Placari cu garantie pe viata

Systexx de la Vitrulan este solutia durabila pentru pereti si plafoane. Acest lucru inovator, bazat pe fibra de sticla care acopera peretele este aprobat TÜV si ofera o garantie de 30 de ani cu privire la caracteristicile sale deosebite. Cu tehnici de tesut Jacquard si combinare individuala de design si de acoperire, Systexx ofera o varietate larga de oportunitati creative.


Versatil in design si functie

Trei grupuri de produse. Douazeci si trei de desene sau modele. Nenumarate combinatii de culori. Systexx va ofera varietate maxima. Aqua Fleece Systexx Confort V22 poate fi, de asemenea, utilizata pe peretii complet netezi. Produsele Systexx Active te surprinda cu functiile lor inovatoare.


SYSTEXX COMFORT

Comfort Systexx standuri pentru structuri clasice, frumoase, de la supus la robust. Systexx Confort V22 face peretii complet netezi posibili.

Un singur strat este de obicei suficient daca utilizati Comfort pre-pigmentat pentru acoperirea peretelor.SYSTEXX ACTIVE

Systexx Active standuri pentru produse cu utilizari suplimentare functionale.

Aceste invelitori pentru pereti sunt raspunsul la cerinatele speciale (de exemplu, pentru cladiri vechi, scoli sau cladiri de companie).SYSTEXX PREMIUM

Tehnicile de tesut Jacquard ofera produselor premium Systexx o mare diversitate de modele si o mare stabilitate.

In plus, aceasta categorie de produse este testat TÜV-si vine cu o garantie de 30 de ani.
Avantaje

In SYSTEXX de la Vitrulan s-a dezvoltat un sistem de invelitori functionali si ecologici pentru pereti care stabilesc noi standarde pentru pereti si plafoane.


Inovare pentru perete

Tehnica de tesut Jacquard Systexx de la Vitrulan este un angajament a inovatiei. Vitrulan este impulsionarea dezvoltarii tehnice suplimentare de invelitori pentru pereti cu acest brand. Standuri Systexx pentru solutii complet noi atunci cand vine vorba de productie, prelucrare si functionalitate. Systexx va ofera o multime de moduri de a fi creativ, utilizand tehnici de tesut Jacquard si combinarea individuala de proiectare si de acoperire.


Construirea durabila cu SYSTEXX

Systexx de la Vitrulan este in primul rand din material natural de nisip de cuart, care este topit in pahar si apoi filate in fire. Acest zid care acopera nu se deterioreaza in timp de cel putin 30 de ani, poate fi vopsit de mai multe ori si, ca o solutie deosebit de durabila, a fost unul dintre primii care a primit declaratia de mediu ale produselor de la Institutul de Constructii si Mediu.


Amortizeaza de la sine pe termen lung

Tapetele traditionale sunt mai ieftine pe termen scurt, dar, greu de utilizat, daca trebuie sa fi refacute la fiecare 2 - 5 ani. Avand in vedere durata de viata de 30 de ani, intervale lungi intre renovari si costuri reduse de intretinere, chiar si intr-o comparatie cost cu o schimbare dupa doar cinci ani.


DE CE ESTE SYSTEXX asa de stabila si cu durata lunga de viata?

Un finisaj de inalta calitate oferit din fibra de sticla, cu o legatura extrem de puternica. De aceea Systexx este extrem de rezistent la daune fizice, poduri peste nise in suprafata de baza cauzate de impactul greu si lucreaza impotriva raspandirii de contractie, datorita puterii mare de intindere.


Caracteristici TÜV-testate

Institutul TÜV NORD a testat Systexx in cursul multor examinari independente. Rezultatul: tapetul de perete Systexx Premium si Active Systexx S38 sunt deosebit de stabile si de durata lunga de viata. Sunt perfecte, daca sunteti in cautarea unei solutii de igiena, activ-respiratie, care este complet inofensiv pentru sanatate.


Bunuri garantate

Bazat pe examinarile numeroase TÜV, producatorul Vitrulan garanteaza ca Systexx Premium si Active Systexx S38 invelitori pentru pereti, isi pastreaza toate caracteristicile deosebite functionale si ecologice mentionate in actul de garantie pentru o perioada de 30 de ani incepand cu data de fabricatie


Suprafete perfecte

Systexx de la Vitrulan este mai usor de procesat decat peretele conventional si acoperitoare de tavan. Si asta nu numai din cauza de prelucrare cu tehnologia Aqua, care este mai rapida si mai simpla. Intrucat suprafata are un finisaj de inalta calitate, inovatoare, care sa acopere acest zid, de asemenea, standuri pentru o culoare uniforma si care acopera optim - cu alte cuvinte, un rezultat cu suprafata perfecta.


