Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

SPAX este suma avantajelor si solutiilor de detaliu inovatoare pe care le ofera. Sistemul de prindere optimizat asigura o strangere si mai rapida, chiar si in materiale lemnoase tratate. Astfel, economisesti timp si bani. Iar aspectul este impecabil si garantat.

 
Ca si utilizare aceste suruburi se folosesc la constructile din lemn, fie la structura fie la finisarea constructiei. Suruburi pot fi utilizate si in exterior.

Suruburile din lista apartin gamei speciale - pentru constructii din lemn si gamei inox - suruburi care pot fi utilizate si in exterior.

Ca si utilizare aceste suruburi se folosesc la constructile din lemn, fie la structura fie la finisarea constructiei.Suruburile au cateva atribute esentiale care trebuie prezentate clientilor:

- Datorita varfului 4CUT/CUT nu este necesara pregaurirea materialului (depide de esenta, duritatea si densitatea materialului/lemnului - in cazul lemnului de brad/fag sau a altor esente cu grad de duritate asemanator nu este necesara pregaurirea);

- Filetul in valuri, impreuna cu varful special despica fibrele lemnoase reducand atat craparea lemnului cat si forta de frecare, astfel incat infiletarea se face foarte usor, fara depunerea unui efort considerabil din partea utilizatorului (reducerea frecarii la infiletare poate fi observata si din punct de vedere al cantitatii mult mai mici a energiei consumate de acumulatorul masinii de insurubat); totodata, prin reducerea frecarii surubul SPAX nu se incinge la fel de mult ca si unul obisnuit reducandu-se astfel posibilitatea ruperii surubului (incingerea suruburilor datorita fortei mari de frecare la infiletare reprezinta principalul motiv al ruperii suruburilor obisnuite);

- Canelurile cu care este prevazuta partea conica a capului surubului (doar la suruburile cu cap inecat) au rolul de a opri infiletarea excesiva la contactul cu metalul (actioneaza ca o frana la contactul cu metalul - exemplu: la fixarea balamalelor surubul nu se invarte in gol), respectiv de a facilita penetrarea surubului in lemn;

- Capul surubului de tip T-STAR plus asigura o potrivire perfecta si sigura a bit-ului la insurubare, datorita adanciturii cu care este acesta prevazut (la fel este si in cazul utilizarii bitilor pentru suruburile in cruce sau combinate);Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Surub cu cap cilindric T-STAR plus inox antichizat... | Prezentare produs | A8B6D4E2F11H3L1N1 ANTICHIZAT (2 foto)
  • Cap de surub cilindric plus inox antichizat A2 terase SPAX - Poza 1
  • Surub cu cap cilindric T-STAR plus inox antichizat A2 terase SPAX - Poza 2

Surub cu cap cilindric T-STAR plus inox A2 terase | Prezentare produs | A8B6D4E2F10H3L1N1 (2 foto)
  • Cap de surub cilindric  SPAX - Poza 1
  • Surub cu cap cilindric T-STAR plus inox A2 terase SPAX - Poza 2

Surub cu cap plat inecat T-STAR plus inox A2... | Prezentare produs | A4B6D3E2F10G3H1I2L1 (2 foto)
  • Cap plat de surub inecat plus inox A2 fatade SPAX - Poza 1
  • Surub cu cap plat inecat T-STAR plus inox A2 fatade SPAX - Poza 2

vezi in biblioteca
Timp de incarcare pagina: 0.652 sec sql:0.000 sql cache:true