Lamele PROMETAL
Plafonul metalic lamelar PROMETAL® poate fi utilizat pentru decorare sau renovare, pentru a crea paravane sau ce este necesar pentru a utiliza la maxim toate spatiile interne, externe, etc.
Creativitatea acestui material ofera oportunitatea arhitectului de a realiza proiecte cu un design deosebit, datorita existentei unei largi game de tipuri de lamele si culori.


Avantaje

Este economic si usor de instalat.
O mare durata de viata, suprafetele vopsite nu sufera deteriorari din cauza umezelii sau a murdariei.
Un design variat, gama foarte mare de forme, dimensiuni si sisteme de montaj ofera plafonului metalic lamelar produs de PROMETAL® oportunitatea de a putea fi utilizate intr-o mare gama de zone ambientale cum ar fi: spitale, birouri, magazine, expozitii, aeroporturi, etc..
Plafoanele suspendate ascund instalatiile electrice, instalatiile de ventilatie sau orice traseu tehnic ce se afla suspendat deasupra plafonului si permit accesul in orice punct.Rezistenta la foc

Clasa "0" D.M.din 26.06.84 (S.O.G.U.nr 234 din 25.08.84)
D.M.din 14.01.85 (G.U.nr 16 din 19.01.85)
Atat pentru otel cat si pentru aluminiu.


Izolare acustica (Fonica)

Pentru a asigura o buna izolare acustica trebuie sa se opteze pentru panouri perforate (vezi tabelul de perforari) care sunt captusite pe interior cu un filtru negru lipit la cald.


Izolare termica

Izolarea termica se realizeaza cu ajutorul unei saltele din vata minerala de sticla, sau a altui material cu conductivitate termica similara, asezata deasupra plafonului casetat.


Profile de capat

Pentru imbinarile longitudinale sau pentru sprijinirea pe profile perimetrale a plafonului metalic realizat din profile lamelare s-au realizat diferite profile speciale asa cum se poate observa in tabelul alaturat:


Profile de inchidere

Pentru profilele cu marginea rotunjita si cu spatiu intermediar deschis este prevazuta posibilitatea de a putea inchide aceste spatii cu profile specifice conform tabelului alaturat:


Sistemul de montaj

Plafonul metalic lamelar PROMETAL ® se monteaza pe diverse structuri portante in functie de exigente.
In general exista doua tipuri de structura portanta:


Prin clipsare pe un profil portant

Aceasta tipologie prevede montarea lamelelor pe profile portante.
Traversele de sustinere trebuie sa fie montate la o distanta de 1270 mm una fata de cealalta si la o distanta maxima de 300 mm fata de profilul perimetral.
Sistemul de suspendare al tavanului este format din tiranti rigizi din otel zincat si o lamela elastica, care asigura un reglaj milimetric, ceea ce permite obtinerea unei planeitati perfecte a tavanului casetat.


Prin sprijinire pe profile la vedere

In acest caz plafonul metalic autoportant este sprijinit pe profilele perimetrale (pentru suprafete cu latimea mai mica de 2500 mm).

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Alte produse PROMETAL (1)