Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:


Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa acrilica structurata EMEX QUARTZ DEKOR este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite. Acest tip de tencuiala este cel mai des folosit, avand performante foarte bune la un raport calitate pret excelent. Este o tencuiala rezistenta chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. De asemenea, se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.
Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa siliconica EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei. Acest tip de tencuiala este superior ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate deosebita, fiind recomandata pentru cladirile noi, care inca lucreaza, dar si prin rezistenta exceptionala la murdarire, sau la alti factori de expunere (intemperii, UV, etc.). Contine deasemeni hidrofobizanti ce nu permit patrunderea apei in suport. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Siliconic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. De asemenea, se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX, ca strat de fond.
Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa marmorata pentru soclu EMEX este folosita in principal pentru finisarea si protejarea soclurilor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite. Aspectul marmorat, obtinut din amestecul granulelor divers colorate, confera o nota proprie acestei tencuieli, care poate fi folosita la orice alte aplicatii care necesita obtinerea unor efecte deosebite de culoare. Produsul se remarca prin rezistenta foarte mare la umiditate si UV. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.
Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa impermeabila EMEX AQUA PROTECT, datorita rezistentei marite la apa si a capacitatii de impermeabilizare a suportului este folosita mai ales pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, expuse actiunii directe intemperiilor si factorilor de mediu, pastrandu-se posibilitatea de obtinere a efectelor vizuale. Aceasta tencuiala, desi produs de ultima generatie, de mare performanta poate fi obtinuta la un pret foarte accesibil. Tencuiala este rezistenta la actiunea apei, mentinand un strat impermeabil, si a factorilor de mediu, pastandu-si calitatile indiferent de zona geografica (zone montane expuse la ceata, ploaie etc., zone litorale cu expunere la actiunea sarii, etc.). Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa silicatica EMEX este folosita cu precadere la restaurari de cladiri si monumente , dar este utilizata deasemeni si pentru protejarea si acoperirea cu o textura zgariata a suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi. Desi este un produs cu caracteristici foarte bune, are dezavantajul unei aplicari foarte restrictive. Astfel nu se recomanda aplicarea de Tencuiala Silicatica pe urmatoarele tipuri de suport: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Silicatic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport. Inainte de aplicare se vor face teste de compatibilitate pe suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate in prealabil cu Sanitizant Forte EMEX. Deasemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX, ca strat de fond.
Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa periata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, de regula ca striatii circulare. Este un tip de tencuiala folosit de cele mai multe ori in locul Tencuielii Decorative Acrilice, datorita modelulului diferit al structurii. Are aceleasi performante foarte bune si raport calitate pret. Este un produs rezistent chiar pentru zonele expuse murdaririi in exces, grasimilor, umezelii, etc., fara a avea limitari geografice (ex: zone montane sau expuse la ceata salina). Contine hidrofobizanti, ce nu permit umezirea suportului in profunzime. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Deasemeni se va aplica un strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.
Domenii de utilizare:

Tencuiala decorativa granulata cu aspect de praf de piatra EMEX este un produs profesional pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, aditivi si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi intre 1 si 3 mm, destinat finisarii decorative a tencuielilor, cu aspect final de praf de piatra. Diferenta fata de celelalte tencuieli decorative este data de o repartizare si o dozare speciala a granulelor de marmura in masa produsului, ce permite obtinerea efectului special de relief. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Deasemeni se va aplica un strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.
Domenii de utilizare:

Vopseaua decorativa texturata EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor interioare sau exterioare, noi sau vechi, ale cladirilor, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei. Acest produs este la limita dintre o vopsea si o tencuiala, avand densitate mare si adaos de particule de cuart cu dimensiuni intre 0,3 si 1 mm, in functie de aplicatie. Se aplica la fel ca si tencuiala, cu fierul de glet, dar efectele se obtin prin roluirea cu trafaleti cu modele. Atat la interior cat si la exteior,suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora, pentru marirea aderentei. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX. Se recomanda aplicarea unui strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, sau Vopsea Superlavabila de Interior EMEX, ca strat de fond, inainte de intinderea vopselei decorative texturate.
Domenii de utilizare:

Grundul acrilic de amorsare cu cuart pentru tencuieli decorative EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative siliconice. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei. Datorita pretului accesibil si performantelor exceptionale este cel mai practic sistem de amorsare pentru tencuielile decorative. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Desi nu exista restrictii cu privire la folosirea acestui grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Structurata EMEX QUARTZ DEKOR si strat de fond Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX.
Domenii de utilizare:

Grundul siliconic de amorsare cu cuart pentru tencuieli EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora cu tencuieli decorative structurate. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului, lucru ce asigura prevenirea aparitiei igrasiei. Este recomandat cu precadere la cladirile noi, care inca mai lucreaza, datorita elasticitatii sale deosebite. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX. Desi nu exista restrictii cu privire la folosirea acestui grund de amorsare, el este recomandat in sistem cu Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX si strat de fond Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX.
Domenii de utilizare:

Grundul silicatic de amorsare cu cuart pentru tencuieli EMEX este folosit pentru pregatirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, in vederea acoperirii acestora exclusiv cu tencuieli decorative structurate silicatice. Rolul acestui grund de amorsare este atat de a mari aderenta tencuielii la suport, cu ajutorul particulelor de cuart existente in produs, cat si de a pregati suprafata prin inchiderea porilor si implicit micsorarea absorbabilitatii suportului. Este impermeabil la apa, dar permite respiratia suportului. Pentru indepartarea urmelor de igrasie sau a mucegaiurilor existente se va folosi Sanitizantul Forte EMEX Aplicarea acestui grund de amorsare, este strict limitata la un sistem cu Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX si strat de fond Vopsea Lavabila Silicatica EMEX.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Grund siliconic de amorsare EMEX
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
GRUND QUART SILICONICE
Grund decorativ de amorsare EMEX
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
GRUND QUART
Grund silicatic de amorsare EMEX
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
GRUND QUART SILICATICE
vezi in biblioteca
Tencuieli decorative | Prezentare produs | EMEX QUARTZ DEKOR, SILICONICA, AQUA PROTECT... (11 foto)
 • Tencuiala Decorativa Emex Quartz Dekor EMEX - Poza 1
 • Tencuiala Decorativa Periata “Emex” EMEX - Poza 2
 • Tencuiala Decorativa Silicatica “Emex” EMEX - Poza 3
 • Tencuiala Decorativa Siliconica “Emex” EMEX - Poza 4
 • Vopseaua Decorativa Texturata “Emex” EMEX - Poza 5
 • Tencuiala Decorativa Marmorata pentru Soclu “Emex” EMEX - Poza 6
 • Tencuiala Decorativa Granulata cu Aspect de Praf de Piatra “Emex” EMEX - Poza 7
 • Tencuiala Decorativa Impermeabila “Emex Aqua Protect” EMEX - Poza 8
 • Grundul Acrilic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli Decorative “Emex” EMEX - Poza 9
 • Grundul Silicatic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” EMEX - Poza 10
 • Grundul Siliconic de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli “Emex” EMEX - Poza 11

vezi in biblioteca
Alte produse ROMTEHNOCHIM (2)