Table, benzi din cupru si alama pentru aplicatii rezidentiale, industriale si arhitecturale SOFIA MED

Table, benzi din cupru si alama pentru aplicatii rezidentiale, industriale si arhitecturale SOFIA MED

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SOFIA MED
Datorita caracteristicilor mecanice si fizice excelente, produsele laminate din cupru si alama sunt utilizate pe scara larga la fabricarea de echipamente electrice si electronice, arcuri, piese si componente pentru industria auto, boilere, panouri solare, schimbatoare de caldura, transformatoare electrice, radiatoare, cabluri de inalta frecventa, munitie, invelis pentru cabluri electrice si cabluri rezistente la foc etc.
 
De asemenea, tablele si benzile din cupru sau alama sunt potrivite pentru aplicatii marine, industria electrica, nucleara si medicala, precum si pentru prelucrarea de scule speciale, ustensile de gatit, arta, decoratiuni interioare.


Table si benzi din cupru

- Aplicatii industriale: In domeniul industrial cuprul joaca un rol deosebit in lucrarile de inginerie sau cele de electroliza pentru nenumarate aplicatii dar si in aplicatii de uz alimentar.

Pentru mai multe detalii despre produs click aici.


- Aplicatii arhitecturale: Datorita proprietatilor fizice excelente si a armonizarii cu mediul inconjurator cuprul este considerat a fi unul dintre materialele perfecte, utilizate pentru aplicatii arhitecturale. Aplicatia majora in arhitectura cladirilor este pentru acoperisuri, jgheaburi si burlane, precum si pentru fatade. 

Pentru mai multe detalii despre produs click aici.


Table si benzi din alama

- Aplicatii: Utilizare pe scara larga in ingineria electrica, decoratiuni, arta populara, industria auto, precum si productia de aparate si elemente de uz casnic.

Pentru mai multe detalii despre produs click aici.

Lucru în România