Tencuieli, mortare de consolidare si de reparatie a structurilor din beton  MAPEI

Tencuieli, mortare de consolidare si de reparatie a structurilor din beton MAPEI

Marca:
MAPEI
Produs furnizat de:

MAPEI

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MAPEI

Mortar anticoroziv pentru bare de armatura - MAPEI Mapefer 1K

Mortar monocomponent pe baza de ciment, cu alcalinitate ridicata si inhibitori de coroziune, pentru protectia anticoroziva a armaturilor de fier. Exemple: pentru protectia fierului de armatura la lucrarile de reparatii ale structurilor degradate din beton armat cu mortare pe baza de ciment modificate cu latex pe baza de rasini sintetice sau mortare speciale cu contractii controlate din gama Mapegrout. Dupa intarirea materialului de protectie a armaturilor, se pot aplica mortarele de reparatii in timp de 2-3 zile. Marcat CE.


Mortar de reparatie si consolidare pentru structuri din beton orizontale - MAPEI PLANITOP HPC FLOOR

Mortar pe baza de ciment, fibroranforsat, cu rezistente extrem de ridicate si contractie compensata, foarte fluid,  cu ductilitate ridicata, armat si cu fibre rigide din otel pentru repararea si consolidarea extradosului grinzii planseului. Se utilizeaza ca mortar de reparatie sau de consolidare a structurilor orizontale la lucrari civile, lucrari de arta, pardoseli, parcari sau piste de aeroport.


Mortar de reparatie MAPEI MAPEGROUT FMR

Mortar tixotropic ranforsat cu fibre flexibile din aliaj metalic, cu contractie compensata, rezistent la sulfati, utilizat In special la lucrari de reparatii ale structurilor din beton ce necesita o ductilitate foarte ridicata. Se utilizeaza ca mortar de reparatii la lucrari de arta, poduri rutiere, feroviare, viaducte si lucrari ingineresti.


Mortar de reparatie pentru beton - MAPEI Mapegrout Easy Flow GF

Mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu fibre anorganice, tixotropic, rezistent la agresiunea sulfatilor pentru repararea structurilor din beton unde se impune o mare ductilitate. Este fluid si poate fi pompat usor la inaltimi mari. Are rezistenta mecanica la compresiune de 60 MPa. Marcat CE.


Mortar rapid pentru reparatii MAPEI LAMPOCEM

Liant gata preparat pe baza de ciment hidraulic cu priza si intarire rapida (3 minute la +20° C) cu contractii controlate, pentru fixarea rapida a elementelor din metal, plastic sau lemn in beton (ex. tubulatura cabluri electrice sau sanitare in zidarie). 


Mortar de finisare rezistent la trafic si abraziune MAPEI Mapefinish

Mortar bicomponent pe baza de ciment pentru finisarea suprafetelor din beton. Exemple: nivelarea si corectarea de suprafata a betoanelor, nivelarea suprafetelor neregulate datorita reprizelor de turnare; nivelarea suprafetelor reparate cu mortare din linia Mapegrout; nivelarea suprafetelor orizontale de beton supuse la trafic si abraziune; protectia anticoroziva a structurilor din beton situate in zone industriale impotriva gazelor agresive CO2, SO2, oxid de azot, si a ciclurilor de inghet-dezghet etc. Se aplica pe suport curatat, saturat cu apa, dar zvantat la suprafata.


Mortar rapid de reparatie pentru beton - MAPEI Mapegrout Fast Set (Rapido)

Mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, cu priza si intarire rapida (10 minute). Are rezistenta mecanica la compresiune de 40 MPa. Exemple: reparatii locale si rapide ale structurilor degradate din beton (muchii si suprafete ale grinzilor, stalpilor, elementelor cu beton deteriorat si exfoliat datorita ruginirii fierului de armatura, reparatii rapide la pardoseli industriale, reparatii fisuri la tencuieli sau zidarie din beton, repararea segregarilor si nivelarea suprafetei betonului dintre reprizele de turnare dupa decofrare, umplerea gaurilor ramase de la conectoarele metalice dupa decofrare, repararea si cimentarea tubulaturii din beton, realizarea scafelor dintre pardoseala si pereti la lucrari de hidroizolatii, umplerea rosturilor dintre caramizi la zidaria pe care se va aplica hidroizolatia pe baza de ciment Idrosilex Pronto. Marcat CE.


