Rezistenta la foc
Clasa 0
D.M.din 26.06.84 (S.O.G.U.nr 234 din 25.08.84)
D.M.din 14.01.85 (G.U.nr 16 din 19.01.85)
Atat pentru otel cat si pentru aluminiu.


Izolare acustica (Fonica)

Pentru a asigura o buna izolare acustica, trebuie sa se opteze pentru panouri perforate, care sunt captusite pe interior cu un filtru negru lipit la cald.


Izolarea termica

Izolarea termica se realizeaza cu ajutorul unei saltele din vata minerala de sticla, sau a altui material cu izolare termica similara, asezata deasupra plafonului casetat.


Servicii integrate

Flexibilitatea sistemului permite montarea foarte usoara a urmatoarelor accesorii:
- Corpuri de iluminat printre care se pot enumera canale luminoase, plafoniere, spoturi incastrate, etc;
- Sisteme de ventilatie: grile de absorbtie si refulare a aerului, anemostate, ventilatoare etc;
- Sisteme de siguranta, cum ar fi, sprinklere, senzori de fum, etc.Tavanul este furnizat standard cu o structura simpla, formata doar din profilul portant si tiranti. In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a plafonului casetat se poate furniza o structura dubla care contine in plus fata de cea standard profile C speciale, racorduri de suspensie si lamele de fixare.


PSN OPENING

Tavanul metalic casetat PSN OPENING pastreaza toate caracteristicile sistemului PSN standard si raspunde exigentelor in materie de calitate, la costuri reduse.
Designul particular al marginilor permite bascularea lui in jos, el ramanand totusi prins de profilul in forma de trunghi fara a mai fi necesara demontarea completa a panoului pentru a se executa o interventie la instalatiile tehnice suspendate deasupra tavanului, astfel reducandu-se timpul de interventie asupra acestor instalatii.
Tavanul este furnizat standard cu o structura simpla, formata doar din profilul portant si tiranti.
In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a plafonului casetat se poate furniza o structura dubla care contine in plus fata de cea standard profile C speciale, racorduri de suspensie si lamele de fixare.


PSN TC

Tavanul metalic casetat PSN TC permite o mai mare adaptare a sistemului in cazul montarii in spatii externe sau in cazul montarii unor panouri de dimensiuni sau grosimi mari.
Panourile au marginile profilate in asa fel incat sa poata fi fixate in clipsuri speciale care la randul lor sunt sustinute de un tub rotund din metal cu diametru de 22 mm. Panourile pot fi demontate individual ceea ce permite un acces foarte usor la spatiul tehnic de deasupra tavanului casetat.
Tavanul casetat este furnizat standard cu o structura simpla formata din tuburi de metal cu diametru de 22 mm si cleme de sustinere. In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a tavanului casetat se poate furniza si o structura dubla care contine fata de cea standard profile C speciale, racorduri de suspensie si lamele de fixare.


TC ETANS

Tavanul casetat PSN TC ETANS mentine caracteristicile tavanului PSN TC dar asigura si un optim grad de izolare impotriva prafului.
Aceasta caracteristica il face sa fie ideal pentru utilizarea lui in spatii unde este necesar un control riguros asupre igienei ambientale. Izolarea impotriva prafului este obtinuta prin inserarea unor garnituri intre panouri si intre panouri si perimetral. Pentru a mentine caracteristica de izolare impotriva prafului este obligatoriu a nu se utiliza panouri perforate.
Tavanul casetat este furnizat standard cu o structura simpla formata din tuburi de metal cu diametru de 22 mm si cleme de sustinere.
In cazul in care este necesara o rigidizare si o compactare mai mare a tavanului casetat se poate furniza si o structura dubla care contine fata de cea standard profile C speciale, racorduri de suspensie si lamele de fixare.


 
Plafoanele suspendate ascund instalatiile electrice, sanitare, de ventilatie sau orice traseu ethnic, suspendat deasupra plafonului, si permit accesul in orice punct, datorita faptului ca panourile se sprijina pe profile, prin propria lor greutate.


Rezistenta la foc
Clasa "0"
D.M.din 26.06.84 (S.O.G.U.nº 234 din 25.08.84)
D.M.din 14.01.85 (G.U.nº 16 din 19.01.85)
Atat pentru otel cat si pentru aluminiu.