Avantajele tehnologiei AQUA

Aproape toti tapetii Systexx sunt acoperite pe spate, cu un adeziv activabil cu apa, care este umezit cu aparatul Quick Aqua. Deoarece timpul pentru aplicarea adezivului nu mai este necesar, viteza de procesare creste la cca. 25 metri patrati pe ora. In plus, tehnologia Aqua asigura suprafete uniforme.


Prelucrare

Marcaje repetate pe partea din spate pe toate tipurile de material* Systexx face ca prelucrare sa devina mai simpla si permite taierea exacta a foilor de tesatura cu dispozitivul Quick Aqua II. Sageata de marcaje la fiecare 10 cm sau 50 cm face taierea foliei cu mai mare precizie. Dispozitivull Aqua Qucik I are, de asemenea un contor metru, care in mod automat da utilizatorului lungimea.

*Exceptie: Systexx Active M39 and L65.Domenii de utilizare: cladiri de companii, cladiri publice, hoteluri, restaurante si showroom-uri

Fie ca vorbim despre design atemporal sau modele mari repetate: Systexx tapet din fibra de sticla va crea o ambianta speciala. Systexx Activ L65 isi pune amprenta de Corporate Design pe perete.


Domenii de utilizare: gradinite, centre de ingrijire de zi, scoli si colegii

Fiind lovit de saci de rezerva sau lovituri in gips carton: Systexx supravietuieste la tot. Cu 30 de ani de garantie, care acopera acest zid este o solutie extrem de buna ca durata de viata si economica.


Domenii de utilizare: zone de locuit, sali si casa scarilor de apartamente si apartamente de inchiriere sau unitati de rent-controlat

Systexx este stilat, inofensiv pentru sanatate si o alternativa economica a tapetului. Systexx Active S38 face renovarea cladirilor vechi de pana la 30% mai rapid si mai putin costisitoare.


Domenii de utilizare: bazine de inot, centre de wellness sau bai private

Mucegaiul se poate dezvolta in rosturile dintre placi si sub tapetul PVC, oriunde in cazul in care umiditatea este ridicata. Systexx este solutia perfecta pentru astfel de conditii, deoarece nu are cusaturi, lasa peretele sa respire in mod activ si ramane stabila chiar si in conditii de umiditate.


Domenii de utilizare: cabinete medicale, laboratoare, case si spitale. Poate fi folosit chiar si in sali de operatie!

Systexx este de asemenea potrivit pentru locuri de munca extreme de curatate, cum ar fi munca de stergere-dezinfectare, datorita suprafetei sale fara lipire, ofera aproape nici un punct slab pentru bacterii si germeni.


Domenii de utilizare: brutarii, abatoare si bucatarii comerciale

Systexx de la Vitrulan este complet in conditii de siguranta pentru produsele alimentare - datorita suprafetei sale fara sudura, este mai igienic si, in plus, este mai ieftin decat placile.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Tapet fibra de sticla SILDAN
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
SYSTEXX PREMIUM 004, SYSTEXX PREMIUM 006, SYSTEXX PREMIUM 013...
Tapet fibra de sticla SILDAN
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
SYSTEXX ACTIVE L65
Tapet fibra de sticla SILDAN
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
SYSTEXX ACTIVE M22
vezi in biblioteca
Tapet fibra de sticla | Exemple de utilizare | SYSTEXX ACTIVE M39, SYSTEXX ACTIVE S38 (4 foto)
 • Tapet din fibra de sticla Systexx Active S38 SILDAN - Poza 1
 • Tapet din fibra de sticla Systexx Active M39 SILDAN - Poza 2
 • Tapet din fibra de sticla Systexx Active M39 SILDAN - Poza 3
 • Tapet din fibra de sticla Systexx Active M39 SILDAN - Poza 4

Tapet fibra de sticla | Exemple de utilizare | SYSTEXX PREMIUM 013, SYSTEXX PREMIUM 025, SYSTEXX PREMIUM 004... (6 foto)
 • Tapet fibra de sticla SILDAN - Poza 1
 • Tapet fibra de sticla SILDAN - Poza 2
 • Tapet fibra de sticla SILDAN - Poza 3
 • Tapet fibra de sticla SILDAN - Poza 4
 • Tapet fibra de sticla SILDAN - Poza 5
 • Tapet fibra de sticla SILDAN - Poza 6

Tapet fibra de sticla | Paletare si texturi | SYSTEXX COMFORT 532, SYSTEXX COMFORT 603, SYSTEXX COMFORT 604... (8 foto)
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 532 SILDAN - Poza 1
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 603 SILDAN - Poza 2
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 604 SILDAN - Poza 3
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 608 SILDAN - Poza 4
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 633 SILDAN - Poza 5
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 635 SILDAN - Poza 6
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort 639 SILDAN - Poza 7
 • Tapet fibra de sticla Systexx Comfort V22 SILDAN - Poza 8

vezi in biblioteca
Alte produse SILDAN IMPORT EXPORT (4)