Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Pentru acoperisuri au fost concepute diferite profile, atat pentru a acoperi cladirile noi cat si pentru a le renova pe cele deja existente, Conceptul COILPROFIL se bazeaza pe diferitele solicitari de ordin tehnic, estetic, dar si economic.


De asemenea va putem furniza profilul Ondu 18 in varianta ondulata pentru cladiri rotunde sau pentru aplicatii arhitectonice. Raza minima de curbare depinde de grosimea profilului. Lungimea maxima depinde de raza profilului.

- TR106R profil pentru acoperis si planseu intermediar
Acest profil inalt este special proiectat pentru acoperisuri cu distante mari intre elementele de rezemare si pentru planseele intermediare.

Sisteme de protectie
Otelul utilizat este galvanizat la cald cu 275 g/m2, in conformitate cu norma DIN EN 10147. Acest tratament de zinc garanteaza o foarte mare rezistenta la coroziune. Stratul de zinc este acoperit cu o vopsea de protectie intr-o larga paleta de culori.

Pentru a garanta o durabilitate mare se foloseste o vopsea Polyester (SP) de 25um. Acesta vopsea este in conformitate DIN EN 10169 si cele mai inalte standarde de calitate ale European Coil Coating Association.

Profile galvanizate Z si C
COILPROFIL va furnizeaza profile zincate la cald dar profilate la rece si care pot fi utilizate ca grinzi usoare pentru acoperisuri si pereti de cladire.
Gratie utilizarii in conformitate cu DIN EN 10147- a otelului S390, care este foarte puternic, aceste profile au un indice excelent rezistenta/greutate. Tratamentul de zinc la cald furnizeaza o rezistenta deosebit de puternica la coroziune. Toate profilele sunt produse pe baza comenzii dumneavoastra. Exista posibilitatea executari diferite a gaurilor de prindere. Lungimea poate varia de la 2m la 12m, dar din ratiuni ce tin de manevrare, va recomandam ca lungimea lor sa nu depaseasca 8m. Profilele Z sunt folosite in mod normal la acoperis, in timp ce profilele C sunt folosite pentru fatade.

Manipularea
In functie de gabarit folositi utilajele adecvate pentru incarcarea si descarcarea pachetelor de tabla; motostivuitor sau macara.
Daca ridicati pachetul de tabla cu ajutorul unei macarale, puneti benzile pe locurile corespunzatoare si protejati marginile pachetului, pentru a evita deformarile placilor de tabla.
Daca veti ridica tablele manual (minim doua persoane) apucati-le una cate una si folositi manusi de protectie adecvate. Tablele mai lungi vor fi sustinute si la mijloc.

Stocarea
Pentru a pastra calitatea tablelor este foarte important ca ele sa fie stocate in locuri corespunzatoare.


Pentru depozitare in exterior:
- asigurati o pozitie inclinata a tablelor, pentru a evita acumularea de apa intre acestea
- asigurati materialelor o ventilatie corespunzatoare
- de preferinta depozitati tablele sub o prelate.

In interior depozitarea trebuie facuta intr-un loc uscat si bine ventilat.

Prelucrarea materialelor
Tabla profilata trebuie taiata cu ajutorul forfecelor de taiat tabla, manual sau electric.
Nu folositi niciodata polizorul unghiular!
Spanul rezultat din activitatea de debitare sau de perforare a tablei trebuie curatat imediat cu o perie.
Daca tablele se murdaresc la montaj, se vor curata cu apa si cu lavete din material textil.
Toate piesele noastre de finisaj sunt protejate cu un film adeziv special. Indepartati-l inainte de montaj.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Tabla cutata pentru acoperis | Prezentare produs | TR35R, TR30R, TR45R (3 foto)
  •  Tabla cutata pentru acoperis COILPROFIL - Poza 1
  •  Tabla cutata pentru acoperis COILPROFIL - Poza 2
  •  Tabla cutata pentru acoperis COILPROFIL - Poza 3

vezi in biblioteca