Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Rezultat al colaborarii dintre producatorul de tapet Zambaiti Parati si renumitul brand TRUSSARDI, aceasta colectie contine modele de tapet elegante, rafinate, cu un design proaspat si exclusivist. Axelen comercializeaza in exclusivitate in Romania acest tapet de lux. 

  

Brandul ‎TRUSSARDI este cunoscut in toata lumea pentru calitatea produselor sale si alege sa experimenteze noi domenii cu fiecare proiect pe care il deruleaza. In colaborare cu producatorul de tapet Zambaiti Parati, TRUSSARDI a lansat in acest an prima sa colectie de tapet. Axelen comercializeaza cu mandrie, in ‎exclusivitate in Romania acest tapet.


Gama de culori folosita este variata, modelele sunt inovatoare, iar texturile, deosebite! Tapetul de lux TRUSSARDI este potrivit atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele HORECA (hoteluri, restaurante, baruri, cluburi).


Toate modelele din aceasta colectie se afla pe stoc la depozitul central Axelen si pot fi livrate in 24-48 de ore, in limita stocului disponibil. Vezi toate modelele pe site.


Informatii tehnice

- rolele de tapet au 70 de cm latime si 10 m lungime

- tapetul este superlavabil, rezistent la frecare si zgarieturi

- respecta normele europene de rezistenta la foc

- este superlavabil si poate fi curatat cu o carpa moale si apa curataAi o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!