Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Sticla de control solar pentru aplicatii creative
Arhitectura contemporana este notabila pentru folosirea cu generozitate a sticlei. Casele si birourile inundate de lumina, joaca un rol important in calitatea vietii noastre, insa, gradul inalt de transparenta poate deasemeni sa conduca la o crestere a caldurii si razelor ultraviolete. Sticlele moderne de control solar precum SunGuard® sunt capabile sa reduca captarea energiei solare nedorite in timp ce permit transmiterea maxima a luminii vizibile pentru orice aplicatie dorita.

SunGuard® este fabricata prin sputerizarea unor straturi multiple pe o baza de sticla, proces patentat, denumit Silacoat™. Aceasta tehnologie de ultima generatie depune straturi ultra subtiri pe o sticla uniforma ca aspect si cu cele mai inalte calitati optice.
Silacoat™ este solutia pentru durabilitate mecanica si chimica, transmisia ridicata a luminii vizibile, valoare U superioara si coeficient de umbrire scazut.

Sticla SunGuard® de la GUARDIAN, este alegerea preferata de arhitecti si specialisti in lumea intreaga. Gama dinamica de performante ale peliculelor pe baza de sticla clara sau colorata in masa le face eficiente energetic si aplicabile intr-un spectru larg de design.

Performanta
Sistemul de pelicule suprapuse ofera optiuni variate de sticla de la transparenta ridicata si bune performante solare, pana la transparenta scazuta cu control solar de neegalat. Folosirea in combinatie cu sticla Low-E ClimaGuard® poate reduce costurile de incalzire in timpul iernii si pe cele de conditionarea aerului in timpul verii multumita controlului solar si termic crescut. Peliculele diferite depuse pe sticla clara sau colorata in masa ofera o gama larga de culori si reflexii.

Procesarea
Toate produsele SunGuard® Solar se pot securiza, curba sau chiar serigrafia ulterior aplicarii peliculei. In sticla duplex pelicula poate fi plasata si in vecinatatea foliei PVB. Pentru informatii suplimentare, va rugam verificati indicatiile de procesare ale sticlei SunGuard® HP sau contactati GUARDIAN.

Aplicatii
Aplicata extern pe fatada, pe luminatoare, parbrize auto, etc., sticla SunGuard® Solar pune la dispozitia arhitectilor si proiectantilor solutii pe care acestia le cauta in design. Seriile de produse SunGuard® Solar pot fi, deasemenea, combinate cu alte tipuri de produse de sticla float pentru aplicatii rezidentiale si comerciale.
Acest lucru ofera posibilitatea de a combina controlul solar cu fonoizolarea, sticla de securitate, etc. SunGuard® Solar trebuie totdeauna pozitionata pe suprafata 2 (sigilata ermetic) ca si componenta a geamului termoizolant sau duplex.

Sticla pentru parapeti
Deoarece peliculele SunGuard® Solar permit aderarea vopselei ceramice la suprafata lor, acest lucru le confera un numar de solutii pentru procesarea lor atat pentru partea vitrata cat si pentru partea opaca de parapeti.

Disponibilitate
Sticla SunGuard® Solar este disponibila in dimensiuni Jumbo sau subdiviziuni ale acesteia, in grosimi standard de 4, 6 si 8mm. Alte grosimi sau sticla duplex sunt disponibile la cerere. De vreme ce sticla SunGuard® Solar poate fi procesata local, timpul de livrare pentru comenzi noi sau pentru inlocuire este mult diminuat fata de sticlele conventionale cu pelicula ''soft''.

Bright Green 40/29
- aspect verde luminos pe sticla ExtraClear™
- aspect natural al exteriorului privit prin sticla, din interior
- ofera o alternativa excelenta la solutiile mai putin eficiente de sticle verzi, traditionale
- poate fi securizata, calita sau curbata
- poate fi folosita nesecurizata daca acest lucru nu se cere (absorbtie energetica redusa)
- nu se cere slefuirea peliculei daca sigilantii folositi sunt certificati

Bronze 40/27

 


- aspect bronz reflexiv pe sticla ExtraClear™
- aspect natural al exteriorului privit prin sticla, din interior
- ofera o alternativa excelenta la solutiile mai putin eficiente de sticle verzi, traditionale
- poate fi securizata, calita sau curbata
- poate fi folosita nesecurizata daca acest lucru nu se cere (absorbtie energetica redusa)
- nu se cere slefuirea peliculei daca sigilantii folositi sunt certificati

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Alte produse GUARDIAN GLASS (5)