Tabla faltuita Vindem Ieftin

Tabla faltuita Vindem Ieftin

Contactează furnizorul
Vindem Ieftin

Tabla faltuita Classic

Acest model aminteste de tabla plana faltuita traditional, pastrand in acelasi timp aspectul elegant, modern si distins. Se incadreaza intr-o varietate de stiluri arhitecturale si este recomandat in special pentru acoperisurile cu panta mica.

Tabla faltuita Classic se distinge prin liniile curate, elegante si armonioase si prezinta un mod constructiv si inteligent ce faciliteaza montajul, nemaifiind necesare suruburi pentru prinderea tablei de streasina. Se intretine usor si isi pastreaza in timp aspectul si culoarea, indiferent de actiunea factorilor de mediu sau radiatiilor UV.


Tabla faltuita Click

Panourile plane Wetterbest® Click pentru invelitori de acoperisuri se monteaza prin clipsare si se fixeaza cu suruburi autofiletante. Confectionate din otel zincat si acoperit cu vopsea poliesterica, in varianta lucioasa sau mata, panourile Click se pot monta pe pante de min 14⁰, pe majoritatea formelor de acoperis. Sugerand trainicie si eleganta, panorile faltuite Click amintesc de acoperisurile cu linii clasice, indiferent de tipul de proiect: casa familiei, casa de vacanta, cladiri publice, cladiri cu utilitate comerciala si industriala, lucrari de renovare.


Tabla prefaltuita

Tabla prefaltuita - cu variantele: Click si Faltz - este un element ideal atat pentru lucrarile de reabilitare a cladirilor de patrimoniu, cat si pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna. Aceasta reprezinta cel mai sigur sistem de invelitoare, chiar si pentru pante foarte mici ale acoperisului (4o-5o). In plus are avantajul unei greutati scazute si a unei durate mari de viata, se monteaza usor si repede.


Diferenta dintre cele doua variante de tabla faltuita: Click si Faltz, consta doar in modalitatea de montare. Din punct de vedere estetic, nu exista nicio diferenta intre cele doua produse. Tabla prefaltuita Click se monteaza prin clipsare, ceea ce se transpune intr-o asamblare rapida. Tabla prefaltuita Faltz se monteaza prin dubla faltuire, ceea ce inseamna etanseitate foarte buna. Pe baza unui plan al invelitorii optimizam necesarul de materiale prin producerea foilor de tabla plana faltuita la lungimile mentionate in schita acoperisului, rezultand astfel o reducere a pierderilor de material si implicit a costurilor.


Tabla prefaltuita este un produs clasic a caruit eleganta nu se pierde in timp. Tehnicile de realizare a invelitorilor cu tabla prefaltuita s-au imbunatatit pe masura introducerii fasiilor metalice lungi, realizate cu ajutorul masinilor de profilat si faltuit, pentru a fi puse in opera cat mai usor.


Panouri din tabla faltuita

Panourile din tabla faltuita reprezinta una din cele mai vechi tehnologii utilizate in domeniul constructiilor. 

- Lungimea panourilor se executa la comanda clientului;
- Imbinarea panourilor se realizeaza prin clik, fara a fi nevoie de o faltuire suplimentara;
- Fiecare panou este prevazut cu orificii de montaj;
- Exista posibilitatea de a intari panourile cu ajutorul unor profilari suplimentare longitudinale.
2 imagini

2 Documentatii tehnice

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Tabla faltuita Vindem Ieftin
Contactează Vindem-ieftin.ro și cere prețuri pentru proiectul tau.