Termoizolatii cu polistiren expandat (EPS) BASF

Termoizolatii cu polistiren expandat (EPS) BASF

Marca:
BASF
Produs furnizat de:

BASF S.R.L

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BASF

Polistiren expandat NEOPOR® pentru constructii eficiente ecologic

Analiza eficientei ecologice vizeaza produsele si procesele din punct de vedere economic si al mediului inconjurator pentru a le gasi pe cele mai eficiente. In comparatie cu produsele alternative, Neopor® ofera un beneficiu mai mare, la costuri mai mici si cu un impact mai mic asupra mediului. 


Avantajul imens al folosirii placilor de izolatie produse cu materia prima Neopor® consta in faptul ca Se obtine acelasi efect de izolatie cu un material de izolatie care este cu 15-20% mai subtire. Acest lucru se traduce in solutii de izolatie eficiente ecologic pentru protectia termica moderna. 


Se obtine acelasi efect de izolatie cu un material de izolatie care este cu 15-20% mai subtire. Acest lucru se traduce in solutii de izolatie eficiente ecologic pentru protectia termica moderna.


PROTECTIE TERMICA:
Efectul remarcabil al placilor de izolatie produse din Neopor® confera inginerilor si prelucratorilor avantaje decisive in proiectele actuale de constructie. In comparatie cu traditionalul EPS, Neopor® permite structuri mult mai moderne, oferind in acelasi timp un efect mai bun de izolatie. Placutele de grafit inglobate in materia prima Neopor® resping razele infrarosii si ajuta la reducerea conductivitatii termice. De exemplu, permeabilitatea materialului la caldura radianta este mult mai redusa decat in cazul panourilor izolante utilizate in mod obisnuit, iar efectul de izolatie este cu pana la 20% mai mare decat in cazul panourilor EPS.

PROTECTIA FONICA:
Materialele izolante confectionate din Neopor®, cu rigiditate dinamica scazuta, nu numai ca asigura economisirea energiei, dar imbunatatesc considerabil protectia fonica a cladirilor. Studiile au aratat ca proprietatile de izolare fonica ale sistemelor compozite termoizolante cu Neopor®, cu rigiditate dinamica scazuta, aduc o imbunatatire a coeficientului de izolatie fonica de pana la 4 dB, in functie de peretele solid, de grosimea panoului si de tipul de stuc sau tencuiala.

"PASSIVE HOUSE" cu izolatie exterioara fabricata din NEOPOR®:
Este posibila combinarea arhitecturii moderne cu un confort inalt si un consum redus de energie. Acest lucru a putut fi demonstrat de catre Anliker AG cu sediul in Lucerna, Elvetia. In Konstanz, in apropiere de Rothenburg/Lucerne, aceasta companie a construit primul complex de case pentru mai multe familii din Elvetia, care corespund standardului "passive house", castigand primul premiu din Concursul de Constructii Elvetiene (Swiss Building Competition), premiat de catre Fundatia Solar Agency. Furnizand materialul de izolare din Neopor®, BASF devine parte a acestui succes. Acest polistiren expandat izoleaza fatadele tuturor cladirilor din acest complex. In cazul caselor cu etaj, este aplicat un strat de 30 de cm grosime din Neopor® peste o zidarie cu o grosime de 15 centimetri. In cazul complexelor de apartamente, un design mai compact al cladirilor nu necesita un strat cu o grosime mai mare de 24 de centimetri de material izolant. Impreuna cu alte masuratori, consumul de caldura a fost coborat cu 90 de procente in comparatie cu casele construite conventional.

Avantajele practice ale granulelor si materialelor de izolatie din NEOPOR®:
- efect de izolatie foarte mult imbunatatit;
- reducerea stresului si riscului formarii de fisuri;
- stabilitate dimensionala, rezistenta la conditiile climatice si la imbatranire;
- calitate de marca inregistrata;
- utilizare fara masuri de protejare impotriva efectului de orbire in lumina naturala directa datorita reducerii reflectiei luminii;
- utilizare usoara in timpul prelucrarii datorita greutatii si volumului avantajos;
- taiere si sablare usoare;
- usurinta in prelucrare datorita omogenitatii materialului;
- avantaje de cost datorita materialului de izolatie mai subtire;
- suprafata cofrajului mai mica, lungimea mai mica a bulonului, baza mai subtire si sine terminale si pervazuri mai inguste;
- stres ecologic redus datorita utilizarii unei cantitati de materii prime mai mici cu 50% in comparatie cu EPS;
- metoda de prelucrare verificata, ca si in cazul EPS-ului traditional;
- posibilitati multiple de utilizare;
- performanta demonstrata de ani de zile la cladiri inalte.

7 Documentatii tehnice
Vezi toate

Polistiren expandat
Fisa tehnica
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Termoizolatii cu polistiren expandat (EPS) BASF
Contactează BASF S.R.L și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România