Tapet lichid pentru pereti si tavane DEKOFYN

Tapet lichid pentru pereti si tavane DEKOFYN

Marca:
DEKOFYN
Produs furnizat de:

DEKOFYN

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
DEKOFYN
Tapetul lichid WEMA by DEKOFYN, solutia moderna de decorare!
Peretii interiori pot fi decorati cu multe materiale. Pentru a obtine efecte deosebite si personalizate, tapetul lichid Wema este solutia cea mai potivita. Si asta pentru ca modelele imprimate, culorile si modul de aplicare il recomandă ca solutie sigura si cu efect rapid de schimbare al atmosferei unei incaperi.
 
Există tapete de hartie, din materiale textile, dar si din materiale noi, care permit vopsirea suprafetei cu vopsele lavabile. Dar pentru ca sunt multi potentiali clienti care renunta la efectul decorativ al tapetului din cauza atentiei pe care trebuie sa o acorde montajului, producatorii occidentali s-au reorientat si au scos pe piata un nou material: TAPETUL LICHID.

Tapet lichid WEMA

Sub forma de pasta, tapetul lichid este denumit astfel pentru a sugera faptul ca se aplica umed. Practic, acest material este ambalat la fel ca vopseaua lavabila (in pungi sau cutii), respectiv ca o tencuiala decorativa gata preparată. Tehnologia se bazezaă pe cea de producere a hartiei. Practic, dintr-o pasta umeda se obtine după aplicare un decor uscat.


Tapetulul lichid WEMA se aplica usor pe perete cu ajutorul unei gletiere, se intinde frumos si uniform. Dupa uscare el capata aspectul unui tapet din fibre, care, in functie de model, poate avea inserate diverse ornamente in amestecul de baza, care crează ulterior un aspect general interesant. Tapetul lichid este fabricat dintr-un amestec ce contine bumbac, matase, celuloza si fibre (cu rol de liant, dar si ca efect decorativ).


Principalele avantaje:

- Pentru ca se aplică umed, unul dintre principalele avantaje il consitituie lipsa pierderii materialului. Practic nu mai sunt necesare masuratorile si taierile pentru potrivirea materialului, obligatorii pentru tapetele care se vand la role, si nici de adezivul corespunzator tapetelor care se foloseste pentru lipirea tapetului pe suprafata peretilor. Tapetul lichid se aplica usor si continuu pe pereti, ceea ce duce la economie de material. In plus, textura lui consistenta permite acoperirea diverselor imperfectiuni ale peretelui.


- Producatorul german Wema sustine ca acest tip de tapet, cu toate avantajele care le implica, dintre care noi am enumerat doar cateva, este mai accesibil. Pretul tapetului lichid, comparativ cu cel clasic, este la jumatate, cost in care este inclusa si manopera (la tapetul lichid nu este nevoie de manopera speciala, pe cand la cel clasic este recomandat sa fie aplicat de profesionisti). La noi, tapetul lichid va fi in curand disponibil in magazinele specializate in vanzarea de finisaje pentru interior si exterior.


  • - Tapetul lichid se poate aplica de catre amatori. Practic il puteti aplica singuri, fara a avea nevoie de asistenta sau instructiuni speciale.

  • - Pentru firme si societati comerciale se pot realiza sigle sau desene cu ajutorul acestui tapet. Aplicandu-se umed, din diverse nuante si texturi de tapet se pot crea inscriptii ca text sau sigle. Acest lucru este valabil numai pentru suprafete aflate la interior.

  • - Tapetul lichid poate fi montat in bai si bucatarii, dar nu in zonele care sunt in contact direct cu apa (cum ar fi zona cazii, cabina de dus sau chiuveta).
 
Culori si finisaje