Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

pz61.jpgPardoselile si planseele netermoizolate sunt cauza unor pierderi mari de caldura, dand in acelasi timp senzatia ca unele incaperi nu se incalzesc niciodata.

Austrotherm propune pentru termoizolarea optima a pardoselilor situate deasupra unor spatii neincalzite, placi de polistiren expandat ignifug Austrotherm EPS® A100, Austrotherm EPS® A150, Austrotherm EPS® A200 iar pentru izolarea fonica a pardoselilor se recomanda folosirea placilor elastice din polistiren expandat ignifug Austrotherm EPS® AT, sistem completat si de Austrotherm EPS® - Banda perimetrala.

Folosirea ambelor produse se recomanda a se face in sistem dala flotanta, adica peste placa de beton armat a planseului se monteaza polistirenul expandat iar la margine se pune banda perimetrala pe inaltimea dorita, se pune deasupra o folie de protectie din polietilena dupa care se toarna o sapa slab armata din beton sau in alte cazuri, direct peste polistiren se poate monta o sapa uscata. In ambele variante pardoseala poate sa suporte diverse finisaje.


Pentru pardoselile cu incalzire cu agent termic sau electrice, se recomanda placile cu nuturi Austrotherm EPS® AN care permit trecerea instalatiei de incalzire si mentinerea acesteia pe pozitie pana la turnarea sapei.


Pentru termoizolarea pardoselilor din subsoluri
este optima folosirea placilor din polistiren extrudat Austrotherm XPS® 30, datorita rezistentei lor mari la compresiune, insensibilitatea la apa si proprietatilor excelente de protectie termica. Placile pot fi amplasate direct pe stratul de rupere a capilaritatii solului. Betonul de pardoseala poate fi turnat dupa asezarea foliei de polietilena.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Catalog general de produse
 AUSTROTHERM
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
EPS A100, EPS A150, EPS A200...
Polistiren expandat
 AUSTROTHERM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
EPS A100
Declaratie de conformitate
 AUSTROTHERM
Certificare produs
Denumiri comerciale:
EPS A100
vezi in biblioteca