Tavane acustice din placi de gips-carton Saint-Gobain Rigips

Tavane acustice din placi de gips-carton Saint-Gobain Rigips

Contactează furnizorul
Saint-Gobain Rigips
Rigips® prezinta o gama foarte mare de placi de gips-carton perforate de inalta calitate si eficienta acustica.
Datorita modelelor cu perforatii rotunde, patrate sau hexagonale si a executiei sale flexibile, nu veti mai avea de intampinat nici un fel de bariere in procesul de asamblare.
 
Pe langa plafoanele dreptunghiulare, plafoanele acustice Rigips® ofera posibilitatea de a se adapta la forma dorita: rotunda, triunghiulara sau ovala. In plus, ele se pot aplica indoit sau arcuit.

Placi de gips-carton Rigiton pentru plafoane acustice

Rigiton - acustica de inalta tinuta

Rigiton reprezinta o gama variata de panouri de gips-carton, de format mare, cu diverse modele de perforatii rotunde sau patrate, regulate sau neregulate. Plafoanele acustice Rigiton sunt prevazute cu tesaturi cu rol acustic, aplicate pe spatele placilor. Absorbtia acustica poate fi si mai mult imbunatatita daca pe panouri se aplica un strat aditional de vata minerala. Cu cat suprafetele perforate sunt mai mici, cu atat mai mica este si absorbtia acustica la frecvente inalte; la frecventele joase valorile de absorbtie raman neschimbate. Cu cat este mai mare proportia suprafetelor perforate, cu atat mai buna este absorbtia zgomotelor la frecventele inalte; la frecvente joase, valorile de absorbtie sunt mai scazute.


Caracteristici:
- absorbtie fonica excelenta 
- rezistenta la incendiu F30
- rezistent la socuri
- ecologice
- rezistente la umiditati ridicate
- dimensiunea uzuala a unei placi este de 1200x2400 mm.
Avantaje:
- plafon fara rosturi
- inalta izolatie fonica
- pierderi foarte mici la montaj
- libertate creativa
- sanatoase si igienice - nu dezvolta mucegaiuri 
- rezistenta in timp.

Domenii de utilizare:
Plafoanele Rigiton sunt recomandate acolo unde zgomotul este produs de mai multe voci, adica: Sali de mese, restaurante si baruri, holuri de acces, receptii si sali de conferinte, birouri si sali de sedinte, sali de clasa, de studiu si biblioteci, muzee, galerii, obiective comerciale etc.


Placi de gips-carton Gyptone pentru plafoane acustice casetate

Gyptone Big - stil la cel mai inalt nivel

Placile Gyptone BIG permit arhitectilor si utilizatorilor finali construirea de medii acustice ideale prin pastrarea unui standard estetic ridicat al plafoanelor. Acest fapt este posibil gratie ofertei generoase de modele si caracteristici acustice, cat si designului lor unic.Gyptone BIG este grupa placilor perforate de format mare, care se utilizeaza la crearea plafoanelor cu absorbanta fonica ridicata. Aceste placi pot fi utilizate si pentru pereti, rezultand o perioada de reverberatie mult micsorata a sunetului. In plus, placa Bend Line 7 poate fi indoita la uscat pana la o raza de 1200 mm.
Placile acustice perforate Gyptone BIG sunt fabricate cu orificii patrate (modelele din gama Quattro), liniare (modelele din gama Line) sau hexagonale (modelele din gama Sixto). Toate acestea pot fi dispuse in asa fel incat pe plafonul montat se creeaza suprafete perforate simetric. Partea din spate a placilor este prevazuta cu un material textil, activ acustic, de culoare alba.


Caracteristici:
- absorbtie fonica excelenta 
- rezistenta la foc F30 (cu vata minerala)
- rezistent la socuri
- ecologice
- rezistente la umiditati ridicate
- dimensiunea uzuala a unei placi este de 1200x2400 mm.
Avantaje:
- plafon fara rosturi

- inalta izolatie fonica
- pierderi foarte mici la montaj
- rezistenta in timp
- sanatoase si igienice - nu dezvolta mucegaiuri


Domenii de utilizare:
Placile acustice perforate Gyptone BIG sunt recomandate in spatii unde se aduna un mare numar de oameni: holuri de acces, receptii, restaurante si sali de mese, birouri, sali de sedinte si sali de conferinte sali de clasa, de studiu si biblioteci, sali de educatie fizica, studiouri, fitness si sali de bowling, spatii de expunere si desfacere etc.

37 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tavane acustice din placi de gips-carton Saint-Gobain Rigips
Contactează SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România