Mortar de reparatie pentru consolidari si camasuiri ale structurilor din beton si zidariilor - MAPEI Mapegrout Gunite

Mortar monocomponent pe baza de ciment, armat dispers cu microfibre, cu utilizare polivalenta, cu rezistenta la carbonatare, la agresivitatea clorurilor si a sulfatilor. Pentru consolidari si camasuiri pentru structuri cu pereti din beton, roci sau zidarii de caramida, refacerea peretilor galeriilor si tunelelor sapate prin roca sau cu zidarie din piatra, reparatii la structurile degradate ale podurilor, reparatii la lucrari si structuri hidrotehnice: canale, galerii, bazine; reparatii la structurile industriale din beton; material de consolidare a zidurilor la lucrari de excavare si decopertare, ca material de torcret la constructia de piscine etc.


Mortar de reparatie si protectie pentru structurile din beton din zone industriale - MAPEI MAPEGROUT LM2K

Mortar bicomponent pe baza de ciment aditivat cu inhibitori organici impotriva coroziunii, pentru nivelarea si corectarea neregularitatilor suprafetelor din beton. Se foloseste si ca protectia anticoroziva a structurilor din beton situate in zone industriale impotriva gazelor agresive CO2, SO2, oxid de azot si a ciclurilor de inghet-dezghet.


Mortar fluid pentru reparatii rapide ale suprafetelor din beton - MAPEI Mapegrout SV

Mortar monocomponent, cu contractie controlata, cu priza si intarire ultrarapida, cu consistenta fluida, pentru reparatii ale stratului de beton si pentru cimentarea si fixarea elementelor de canalizare stradala in urma refacerii stratului de asfalt al drumului. Exemple: utilizarea unui mortar cu consistenta fluida, aplicat prin simpla turnare fara vibrare, la pardoseli industriale din beton, opere stradale sau lucrari de reparatii aeroportuare unde se impune redarea in trafic intr-un timp scurt; fixari de stalpi de telefonie sau marcaje rutiere, cimentarea si fixarea rapida a capacelor de canalizare stradale, a gurilor si elementelor de acces la retelele de distributie a gazelor, a electricitatii sau a retelelor de telefonie; ancorarea si fixarea barierelor si a parapetilor din b.a. Are rezistenta mecanica la compresiune de 55 MPa. Marcat CE.


Mortar fluid, armat cu fibre, pentru reparatii rapide ale suprafetelor din beton - MAPEI Mapegrout SV Fiber

Mortar monocomponent, cu contractie controlata, cu priza si intarire rapida, cu consistenta fluida, ce se armeaza suplimentar cu fibre metalice de otel (*Fibre R38) pentru marirea ductilitatii, cu aplicare la temperaturi negative de pana la -5ºC. Exemple: utilizarea unui mortar cu consistenta fluida, aplicat prin turnare, la temperaturi negative, pentru reparatii la pardoseli din beton industriale, stradale sau aeroportuare; reparatii structurale la lucrari hidrotehnice (canale, conducte fortate), reparatii ale rosturilor la autostrazi, reparatii la pilele si grinzile viaductelor. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa, dar zvantat la suprafata. Are rezistenta mecanica la compresiune de 70 MPa. Marcat CE.


Mortar de reparatie, fara alunecare pe verticala - MAPEI MAPEGROUT T40

Mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic. Pentru refacerea acoperirii de beton a structurilor degradate din beton (grinzi, stalpi, tunele, canale, lucrari hidrotehnice, bazine de apa potabila in contact direct cu mortarul de reparatii). Rezistenta la compresiune: > 40 MPa.


Mortar de reparatie, fara alunecare pe verticala - MAPEI MAPEGROUT T60

Mortar monocomponent cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, rezistent la agresiunea sulfatilor, pentru lucrari de refacere a structurilor degradate din beton: la lucrari hidrotehnice, camasuirea peretilor la galerii si tunele, refacerea betonului de acoperire datorita distrugerii si exfolierii betonului prin ruginirea armaturilor, umplerea rosturilor rigide. Rezistenta la compresiune: > 40 MPa.


Mortar de reparatie pentru structuri din beton - MAPEI MAPEGROUT TISSOTROPICO

Mortar monocomponent, cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, tixotropic pentru reparare structurilor din beton: refacerea acoperirii din beton, reparatii muchii si suprafete ale grinzilor si stalpilor, repararea segregarilor, umplerea rosturilor rigide, repararea suprafetelor puternic solicitate la abraziune (canale, pardoseli, rampe), nivelarea diafragmelor, peretilor galeriilor, repararea podurilor si a viaductelor. Are rezistenta mecanica la compresiune de 60 MPa. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Marcat CE.