Izolare acustica (Fonica)

Pentru a asigura o buna izolare acustica trebuie sa se opteze pentru panouri perforate care sunt captusite pe interior cu un filtru negru si lipit la cald.


Izolarea termica

Izolarea termica se realizeaza cu ajutorul unei saltele din vata minerala de sticla sau a altui material cu conductivitate termica similara, asezata deasupra plafonului casetat.


Servicii integrate

Flexibilitatea sistemului permite montarea foarte usoara a urmatoarelor accesorii:
- Corpuri de iluminat printre care se pot enumera canale luminoase, plafoniere, spoturi incastrate, etc;
- Sisteme de ventilatie: grile de absorbtie si refularea aerului, anemostate, ventilatoare;
- Sisteme de siguranta, cum ar fi, sprinklere, senzori de fum, etc.


Sistemul de montaj

Panourile se fixeaza prin greutate proprie pe structura de 15mm sau 24mm fara a avea nevoie de alte accesorii sau scule speciale. Sistemul de suspendare al tavanului este format din tiranti rigizi din otel zincati si o lamela elastica, care asigura un reglaj milimetric, ceea ce permite obtinerea unei planeitati perfecte a tavanului casetat.

 

Rezistenta la foc
Clasa 0
D.M.din 26.06.84 (S.O.G.U.nr 234 din 25.08.84)
D.M.din 14.01.85 (G.U.nr 16 din 19.01.85)
Atat pentru otel cat si pentru aluminiu.


Izolare acustica

Caracteristica principala si cea mai importanta a acestui tip de plafon este capacitatea lui de izolare fonica.
Captusind plafoanele NET SOUND cu o saltea din poliester se poate ajunge la un nivel de fonoabsorbtie echivalent cu: aw = 0.85


 
Rezistenta la foc

Clasa 0
D.M.din 26.06.84 (S.O.G.U.nº 234 din 25.08.84)
D.M.din 14.01.85 (G.U.nº 16 din 19.01.85)
Atat pentru otel cat si pentru aluminiu.


Servicii integrate

Flexibilitatea sistemului permite montajul diverselor accesorii:
Corpuri de iluminat : canale luminoase, plafoniere, spoturi incastrate, etc;
Sisteme de ventilatie: grile de absorbtie si refulare a aerului, anemostate, ventilatoare;
Sisteme de siguranta: sprinklere, senzori de fum, etc.


Manipulare si depozitare

Panourile se depoziteaza in spatii uscate si acoperite. Panourile se pastreaza in ambalajul propriu pana in momentul instalarii. Cutiile trebuiesc asezate si pozitionate conform indicatiilor existente pe ele. Pentru a evita deteriorarea produselor este necesara atentie la manipulare si la desfacerea ambalajelor.


Instructiuni de intretinere

Pentru o intretinere corecta trebuiesc respectate urmatoarele instructiuni:
Panourile pot fi sterse de praf cu o carpa moale si curata.
Eventualele pete de grasime vor fi curatate cu ajutorului unui detergent fin, special pentru acest tip de produs. A nu se folosi detergenti duri sau carpe dintr-un material abraziv.
Curatirea se face prin simpla stergere si in nici un caz prin frecare.


Culori

Alb (similar RAL 9003)
Argintiu (similar RAL 9006)
Pe baza de comanda, in functie de stocul nostru de materiale, se pot furniza si alte culori.


Modul de asamblare

Tavanul suspendat tip grila este format din:
- Lamele P600, P1200, P1800
- Lamele TM-TF
Componentele de tip P se imbina rezultand un caroiaj de 600 x 600 mm sau 600 x 1200 mm in care se monteaza panourile. Lamelele TM si TF asamblate in prima faza vor forma panouri de 600 x 600 mm care vor fi montate in structura initiala in asa fel incat sa se obtina un plafon continu fara intreruperi structurale sau vizibile.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Panouri cu structura ascunsa
 PROMETAL
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
PSN System
Panouri cu structura la vedere
 PROMETAL
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
PSV System
Plafon metalic suspendat casetat
 PROMETAL
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
NET SOUND
vezi in biblioteca
Alte produse PROMETAL (1)