Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Domeniul de aplicare:

Placile Frontrock MAX E sunt special concepute pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor in sistemele de termoizolare exterioara (ETICS). Se monteaza in contact cu suprafata suport prin lipire cu adeziv si prin ancorare suplimentara cu dibluri. Nu se monteaza in zona de soclu si de contact cu terenul. Informatii detaliate cu privire la montaj se gasesc in brosura de punere in opera a produsului.Domeniul de aplicare:

Panourile Frontrock sunt placi rigide cu densitate imbunatatita ce ating deopotriva performante excelente de conductivitate termica si o foarte buna izolatie fonica. Placile pot fi utilizate atat pentru lucrari de restaurare si amenajare, cat si ca invelitori usoare de fatada. Utilizarea acestor produse, se recomanda in special in zonele in care suprafetele pot fi supuse diverselor tipuri de factori mecanici distructivi. Astfel de zone, se regasesc in general in apropierea strazilor, spatiilor de joaca, sau in zonele inferioare ale fatadelor institutiilor publice (de ex: scoli). In cazul situatiilor mai sus mentionate, se recomanda folosirea la exterior a plaselor de ranforsare, in dublu strat.
Domeniu de aplicare:

Frontrock CASA se utilizeaza pentru izolarea fatadelor locuintelor unifamiliale. Produsul se monteaza in contact cu suprafata suport prin lipire cu adeziv si prin ancorare suplimentara cu dibluri prin insurubare. Nu se monteaza in zona de soclu si de contact cu terenul. Informatii detaliate cu privire la montaj se gasesc in brosura de punere in operatie a produsului. Placile Frontrock CASA au dimensiuni mari (1200x600), pentru o instalare mai rapida, si grosimi de pana la 280mm.Domeniu de aplicare:

Placile Frontrock RENO sunt special concepute pentru izolarea termica, protectia fonica si protectia la foc a fatadelor in sistemele de termoizolare exterioara (ETICS). Se monteaza in contact cu suprafata suport prin lipire cu adeziv si prin ancorare suplimentara cu dibluri. Nu se monteaza in zona de soclu si de contact cu terenul. Informatii detaliate cu privire la montaj se gasesc in manualul de instalare.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
1 p | RO
Sisteme compozite de termoizolare exterioara ROCKWOOL
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
FRONTROCK MAX E
1 p | RO
Placi rigide de vata bazaltica ROCKWOOL
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
FRONTROCK
1 p | RO
Frontrock CASA ROCKWOOL
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Frontrock CASA
vezi in biblioteca