Mortar de finisare cu priza rapida MAPEI Planitop 100

Mortar monocomponent cu priza rapida (1 - 1,5 ore), de culoare gri deschis pentru nivelarea suprafetelor orizontale si verticale din beton sau a tencuielilor pe baza de ciment. Exemple: corectarea si nivelarea suprafetelor panourilor si a elementelor prefabricate din beton, a tencuielilor pe baza de ciment sau a structurilor din beton reparate cu mortare din gama Mapegrout, pe care se va aplica vopseaua acrilica Elastocolor. Se aplica pe suport curatat, saturat cu apa, dar zvantat la suprafata. Dimenesiunea maxima a agregatului: 0,2 mm


Mortar de finisare pentru interior si exterior MAPEI Planitop 200

Mortar monocomponent cu aderenta ridicata, pentru nivelarea suprafetelor cu abateri de planeitate si finisarea peretilor interiori si exteriori. Exemple: corectarea, nivelarea si finisarea diferitelor suprafete inainte de a aplica finisaje gen vopsele, placi ceramice, etc. Se aplica pe suport absorbant (beton sau tencuiala) saturat cu apa dar cu suprafata zvantata; pe suport vopsit, perfect curatat dar uscat. Dimensiunea maxima a agregatului: 0,4 mm.


Mortar de finisare pentru interior si exterior MAPEI PLANITOP 210

Mortar de finisare, cu efect de respingere a apei, pentru interior si exterior - PLANITOP 210

Mortar monocomponent pe baza de ciment, hidrofug (cu efect de respingere a apei), cu aderenta ridicata, pentru nivelarea cu textura fina a suprafetelor neregulate si finisarea peretilor interiori si exteriori, inainte de a aplica finisaje gen vopsele, placi ceramice. Se aplica in grosime de 3 mm/strat, pe suprafete pe baza de ciment, peste tencuieli decorative, placi de gips carton, placaje ceramice din gresie sau mozaic, vopsea, placi din fibrociment. Dimensiunea maxima a agregatului: 0,4 mm.


Mortar de nivelare pentru suprafete neregulate la interior si exterior MAPEI PLANITOP 217

Mortar monocomponent pe baza de ciment, hidrofug (cu efect de respingere a apei), cu aderenta ridicata pentru nivelarea cu textura grosiera pentru nivelarea si finisarea suprafetelor neregulate si finisarea peretilor interiori si exteriori, inainte de a aplica finisaje gen vopsele sau tencuieli decorative. Se aplica in grosime de 3 mm/strat, pe suprafete pe baza de ciment si peste tencuieli decorative. Dimensiunea maxima a agregatului: 1 mm.


Mortar de finisare pentru interior si exterior MAPEI PLANITOP 550

Mortar fin pe baza de ciment de interior si exterior, pentru nivelarea si finisarea suprafetelor din beton, inclusiv a prefabricatelor sau a tecuielilor pe baza de var sau ciment. Grosime de aplicare: 1 - 10 mm/strat.


Mortar de reparatie si finisare MAPEI PLANITOP SMOOTH & REPAIR (RASA&RIPARA R4)

Mortar pe baza de ciment, armat cu fibre sintetice din poliacrilonitril, tixotropic, cu contractie compensata si priza rapida (aprox. 25 minute) de clasa R4, pentru repararea si finisarea suprafetelor din beton la interior si exterior, cu aplicare intr-un singur strat in grosime de a 3 la 40 mm.


Mortar de reparatie si finisare pentru interior si exterior MAPEI PLANITOP SMOOTH & REPAIR (RASA&RIPARA)

Mortar pe baza de ciment, armat cu fibre sintetice din poliacrilonitril, tixotropic, cu contractie compensata si priza rapida, de clasa R2, pentru repararea si finisarea suprafetelor din beton, cu aplicare intr-un singur strat in grosime de a 3 la 40 mm.


Mortar de reparatie pentru structuri din beton - MAPEI Mapegrout Colabile (HI-Flow)

Mortar monocomponent, cu contractie compensata, armat dispers cu microfibre, cu consistenta foarte fluida pentru reparatii, cu aplicare prin turnare fara vibrare. Pentru reabilitarea si consolidarea structurilor din beton armat la poduri (pile, rosturi de dilatare, rosturi rigide), reparatii la grinzile din beton armat precomprimat in cazul viaductelor, la pardoseli industriale, drumuri sau piste aeroportuare din beton. Are rezistenta mecanica la compresiune de 75 MPa. Se aplica pe suport pregatit mecanic, rugos, saturat cu apa dar zvantat la suprafata. Marcat CE.


Mortar de reparatie MAPEI Mapegrout Colabile (HI-Flow) TI 20

Mortar monocomponent, cu contractie controlata, armat dispers cu microfibre, cu consistenta fluida, ce se armeaza suplimentar si cu fibre metalice (*Fibre R60), pentru turnari in grosime majorata fara vibrare, la lucrari unde se cere o mare ductilitate materialului de reparatii (poduri rutiere, feroviare, viaducte - lucrari ingineresti, lucrari de arta). Are rezistenta mecanica la compresiune de 70 MPa. Marcat CE.

Lucru în România