
XPS 30 GK
vezi in biblioteca