Tabla plana pentru invelitori titan zinc  RHEINZINK

Tabla plana pentru invelitori titan zinc RHEINZINK

Marca:
RHEINZINK
Produs furnizat de:

RHEINZINK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
RHEINZINK

Tabla plana pentru invelitori titan zinc - RHEINZINK®

RHEINZINK® este un aliaj de titan-zinc fiind obtinut din zinc electrolitic cu grad de puritate ridicat prin adaugarea unei cantitati bine determinate de cupru si titan ceea ce confera acestui material rezistenta maxima. 

 

Produsele RHEINZINK sunt certificate pe baza standardului cu exigente maxime in domeniu DIN EN ISO 9001:2000 iar calitatea produselor satisface in mod unic pana in prezent, cerintele normativului Qualiy Zinc elaborate de TUV Rheinland.

Materialul natural RHEINZINK respecta in mod strict si cerintele ecologice actuale, acesta fiind compatibil cu mediul inconjurator conform ISO 14025 Typ 3. Criteriile de verificare pentru compatibilitatea cu mediul natural cat si pentru prelucrarea si utilizarea sanatoasa si din punct de vedere ecologic confirma o cota ridicata pentru intreg ciclul de viata al produselor RHEINZINK. Astfel, caracterul de material compatibil cu mediul natural se pastreaza de la stadiul de extragere a materiei prime pana la faza de sfarsit a duratei de viata a produsului finit si implicit la faza de recliclare ce are la baza un bilant ecologic. 

Produsele RHEINZINK au o durata de viata de 75 de ani fara a fi necesara protejarea suprafetelor sau ingrijirea periodica.

 

Materialele RHEINZINK sunt disponibile in trei suprafete naturale (nu vopsite!):

 
Utilizand un procedeu unic in lume RHEINZINK face posibila schimbarea suprafetei originale lucioase si obtinerea unei suprafete identice cu cea ''patinata'' natural - atat culoarea cat si structura - fara a afecta procesul de oxidare pe cale naturala. In urma acestui procedeu, suprafetele clasice lucioase ale zincului isi reduc reflexia capatand o nuanta aristocratica, cu aspect nobil perinvechit. Reiese o culoare deosebita si unica, incomparabila cu clasicele culori RAL. Datorita acestui proces natural de patinare materialul nu are nevoie de nici un fel de ingrijire deoarece stratul patina format ajuta la ''vindecarea'' zgarieturilor ce pot aparea in decursul timpului ajutand ca acestea sa dispara de la sine.
Pe langa proprietatile clasice si tehnice, cum ar fi manipularea usoara si rezistenta, acest material natural indeplineste si alte calitati protectoare: nu este inflamabil, functioneaza ca un paratrasnet si protejeaza de undele electromagnetice.

RHEINZINK - Sisteme de fatade si invelitori va pune la dispozitie o intreaga gama de produse pentru orice tip de fatada si acoperis indiferent de forma si marime deoarece acestea dispun de solutii si tehnici de ultima generatie oferind asfel posibilitatea de a fi personalizate pentru orice stil si preferinta. Materialul indeplinineste in totalitate solicitarile generate de caracteristicile complexe ale geometriei, rigurozitatea detaliilor si exigentele conditiilor tehnice.

Pentru fatade si acoperisuri sistemul RHEINZINK® - Solzi ofera proiectantilor posibilitati nelimitate in structurarea arhitecturii unei cladiri. Prezentand margini indoite pe toate cele patru laturi, doua pe fata superioara si doua pe fata inferioara, acestia permitand un montaj exact printr-o imbinare sub forma unui falt simplu culcat. Acesti solzi se pot monta pe verticala, pe orizontala sau pe diagonala, pot fi dispusi geometric, aleatoriu sau in imbinare incrucisata. Forme complexe de cladiri cu geometrie concava sau convexa se pot realiza fara probleme. Datorita flexibilitatii dimensiunilor, sistemul cu solzi este ideal in obtinerea unui caroiaj perfect mai ales la renovarea cladirilor vechi care spre deosebire de constructiile noi dispun de strapungeri fixe (de ex. ferestre, cosuri de fum etc.) fiind astfel necesara proiectarea caroiajului cu solzi in concordanta cu geometria elementelor existente pe suprafata fatadei. 

In cazul in care sistemul cu solzi nu constituie optiunea ideala pentru arhitecti si proiectanti, RHEINZINK le pune acestora la dispozitie o gama vasta cu sisteme la fel de profesionaliste si elegante insa cu diferite forme facand astfel posibila utilizarea acestora in toate domeniile si stilurile arhitecturii. Viziunile arhitecturale unice individualizeaza sistemele RHEINZINK intr-un mod absolut nou cu valente extreme si posibilitati multiple, ilustrand clar versatilitatea materialului si deschizand perspective noi in domeniul de­signului. Efectul optic creste impresionant in cazul cladirilor cu dimensiuni mari, iar geometria suprafetelor proiectate aproape ca nu are limite. 

RHEINZINK® reuseste sa impresi­oneze chiar si cei mai exigenti arhitecti prin versatilitate, creativitate, durabilitate si factori ecologici. Materialele fur­nizate intrunesc pana in prezent cele mai multe caracteris­tici pozitive fara a impune o limita in creativitatea conceperii constructiilor, incurajand imaginatia arhitecti­lor prin solutii a caror perfectiune tehnica si tehnologie ino­vativa asigura un aspect desavarsit chiar si pentru viziunile arhitectonice sofisticate si pentru operatiunile de amploare.
Sistemul de scurgere a apei pluviale de la RHEINZINK este cu peste 500 de piese pe departe cel mai diversificat de pe piata ajungand implicit cel mai cunoscut si mai vandut sistem de scurgere a apei din Europa. Cu sectiune circulara sau dreptunghiulara - simplu sau extravagant - cu o multitudine de accesorii: sita de protectie, colectorul de apa de ploaie, consola cu clema paratrasnet, garanteaza o functionare de decenii fara nici o deteriorare sau infundare a orificiilor de scurgere a apei de ploaie. 

Indiferent de alegere, toate produsele RHEINZINK indeplinesc cele mai inalte criterii de calitate si sunt verificate voluntar conform catalogului si criteriilor QUALITY ZINC astfel ca in cei 40 de ani de existenta, RHEINZINK® si-a castigat un renume marca MADE IN GERMANY. Fiind un material cu o durabilitate de viata de mai multe generatii RHEINZINK ofera clientilor sai o garantie de 40 de ani, menita sa confere si mai multa siguranta.

55 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tabla plana pentru invelitori titan zinc RHEINZINK
Contactează RHEINZINK și cere prețuri pentru proiectul tau.